[بازگشت به صفحه اول]
از ايران امروز
 
گزارشی از شبکه تلويزيونی آ.اِر.دی. آلمان
نقشه‌های سری آمريكا در قبال هدف جنگی : ايران
image
  • ضربه نظامی به ایران همچنان در دستور کار قرار دارد و طرح آن آماده می‌شود. در این طرح جنگجویان (سازمان) مجاهدین خلق ایران ، دشمنان آشتی ناپذیر ملا‌ها، نقش مهمی را ایفا خواهند کرد.
  • «ری مک گاورن» کارمند سابق سیا:" اینکه چرا ایالات متحده با سازمان‌هایی مثل سازمان مجاهدین همکاری می‌کند، من فکر میکنم به دلیل این که آنها(مجاهدین) در منطقه حضور دارند، و دیگر اینکه آنها حاضرند برای اهداف ما کار کنند. قبلا ما آنها را سازمانی تروریستی می‌دانستیم و دقیقا همین هم هستند، اما حالا آنها تروریست‌های ما می‌باشند و ما لحظه ای درنگ نمی‌کنیم که آنها را به آنجا(ایران) بفرستیم".»
  • متن زیر ترجمه گزارشی است که توسط مجله تلویزیونی مونیتور تهیه و در تاریخ سوم ماه فوریه امسال از شبکه تلویزیونی آ. اِر.دی. آلمان پخش شد. از آنجا که متن یاد شده از روی گزارش تلویزیونی پیاده شده ممکن است که دارای کاستی‌هایی باشد که البته هنگام ترجمه تلاش شده با اضافه کردن واژه یا جمله ای در پرانتز این کاستی‌ها بر طرف شوند. متن آلمانی این گزارش که ترجمه زیر نیز از روی آن صورت گرفته در سایت اینترنتی مونیتور (در آدرس زير) در دسترس همگان می‌باشد.
    http://www.wdr.de/tv/monitor/beitrag.phtml?bid=660&sid=124

    تهیه کنندگان گزارش: مارکوس اشمیت،یوهن گوتز

    سونیا میکیش(مجری برنامه) : " بعد از بغداد حالا تهران، جنگ بعدی؟
    کونالیزا رایس وزیرامور خارجه ایالات متحده از امروز در سفر اروپا ست. وی اروپایی‌ها را تشویق میکند تا نزاع اتمی با ایران را از طرق دیپلماتیک(سیاسی) حل کنند.
    این یک پیام سیاست خارجی ایالات متحده است. پیام دیگر این که: رژیم ملاها در تهران را باید تحت فشار قرار داد. جرج بوش در سخنرانی دیروز خود با صراحت گفت که ایران مهمترین حامی تروریسم می‌باشد. و همانطور که همه می‌دانند آمریکا با تروریست‌ها وارد جنگ می‌شود.
    سناریوی ضربه نظامی به ایران مدتهاست که نگاشته شده و اکنون تدارکات لجیستیکی آن دردست تهیه می‌باشند. متحدین روی زمین نیز مدتهاست که یافت شده اند. در این ارتباط گزارشی از مارکوس اشمیت و یوهن گوتز:
    ___________________________

    شب گذشته جرج بوش در سخنرانی خود بمناسبت آغاز دور دوم ریاست جمهوری اش این پیام را داد:" آمریکا دمکراسی را به همه جهان خواهد رساند." ...

    جرج بوش رئیس جمهور ایالات متحده:« ایران همچنان مهمترین حکومت حامی ترور باقی مانده. و بدنبال دستیابی به سلاح اتمی است. من امشب خطاب به مردم ایران می‌گویم اگر شما برای آزادی خود به میدان بیایید، آمریکا در کنار شما خواهد بود.»

    ضربه نظامی به ایران همچنان در دستور کار قرار دارد و طرح آن آماده می‌شود. در این طرح جنگجویان (سازمان) مجاهدین خلق ایران ، دشمنان آشتی ناپذیر ملا‌ها، نقش مهمی را ایفا خواهند کرد. در فیلم‌های ویدیویی، آنها (مجاهدین) قدرت خود را بنمایش می‌گذارند. هزاران جنگجو برای ایرانی نو. با این وجود اتحادیه اروپا و نیز وزارت امور خارجه ایالات متحده این سازمان را در زمره تشکل‌های تروریستی می‌دانند، در یک سطح با القاعده. آیا امروز سازمان مجاهدین خلق متحد پنهانی ایالات متحده می‌باشد؟ مامور سابق سازمان سیا «ری مک گاورن» اطمینان کامل دارد که چنین است.

