نامۀ ۵۶ تن از اساتید دانشگاه علم و صنعت به ریاست این دانشگاه در حمایت از دانشجویان
يکشنبه، ۲۰ دي، ۱۳۸۸
۵۶ تن از استادان دانشگاه علم و صنعت در نامهای سرگشاده خطاب به ریاست دانشگاه، از دانشجویان این دانشگاه حمایت کردند.
خبرنامه امیرکبیر: امروز سه شنبه ۲۰ دیماه، ۵۶ تن از اساتید دانشگاه علم و صنعت با نوشتن نامه ای سرگشاده خطاب به ریاست این دانشگاه، دکتر جبل عاملی، نسبت به صدور احکام انضباطی سنگین و همچنین احضارهای گسترده دانشجویان به کمیته انضباطی و نیز ورود غیرقانونی "افراد غیر دانشگاهی" به دانشگاه و ضرب و شتم دانشجویان، اعتراض کردند.
این اساتید در نامه خود خواستار آن شدند که همه دانشجویان بالاخص دانشجویانی که حکم کمیته انضباطی دریافت نموده اند، بتوانند در فضایی آرام و بدون تشویش بر سر امتحانات خود حاضر شوند.
لازم به ذکر است دانشجویانی که پس از حوادث سه شنبه ۸ دی در دانشگاه علم و صنعت تعداد زیادی از دانشجویان به کمیته انضباطی احضار شده و حکم ۲ ترم محرومیت از تحصیل دریافت کردند.
در روز سه شنبه ۸ دیماه نیروهای سازماندهی شده سپاهی و بسیجی به بهانههای واهی وارد دانشگاه شده و دانشجویان را مورد ضرب وشتم قرار دادند.
پس از آن و طی هفته گذشته کمیته انضباطی دانشگاه علم و صنعت بسیاری از دانشجویان را احضار کرده و به دلایل متفاوتی همچون برپایی مراسم روز دانشجو و درگیریهای روز ۸ دی برای آنان احکام انضباطی صادر کرده است.
کمیته انضباطی دانشگاه علم و صنعت دانشجویان ترم جاری را نیز جزو ترم محرومیت دانشجویان لحاظ کرده است در حالیکه طبق قوانین کمیته انضباطی، این کمیته بعد از گذشت دو سوم از ترم تحصیلی حق محروم کردن دانشجویان از تحصیل در آن ترم را ندارد. اکنون در پایان ترم تحصیلی و همزمان با آغاز امتحانات تعداد زیادی از دانشجویان با احکام محرومیت مواجه شده اند.
متن نامه سرگشاده استادان دانشگاه علم و صنعت خطاب به ریاست این دانشگاه به شرح زیر است:
بسمه تعالی
جناب آقای دکتر جبل عاملی
ریاست محترم دانشگاه علم و صنعت ایران
با سلام، به استحضار می رساند که دانشجویان در مراجعه به اعضای هیئت علمی خبر از صدور احکام انضباطی سنگین برای تعدادی از دانشجویان شرکت مننده در اجتماعات دانشجویی در آذر ماه سال جاری می دهند. در این ارتباط مایلیم نکات ذیل را برای جنابعالی مطرح نماییم:
دانشگاه ها برای تحقق ماموریت اصلی خود در توسعه علمی، گسترش مرزهای دانش و تولید علم و فناوری در کشور به نوعی سازماندهی و برنامه ریزی شده اند که در حرکتی متعادل و متوازن بتوانند در اعتلای اقتدار کشور نقش موثری ایفا نمایند. در عین حال از دیرباز دانشگاهها، علاوه بر فعالیتهای علمی و تحقیقاتی، مکانی برای رشد و نمو سیاسی و اجتماعی دانشجویان بوده است و پس از انقلاب شکوهمند اسلامی در بهمن 1357، مسئولین نه تنها این حق را برای دانشجویان به رسمیت شناخته اند بلکه تشویق و تسهیل نیز نموده اند. از آنجا که ویژگی فعالیتهای دانشجویی، آرمانخواهی از یکسو و از سوی دیگر احتمال غلبه شور و احساسات است، همواره مسئواین با درک فضای دانشجویی و بریا نیل به اهداف والای دانشگاه با اتخاذ سیاست هدایتگرانه توام با تسامح توانسته اند تعادلی منطقی در فضای سیاسی دانشگاه برقرار نمایند.
