بازگشت به صفحه اول

 

 
 

اعدام یک فعال سیاسی کرد

06/01/2010

ایران پرس نیوز: فسیح یاسمنی زندانی سیاسی کرد امروز چهارشنبه ساعت 4 صبح به دار آویخته شد. شایان ذکر است نامبرده به اتهام عضویت در حزب دمکرات کردستان ایران اعدام شده است. فسیح یاسمنی اهل روستای هندوان شهرستان خوی در آذربایجان غربی است.

----

اسامي شهداي راه آزادي در روز عاشورا

۱۳۸۸/۱۰/۱۴

آژانس ايران خبر: اسامي شهداي راه آزادي در روز عاشورا به قرار زير است :
1-امير ارشد تاجمير فرزند ايرج 26 ساله ( نحوه شهادت زيرگرفته شدن توسط ماشين نيروي انتظامي درچهار راه مصدق )
2-مهدي فرهادي راد(توسط گلوله)
3-محمدعي راسخي نيا(توسط گلوله)
4-شهرام فرجي(ازناحيه صورت وسركه نامشخص است كه ازگلوله است ويا ضربه ديگري)
5-سيد علي موسوي حبيبي (خواهر زاده موسوي)(گلوله)
6-رحمان صديقي 26 ساله(باشئي تيز)
7-جهانبخت پازوكی
8 و 9- يك مردويك زن نيز جزشهداهستندكه شناسايي نشده اندومجهول الهويه هستند.

----

دستگیری یکی از شرکت کنندگان در مراسم مادران عزادار

بنابه گزارشات رسیده به فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران، خانم راد یکی از شرکت کنندگان در اعتراضات هفتگی  مادران عزادار در پارک لاله دستگیر و به زندان اوین منتقل شد.

خانم پروانه راد که بیش 45 سال سن و دارای 2 فرزند می باشد. او یکی از شرکت کنندگان در اعتراضات هفتگی مادران عزادار در پارک لاله بود. روز تاسوعا برای شرکت در مراسم تاسوعا از منزل خارج می شود که بعد از آن  ناپدید می شود. مادران عزادار در طی این مدت پیگیر وضعیت او بودند ولی از او خبری نبود و حتی چند بار به دادگاه انقلا ب و زندان اوین مراجعه کرده بودند اما به آنها پاسخی داده نمی شد.

 او در طی مدتی که مادران عزادار در اعتراض به قتل و زندانی بودن عزیزانشان در پارک لاله تجمع می کردند فعالانه  در آن شرکت می کرد و از این طریق سعی و تلاش می کرد که مادران عزادار در رسیدن  به خواسته های خود که همانا محاکمه و مجازات آمرین و عاملین کشتارها و دستگیرها بود یاری دهد.

بنابه گفته بعضی از مادران عزادار خانم پروانه راد خود  از زندانیان سیاسی دهۀ 1360 بود و درد و رنج زندان و شکنجه را با پوست و استخوان خود حس و لمس کرده بود و شاهد اعدام تعداد زیادی از هم بندیان خود بوده و از این طریق می خواست که فریاد آنها باشد.

خانم راد بارها بخاطر شرکت در اعتراضات هفتگی مادران عزادار تهدید به بازداشت شده بود .

یکی از مادران عزادار قطعه شعری برای او سروده است که به قرار زیر است:

وقتی كه پروانه ها میرسند

ای یار

ای گمشده من

در كنج كدامین

      زندان مخوف

     ترا بیابم

آن زمان كه

همچون پروانه

 گذر كردی

ونقش بستی

  در هر غروب

در میعادگاه مان

با كدامین نشان

 فریادت كنم

سیه چرده

  سیه پوش

    باریك وبلند

كاش از بالهایت

   اندكی مانده باشد

وقتی كه پروانه ها میرسند

كاش دیر نشده باشد

فردا را میگویم.......

 فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران، دستگیری های گسترده که همچنان در تهران و شهرستانها ادامه دارد و بخصوص دستگیری خانم راد از شرکت کنندگان در اعتراضات مادران عزادار را محکوم می کند و از کمیسر عالی حقوق بشر ،گزارشگران دستگیریهای خودسرانه،زنان و شکنجه سازمان ملل خواستار اقدامات عملی برای پایان دادن به شکنجه زندانیان سیاسی و آزادی آنها است.

فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران
16 دی 1388 برابر با 6 ژانویه 2010

----

7 سال حبس و ۳۴ ضربه شلاق برای بهمن‌امویی

بهمن احمدی امویی، روزنامه نگار در نیمه شب 30 خرداد ماه در منزل خود به همراه همسرش ژیلا بنی یعقوب دستگیر شد و بعد از گذشت شش ماه از بازداشت اولین دادگاه رسیدگی به پرونده اش 21 آذر ماه برگزار و امروز حكمش ابلاغ شد . او همچنان در بند 350 زندان اوین به سر می برد

كلمه: بهمن احمدی امویی ، روزنامه نگار و تحلیل گر اقتصادی به هفت سال و چهار ماه حبس تعزیری و ۳۴ ضربه شلاق محكوم شد. صبح امروز حكم بدوی این روزنامه نگار دربند در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب به این او ابلاغ شد.