    «ری مک گاورن» کارمند سابق سیا:" اینکه چرا ایالات متحده با سازمان‌هایی مثل سازمان مجاهدین همکاری می‌کند، من فکر میکنم به دلیل این که آنها(مجاهدین) در منطقه حضور دارند، و دیگر اینکه آنها حاضرند برای اهداف ما کار کنند. قبلا ما آنها را سازمانی تروریستی می‌دانستیم و دقیقا همین هم هستند، اما حالا آنها تروریست‌های ما می‌باشند و ما لحظه ای درنگ نمی‌کنیم که آنها را به آنجا(ایران) بفرستیم".»

    همه رشته‌ها در پنتاگون به هم پیوند می‌خورند. حمله به عراق درپنتاگون طراحی شد و در همانجا از پاییز ٢٠٠٢ (طرح) عملیات ایران در جریان می‌باشد. پنتاگون مرکز قدرت نئو محافطه کاران می‌باشد. برای آنها عراق تنها یک گام بود در جهت سرنگونی حاکمین تهران.

    کارن کویاتکفسکی(کارمند سابق پنتاگن) : " در همان سال ٢٠٠٢، که رئیس جمهور بوش برای گرفتن موافقت با حمله به عراق تبلیغ می‌کرد، نگاه «اداره برنامه ریزی‌های ویژه» متوجه ایران بود. و نئو محافظه کاران به چگونگی برخورد با ایران فکر می‌کردند. در تصویر جهانی آنها ایران از مدت‌های مدید بعنوان یک «هدف» جای داشته."

    از سالها پیش پنتاگون در تلاش است تا نام مجاهدین از لیست گروههای تروریست حذف شود و آنها بعنوان نیروی آزادی بخش برسمیت شناخته شوند.برای طراحان جنگ آنها بمثابه هم پیمانان« مادرزاد» می‌مانند: (چراکه آنها)تعلیم یافته در فن خرابکاری، منظبط و آموزش دیده(هستند).

    «ری مک گاورن» کارمند سابق سیا: " آنها از طریق مرز زمینی برای انجام یک سری عملیات امنیتی-اطلاعاتی به ایران گسیل می‌شوند،( از قبیل): جاسازی دستگاههای ویژه برای تحت نظر گرفتن تاسیسات اتمی ایران، نشانه گذاری اهداف برای جنگنده‌های هوایی و احیانا برپایی مخفیگاه‌هایی برای کنترل نقاط استقرار نیروهای نظامی(ایران). و یک کمی هم خرابکاری.

    کارن کویاتکفسکی(کارمند سابق پنتاگن) : "مجاهدین حاضربه انجام کارهایی هستند، که ماانجام آنها را برای خود شرم آور می‌دانیم. کارهایی که ما ترجیحا در قبال آنها سکوت می‌کنیم. و اتفاقا بخاطر انجام این نوع وظایف ما از آنها استفاده می‌کنیم."

    مجاهدین دارای گذشته ای خشن و در عین حال منحصر به خود می‌باشند. ایدئولوژی آنها: تلفیقی از اسلام و مارکسیسم می‌باشد و در عرصه عمل: ترور ....

    دهه شصت میلادی : مبارزه با رژیم شاه و قتل سزبازان آمریکایی.

    ١٩٧٩
    : شرکت در انقلاب در کنار آیت الله خمینی.

    دهه هشتاد میلادی: جدایی از رژیم ملاها، مبارزه زیرزمینی و انجام عملیات نظامی که مرگ شهروندان معمولی بسیاری را در پی داشتند.

    ١٩٨٦
    : رهبر مجاهدین، رجوی، تحت فشار دولت پاریس مجبور به ترک کشور محل تبعید خود، فرانسه می‌شود. میزبان جدید وی: حاکم عراق صدام حسین، از دشمنان آشتی ناپذیر ملایان. صدام سخاوتمندانه پایگاههایی را در اختیار مجاهدین می‌گذارد و آنهارا به سلاح‌های سنگین مسلح می‌کند.

    ماه مه ٢٠٠٣ : تانک‌های آمریکایی به پایگاه مجاهدین در ١٠٠ کیلومتری بغداد می‌رسند. بدون شلیک تیری سازمان مجاهدین اعلام بی طرفی می‌کند و داوطلبانه همه سلاح‌های سنگین خود را تحویل می‌دهد. مجاهدین اولین تشکیلات تروریستی جهان هستند که ارتش ایالات متحده با آنها قرارداد آتش بس رسمی امضا کرده . و یک ویژگی دیگر اینکه جنگجویان آنها در عراق طبق معاهده ژنو افراد تحت حفاظت محسوب می‌شوند.