متاسفانه در روزهای اخیر با ورود غیر قانونی افرادی غیردانشگاهی و اقدام به ضرب و شتم دانشجویان در فضای دانشگاه و مسامحه در جلوگیری از این اقدامات از یک طرف و صدور احکام انضباطی سنگین و گسترده از طرف دیگر، بیم آن می رود که فضای تفاهم و تعادل به فضای تقابل مبدل شود؛ که قطعا تایید می نمایید این فضا مورد قبول عموم دانشگاهیان نبوده و موجب اختلال جدی در انجام ماموریتهای اصلی دانشگاه خواهد شد. از اینرو ما دانشگاهیان امضاء کننده این نامه با دیدی دلسوزانه و خیرخواهانه تقاضا و انتظار داریم با اقدامات مثبت، زمینه بروز این ناهنجاریها را از بین برده و در شرایطی که به برهه حساس برگزاری امتحانات نیمسال اول نزدیک می شویم، موجبات ایجاد فضایی آرام و بدون تشویش و امکان شرکت در امتحانات برای همه دانشجویان، علی الخصوص دانشجویانی که حکم کمیته انضباطی دریافت نموده اند را فراهم نمایید. بی شک این سیاسیت موجب خشنودی حق تعالی و مورد حمایت قاطبه دانشگاهیان خواهد بود.
اسامی امضاءکنندگان:
1- دکتر احمد آیت اللهی – دانشکده مهندسی برق
2- دکتر سید جواد ازهری – دانشکده مهندسی برق
3- دکتر رسول اژئیان – دانشکده فیزیک
4- دکتر علی اسدی لاری – دانشکده مهندسی راه آهن
5- دکتر مرتضی اسماعیلی – دانشکده مهندسی راه آهن
6- دکتر امیر فرشاد اعتماد شهیدی – دانشکده مهندسی راه آهن
7- دکتر بیژن افتخاری یکتا – دانشکده مهندسی مواد
8- دکتر شهر آرا افضار – دانشکده شیمی
9- دکتر عباش افشار – دانشکده مهندسی عمران
10- دکتر محمد هادی افشار – دانشکده مهندسی عمران
11- دکتر احمد اکبری - دانشکده مهندسی کامپیوتر
12- مهندس سید جواد امامی – دانشکده مهندسی عمران
13- دکتر محمد علی برخورداری – دانشکده مهندسی عمران
14- دکتر علی اصغر بهشتی شیرازی – دانشکده مهندسی برق
15- دکتر حمید بهنام – دانشکده مهنسی برق
16- دکتر علی بیت اللهی - دانشکده مهنسی مواد
17- دکتر جواد پشتان - دانشکده مهنسی برق
18- دکتر ابراهیم جباری - دانشکده مهنسی عمران
19- دکتر شهرام جدید - دانشکده مهنسی برق
20- دکتر علیرضا جلیلیان - دانشکده مهنسی برق
21- دکتر صادق جمالی - دانشکده مهنسی برق
22- دکتر جعفر جوادپور - دانشکده مهنسی مواد
23- مهندس مهدی حاجی پور - دانشکده مهنسی برق
24- دکتر مصطفی خانزادی - دانشکده مهنسی عمران
25- دکتر علیرضا خاوندی - دانشکده مهنسی مواد
26- دکتر شهرام خیراندیش - دانشکده مهنسی مواد
27- دکتر محمد باقر ذهبیون - دانشکده مهنسی عمران
28- مهندس طاهره رستگار - دانشکده مهنسی شیمی
29- دکتر سید محمد شهرتاش - دانشکده مهنسی برق
30- مهندس غلامرضا شهریاری - دانشکده مهنسی مکانیک
31- دکتر محمد تقی صالحی - دانشکده مهنسی مواد
32- دکتر رضا عباس نیا - دانشکده مهنسی عمران
33- دکتر داود عرب خابوری - دانشکده مهنسی برق
34- دکتر حسین عربی - دانشکده مهنسی مواد
35- دکتر احمد غلامی - دانشکده مهنسی برق