دادگاه بهمن احمدی امویی روز شنبه ۲۱ آذر ماه در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی پیر عباس با حضور این روزنامه نگار و وكیلش فریده غیرت برگزار شد.

بهمن احمدی امویی،روزنامه نگار در نیمه شب ۳۰ خرداد ماه در منزل خود به همراه همسرش ژیلا بنی یعقوب دستگیر شد و بعد از گذشت شش ماه از بازداشت اولین دادگاه رسیدگی به پرونده اش ۲۱ آذر ماه برگزار و امروز حكمش ابلاغ شد . او همچنان در بند ۳۵۰ زندان اوین به سر می برد.

غیرت وكیل بهمن احمدی ،پیش از این درباره روند پرونده موكلش تاكید كرده بود كه ۲۰ روز بعد از دستگیری موكلش وثیقه ای برای آزادی موكلش صادر شده بود اما متاسفانه این قرار وثیقه به مرحله اجرا درنیامد.

وقتی غیرت از برقراری این وثیقه مطلع شد؛ بارها به دادگاه انقلاب مراجعه كرد اما مسئولان در جواب اظهار داشتند كه پرونده موكلش، بهمن احمدی امویی مفقود شده است.

به گفته غیرت با مراجعات متعدد به دادگاه انقلاب همواره با همان جواب یعنی مفقود شدن پرونده مواجه می شدم تا آنكه در اواخر آبان ماه به طور غیر منتظره ای اعلام شد پرونده با صدور قرار مجرمیت به شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب ارجاع شده است.

فریده غیرت ،وكیل این روزنامه نگار دربند به زودی برای رویت حكم صادر شده و تقاضای تجدید نظر در حكم به دادگاه انقلاب مراجعه خواهد كرد.

بهمن احمدی امویی،روزنامه نگار اقتصادی سابقه همكاری با تعداد زیادی از روزنامه های اصلاح طلب را داشته است كه از آن جمله می توان به دبیری سرویس اقتصادی روزنامه سرمایه اشاره كرد. او مطالب انتقادی زیادی درباره برنامه های اقتصادی دولت نهم در كارنامه كاری خود دارد.

----

یورش وحشیانه گارد زندان به زندانیان بی دفاع زندان گوهردشت کرج

بنابه گزارشات رسیده به فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران ، شب گذشته گارد زندان به زندانیان بی دفاع بند 4 زندان گوهردشت یورش بردند و آنها را مورد ضرب و شتم وحشیانه قرار داد.

دوشنبه 14 دی ما حوالی ساعت 23:00 گارد زندان به زندانیان سالن 11 بند 4 زندان گوهردشت کرج  یورش بردند. آنها  زندانیان بی دفاع  را به محوطه زندان بردن و در سرمای شدید زمستان  وادار به در آوردن لباسهایشان کردند . سپس با باتون  برای مدتی طولانی زندانیان را مورد ضرب و شتم قرار می دادند.

 این یورش وحشیانه و شکنجۀ زندانیان که با نظارت کرمانی و فرجی رئیس و معاون اطلاعات زندان گوهردشت کرج صورت گرفت . در این یورش وحشیانه بیش از 30 نفر از نیروهای گارد زندان شرکت داشتند وفرماندهی آن توسط فردی بنام اصغر سمیعی نژاد بود.

در حال حاضر تعداد زیادی از زندانیان سیاسی در بند 4 زندان گوهردشت کرج زندانی هستند که از جمله آنها آقای منصور اسالو رئیس هیئت مدیره سندیکای شرکت واحد ، علی صارمی زندانی محکوم به اعدام، سعید ماسوری، آقای شیرمحمد رضائی ، ،محمد علی منصوری ،ارژنگ داودی ،افشین بایمانی،صالح کهندل،علی معزی،هود یازرلو، میثاق یزدان نژاد،منصور رادپور،مصطفی و مرتضی غصلانی و سایر زندانیان سیاسی می باشند.

این حملات وحشیانه و غیر انسانی به زندانیان بی دفاع برای ایجاد رعب و حشت در بین زندانیان است. زندانیان که دیگر تن به زورگوئی مسئولین زندان و پاسداربندها نمی دهند.

این یورشها به دستور علی حاج کاظم و علی محمدی رئیس و معاون زندان گوهردشت کرج صورت گرفت.

فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران یورشهای وحشیانه غیر انسانی به زندانیان بی دفاع  را محکوم می کند و از کمیسر عالی حقوق بشر و گزارشگران شکنجه خواستار اقدامات فوری برای پایان داد به شکنجه های سیستماتیک در زندانهای این رژیم است.

فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران
15 دی 1388 برابر با 5 ژانویه 2010

----

دادگاه حسن امینی، فعال ملی ـ مذهبی کُرد برگزار خواهد شد

 

خبرگزاری دیده بان حقوق بشر کردستان: دادگاه رسیدگی به اتهامات حسن امینی از علمای اهل سنت کردستان 16 دی ماه در شعبه‌‌ی اول دادگاه ویژه روحانیت مشهد برگزار خواهد شد.

حسن امینی حاکم شرع منطقه‌ی کردستان تابستان سال جاری پس از انجام یک سخنرانی در حوزه علمیه دارالعلوم زاهدان در این شهر بازداشت شد. وی پس از 10 روز با وثیقه‌ی 30 میلیون تومانی آزاد شد.

اتهام این عضو برجسته‌ی مکتب قرآن "تبلیغ علیه نظام" به واسطه‌ی ایراد سخنرانی در نقد دولت و اعتراض به سرکوب مردم و بازداشت فعالان طی جریانات پس از انتخابات ریاست جمهوری دهم عنوان شده است.

 

سه‌شنبه 15 دی 1388

----

جلسه آخرین دفاع فاطمه مسجدی و مریم بیدگلی از اعضای کمپین یک میلیون امضاء در قم برگزار شد

یکشنبه 13 دی ماه  آخرین جلسه تفهیم اتهام فاطمه مسجدی و مریم بیدگلی دو نفر از فعالان حقوق زن و عضو کمپین یک میلیون امضا با حضور مینا جعفری وکیل مدافع متهمین در شعبه 10 بازپرسی دادسرای انقلاب قم برگزار شد.

به گفته مینا جعفری، موکلین وی به اتهام اقدام علیه امنیت ملی و براندازی نظام، نشر اکاذیب و تبلیغ علیه نظام از طریق عضویت در کمپین یک میلیون امضاء متهم شده اند.

فاطمه مسجدی و مریم بیدگلی روزپنج شنبه 17 اردیبهشت 88 بازداشت شدند و دوشنبه 28 اردیبهشت پس از 12 روز بازداشت هر کدام با سپردن 20 میلیون وثیقه آزاد شدند.

با گذشت نزدیک به 8 ماه هنوز بخش قابل توجهی از وسایل متهمین از قبیل کیس های کامپیوتر، کتاب و جزوات، فیلم های خانوادگی، پول نقد و ساعت طلا هنوز به متهمین مسترد نشده است.

----

پروانه راد یکی دیگر از بازداشت شدگان حوادث روز عاشورا

15 دی 1388

مدرسه فمینیستی: پروانه راد، یکی دیگر از زنانی است که در روز عاشورا دستگیر شده است. خانواده وی چندین روز از پروانه راد بی خبر بودند تا این که بالاخره وی پس از 7 روز از زندان اوین با خانواده اش تماس می گیرد و خبر بازداشت اش را در زندان اوین می دهد.

روز عاشورا اتومبیل شخصی خانم پروانه راد خراب می شود و برای همین با همسرش تماس می گیرد تا به محل آمده و به او یاری رساند، اما در طی این زمان نیروی انتظامی او را دستگیر می کنند.

بنابه گفته دوستان وی، پروانه راد، 53 سال دارد و دارای دو فرزند است.

----

رضا رخشان، فعال کارگری بازداشت شد

14/10/1388

امروز صبح حوالی ساعت 10 رضا رخشان مسوول روابط عمومی سندیکا ی کارگران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه به حراست کارخانه احضار شد و از آنجا توسط مامورین امنیتی بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شد

خبرگزاری هرانا - حقوق کارگران : امروز صبح حوالی ساعت 10 رضا رخشان مسوول روابط عمومی سندیکا ی کارگران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه به حراست کارخانه احضار شد و از آنجا توسط مامورین امنیتی بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شد.

به گزارش واحد کارگری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، به گفته خانواده ی این فعال کارگری پس از بازداشت ایشان ماموران اداره اطلاعات به منزل وی رفته  و بدون ارائه حکم اجازه خواستند تا برای تفتیش منزل  وارد شوند که ساکنین منزل با این درخواست مامورین امنیتی مخالفت کردند وبه همین دلیل مامورین با توسل به تهدید و زور وارد منزل ایشان شدند و اقدام به توقیف وسایل شخصی وی از جمله کامپیوتر ، ماهواره ، کتاب ها وتعدادی  سی دی  کردند.

رضا رخشان طی چند ماه گذشته به دلیل فعالیت های کارگری  بارها احضار و بازداشت شد و پرونده ای نیز با موضوع  اتهامی اقدام علیه امنیت کشورو تبلیغ علیه نظام در دادگاه انقلاب دزفول در حال رسیدگی دارد.

 

 
 

بازگشت به صفحه اول

رجوع به مطالب مشابه