    یک سرباز آمریکایی (ماه مه ٢٠٠٣) : " مجاهدین برای تحویل اسلحه‌های خود اعلام آمادگی کردند. آنها اجازه دارند کماکان برای دفاع شخصی سلاح‌های (سبک) خود را حفظ کنند، اما آنها موافقت کرده اند که سلاح سنگین و تانک‌های خود را به نیرو‌های ائتلاف تحویل دهند."

    سخنگویان مجاهدین با ژستی دولتمردانه (می گویند) که آنها آلت دست ایالات متحده نیستند. و با میل و اشتیاق قدرت خود را(اینگونه) شرح می‌دهند که مجاهدین اولین کسانی بودند که نیروگاههای هسته ای مخفی ملایان را کشف(و افشا) نمودند و حال بخاطر این کارشان انتظار جایزه دارند و آن هم حذف نامشان از لیست گروههای تروریستی است.

    محمد محدثین، سخنگوی مجاهدین: "همکاری با آمریکایی‌ها؟ آنها ما را کنترل می‌کنند و طبیعتا از ما محافظت نیز می‌کنند. واحد‌های ما در عراق تنها بخش خیلی کوچکی از نیروی ما را تشکیل می‌دهند و ما در داخل ایران دارای هزاران هزار هوادار می‌باشیم."

    در پس پرده (اما) مجاهدین از رابطه بسیار خوبی با آمریکا برخوردار می‌باشند. (به بازدید) شرکت خصوصی «گلوبال اوپتسیون» (می رویم که)، فعالیت تخصصی آن: آموزش نظامی در سطح جهان (میباشد). طبق تحقیقات بعمل آمده توسط مونیتور این شرکت به سفارش پنتاگون ، مستشاران(مربیان) نظامی برای آموزش مجاهدین استخدام میکند و هماهنگی‌های لازم را برای همکاری (دو جانبه) تدارک می‌بیند. پاسخ به سوال پیرامون این نقش نظامی مبهم وغریب است: همکاری، بله، شناخت متقابل وجود دارد، اما دریافت مستقیم پول از بابت خدمات شرکت، نه.

    نایل لیوینگستون، از شرکت گلوبال اوپتسیون:" مجاهدین خلق مدتهاست که با تروریسم وداع گفته اند. در واقع این حماقت بود که آنها را در لیست ترور آمریکا قرار دادند. قرص آرام بخشی بود برای دولت ایران. امتیازی بود برای تسریع روند مذاکرات با دولت ایران. ما با مجاهدین همکاری نمی‌کنیم. من مهمان آنها بودم و برای آنها در کنگره نیز تبلیغ کردم، بدون دریافت پول. زیرا من مدت زیادی است که از روابط حسنه ای با آنها برخوردارم، از سی سال پیش."

    یک منبع موثق عکس این (ادعاهای لیوینگستون) را می‌گوید. رئیس سابق یکی از بخش‌های سازمان اطلاعات نظامی، لانگ، برای مونیتور اینگونه شرح می‌دهد: گلوبال اوپتسیون توسط پنتاگون در نقش سپر(بلا) بکار گرفته شده تا (از این طریق) همکاری پنتاگون با یک سازمان تروریستی از دید عمومی پنهان بماند.

    پات لانگ، کارمند سابق سازمان اطلاعات پنتاگون:" سازمان‌های جاسوسی درعملیات‌های خود اغلب تدابیرایمنی ای اتخاذ می‌کنند که بموجب آنها دیگر نمی‌توان آن عملیات را با دولتی که دستور اجرای آنرا داده ا رتباط داد. اهمیت این مسئله آنجاست که چنانچه عملیات موفقیت آمیز نبود بتوان ادعا کرد که اصلا دولت در این مسئله دخالتی نداشته و دیگرانی دست به این کار زده اند."

    گزارشگر مونیتور: "و این دیگران همان گلوبال اوپتسیون هستند؟"

    پات لانگ، کارمند سابق سازمان اطلاعات پنتاگون: "دقیقا همین را من شنیده ام."

    آنها باز در «معامله» حضور دارند. اینبار نه در کنار صدام حسین بلکه در کنار ایالات متحده. همیشه قابل استفاده («مفید») و همیشه آلت دست قدرتها(منافع).

    «ری مک گاورن» کارمند سابق سیا:" اینها تروریست هستند اما تفاوت بزرگی هست بین اینکه اینها تروریستهای من باشند یا تو."

    رجوع به مطالب مشابه

    [بازگشت به صفحه اول]