36- دکتر سید سعید فاضل - دانشکده مهنسی راه آهن
37- دکتر محمد فرخی - دانشکده مهنسی برق
38- دکتر عباسعلی فرداد - دانشکده مهنسی مکانیک
39- دکتر سیامک فرشاد - دانشکده مهنسی راه آهن
40- مهندس مهدی فهیمی پور - دانشکده مهنسی برق
41- دکتر عباس قاهری - دانشکده مهنسی عمران
42- دکتر احد کاظمی - دانشکده مهنسی برق
43- دکتر علی کاوه - دانشکده مهنسی عمران
44- دکتر نوراله کثیری - دانشکده مهنسی شیمی
45- دکتر محسن کلانتر - دانشکده مهنسی برق
46- دکتر شهمرد کنعانی مقدم - دانشکده معماری و شهرسازی
47- دکتر مسعود گودرزی - دانشکده مهنسی مواد
48- دکتر علیرضا محمد شهری – پژوهشکده الکترونیک
49- دکتر تورج محمدی - دانشکده مهنسی شیمی
50- دکتر کریم محمدی - دانشکده مهنسی برق
51- دکتر علیرضا میر حبیبی - دانشکده مهنسی مواد
52- دکتر مجید نادری - دانشکده مهنسی برق
53- دکتر فرشته نعیم پور - دانشکده مهنسی شیمی
54- دکتر رحیم نقی زاده - دانشکده مهنسی مواد
55- مهندس حمید نوحی – دانشکده معماری و شهرسازی
56- دکتر عباس یزدانفر – دانشکده معماری و شهرسازی
لازم به یادآوری است حداقل ۱۰ دانشجوی دانشگاه علم و صنعت از روز عاشورا تاکنون بازداشت شده اند.
این دانشجویان در روزهای عاشورا و در روزهای سه شنبه و چهارشنبه 8 و 9 دیماه در و در پی برگزاری تظاهراتی گسترده در این دانشگاه بازداشت شدند. دانشجویان دانشگاه علم وصنعت در روزهای هشتم و نهم دیماه در تظاهرات های گسترده ای نسبت به کشتار مردم در روز عاشورا و ادامه بازداشت کامران آسا، برادر شهید کیانوش آسا، اعتراض کردند.
اسامی برخی از دانشجویان دانشگاه علم و صنعت که از روز عاشورا تاکنون بازداشت شدهاند عبارتند از:
1- نیما عمرانی - ورودی 85 کارشناسی مهندسی کامپیوتر
2- مجید عسگری - ورودی 87 کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر
3- مصطفی ریسمان باف - ورودی 87 کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر
4- طهمورث صفری - ورودی 86 کارشناسی مهندسی فیزیک
5- شهاب محمّدی - ورودی 84 کارشناسی مهندسی فیزیک
6- ابراهیم نوحی - ورودی 83 کارشناسی مهندسی معماری
7- علی صدّیقی - ورودی 84 کارشناسی مهندسی مواد
8- پویا حمداللهی - دانشجوی مجازی کارشناسی ورودی 88 آی.تی
9- پویا دریایی - دانشجوی مجازی کارشناسی ورودی 88 آی.تی
10- هادی نجفی - ورودی 86 کارشناسی مهندسی راه آهن
----
حکم ۲ سال حبس و ۱۴۸ ضربه شلاق دبیر سابق انجمن اسلامی پلی تکنیک ابلاغ شد
دوشنبه، ۲۱ دي، ۱۳۸۸
حکم یاشار قاجار دبیر سابق انجمن اسلامی پلی تکنیک پس از سه سال و نیم به وی ابلاغ شد.
خبرنامه امیرکبیر: بر طبق حکمی که به یاشار قاجار ابلاغ شده است، وی به ۱۴۸ ضربه شلاق، پرداخت ۱۰۰ هزار تومان جریمه نقدی و ۲ سال حبس تعزیری که به مدت ۵ سال تعلیق شده، محکوم گردیده است.
این حکم پس از گذشت سه سال و نیم از بازداشت یاشار قاجار در خرداد سال ۸۵ به وی ابلاغ شده است.
راه اندازی سایت خبرنامه امیرکبیر، اقدام علیه امنیت ملی، تشویش اذهان عمومی و توهین به مسئولین از جمله اتهامات دبیر سابق انجمن اسلامی پلی تکنیک عنوان شده است.
----
بیش از ۲ ماه بی خبری از کاظم رضایی، فعال دانشجویی دربند دانشگاه شیراز
دوشنبه، ۲۱ دي، ۱۳۸۸
کاظم رضایی دانشجوی رشته مهندسی مکانیک دانشگاه شیراز در 13 آبان امسال برای چهارمین بار بازداشت شد و هم اکنون با گذشت بیش از 2 ماه خبر دقیقی از وضعیت وی در دست نیست.
خبرنامه امیرکبیر: کاظم رضایی از تاثیر گذارترین فعالین دانشجویی در شیراز است که برای اولین بار پس از تجمع اسفند 1386 به دادسرا احضار و به همراه 10 تن از دانشجویان دانشگاه شیراز بازداشت و سپس به قید کفالت ازاد شد. کمتر از 1 سال بعد به مناسبت روز دانشجو تریبون آزادی در روز 18 آذر در دانشگاه شیراز برگزار شد که پس از آن وی به همراه 15 تن از دانشجویان دانشگاه شیراز به اداره اطلاعات شیراز معروف به پلاک 100 احضار و به مدت 2 هفته بازداشت شد.
کاظم رضایی پس از مراسم 16 آذر 87 به 2 ترم محرومیت از تحصیل و ممنوع الورودی به دانشگاه و ارجاع به کمیته انضباطی وزارت علوم محکوم شد.
لازم به ذکر است که وی در تابستان 86 نیز یک بار به خاطر روزه سیاسی در اعتراض به سرکوب دانشجویان دانشگاه امیرکبیر به کمیته انضباطی احضار شد. او یک بار دیگر در تابستان امسال و در جریان سرکوب های گسترده پس از کودتای انتخاباتی دولت در تابستان به اداره اطلاعات شیراز احضار شد و 10 روز دیگر را در بازداشتگاه اطلاعات زندانی بود.
وی همچنین سردبیر نشریه دانشجویی فروردین در دانشگاه شیراز بود. نشریه ای که به مدت 5 سال در دانشگاه شیراز منتشر شده و سپس از سال 85 تا 86 به مدت 1 سال توقیف شد. او با نشریه های دانشجویی بسیاری از جمله "تیر"، "قاصدک"، "داروگ" و "ورشرنگ" همکاری داشت.
این فعال دانشجویی در روز 13 آبان به کمک انتظامات و حراست دانشگاه شیراز دستگیر و به زندان مخوف عادل آباد منتقل شد. در هنگام بازداشت به نقل از شاهدان عینی به طرز وحشیانه ای مورد ضرب و شتم نیروهای امنیتی و انتظامی قرار گرفت به صورتی که از ناحیه بینی دچار شکستگی شدید شد.
شنیده ها حاکی از آن است که کاظم رضایی از آنجا به اداره اطلاعات شیراز منتقل شده است. او در زندان عادل آباد به همراه تعداد زیادی از دانشجویان دانشگاه شیراز که در روز 13 آبان دستگیر شدند اعتصاب غذا کرد که انتظامات زندان به صورت وحشیانه ای به آنها حمله کردند و آنان را مورد ضرب و شتم قرار دادند.
لازم به ذکر است یحیی طاووسی همخانه ای کاظم رضایی که برای پیگیری وضعیت وی به دادگاه انقلاب مراجعه کرده بود به مدت 20 روز بازداشت شد. دانشجویان دیگری نیز که برای پیگیری وضعیت وی به دادگاه انقلاب مراجعه کرده اند با تهدید به بازداشت از سوی دادگاه روبرو شدند. به گزارش خبرنامه امیرکبیر چند روز پس از دستگیری وی مأموران امنیتی به خانه وی در شیراز حمله کرده و لپ تاپ و تمام وسایل شخصی او را با خود بردند.
اخبار ضد و نقیضی در مورد صدور حکم 5 سال زندان برای کاظم رضایی شنیده شده است که به علت وضعیت نامشخص وی و ادامه بارداشتش در اداره اطلاعات شیراز، قابل تایید نمی باشد.
|