تروری سیاه علیه استادی سبز: انگشت اتهام بسوی ستاد کودتا یا مثلث شوم؟
بهار یکتا
۲۳ دی ۱۳۸۸
شبکه جنبش راه سبز(جرس): ترور استاد فیزیک دانشگاه تهران از جمله اخباری بود که بسرعت برخروجی رسانه های داخلی و خارجی ُقرارگرفت و هنور پیکر مرحوم به پزشکی قانونی نرسیده بود که گمانه زنی ها در مورد انگیزه های این اقدام تروریستی آغازشد و هر چه بر تعداد گزارش های منتشره و دستنوشته های دوستان و دانشجویان افزوده می شود ابهامات بیشتری بر این اقدام تروریستی سایه می افکند
در میان همه واکنش ها و اظهار نظرهایی که طی 24 ساعت گذشته نسبت به ترور استاد مرحوم دکتر مسعود علیمحمدی انجام شده است شاید بتوان بیانیه دولت را از همه خبرسازتر دانست. دولت دهم که طی هفت ماهه گذشته نسبت به همه کشتارها، شهادتها، رحلت آیت الله منتظری، شهادت سید علی موسوی خامنه، تهاجم و هتاکی به بیت امام، مسجد و حسینیه و دفتر علما و ..... سکوت کرده بود، بناگاه با صدور بیانیه ای این اقدام را محکوم کرده و خواستار اقدام عاجل دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی برای شناسایی و بازداشت عوامل این جنایت می شود و آن را دنباله آدم ربایی صهیونیستها و امریکاییان دانست.
در بیانیه دولت آمده است: "آدم ربايي و ترور پردههايي از يك توطئه مشترك عليه ملت ايران تلقي ميشود. از يك سو ماموران جاسوسي و اطلاعاتي دولت آمريكا در كشورهاي ثالث اقدام به ربودن چند شهروند ايراني و انتقال آنها به آمريكا ميكنند و از سوي ديگر عوامل سرسپرده و خائن او در داخل ايران دست به ترور يكي از شهروندان و صاحب فكر و انديشه ميزنند." پس از آن نیز وزیر کشور در اظهارنظری گفت:": شهادت استاد فيزيک دانشگاه تهران در يک اقدام تروريستي از سوي استکبار جهاني نشان داد که دشمنان با پيشرفت ملت ايران اسلامي مخالف هستند!"
شبیه ترور عماد مغنیه
در همین حال سایت نزدیک به محسن رضایی و جام جم آنلاین در یک اقدام هماهنگ به مقایسه نحوه ترور این استاد دانشگاه با ترور دانشمندان هسته ای جهان می پردازند. در این گزارش با اشاره به اعلام رسمی دولت مبنی بر تلاش اسراییل برای شناسایی دانشمندان اتمی کشور و نفوذ به طرح های اتمی آمده است که اسراییل تلاش دارد تا با ربودن و یا ترور آن ها در چرخه علمی کشور در زمینه تکنولوژی هسته ای اختلال ایجاد کند. کشورهای اسلامی و عربی به ترور فیزیکی عناصر این طرح های استراتژیک روی می آورد و برای این اقدام از نیروهای بومی نیز سود می برد. این گزارش می افزاید: تقریبا در تمامی عملیاتی که اسرائیل در طول چهار دهه اخیر در این زمینه ها انجام داده است، همیشه از نیروهای بومی در این کشورها سود برده است. این نشانه ها را به راحتی می توان در مصر، سوریه، لبنان، عراق، اروپا و آمریکا مشاهده کرد. این گزارش تاکید دارد که عملیات ترور شهید پروفسور مسعود علی محمدی بی شباهت به ترور عماد مغنیه رهبر نظامی حزب الله لبنان در سوریه نیست.
مثلث شوم با ضلع های مختلف !
از سوی دیگر کیهان که همواره از عالم غیب خبر دارد به بررسی های ابتدایی و نقش قطعی موساد، سیا و انگلستان در ترور این استاد دانشگاه اشاره کرد و نوشت:" شكل كار كاملاً به پروژه هاي موساد شباهت دارد. اين سرويس قبلاً هم تلاش هاي زيادي براي عملي كردن پروژه هايي از اين قبيل كرده بود كه همه آنها ناكام ماند. حدس قوي و مبتني بر قرائن اين است كه موساد با هماهنگي سرويس هاي انگليس و آمريكا دست به اين اقدام زده است."
جام جم نیز با ارتباط دادن این جنایت با مرگ مشکوک اردشیر حسن پور که سه سال پیش در اثر خفگی گاز قوت کرد به نقل از روزنامه ديلي تلگراف می نویسد که اسرائيل به عنوان بخشي از يک جنگ غيرمستقيم و پنهاني عليه برنامه هستهاي ايران،در حال ترور دانشمندان هستهاي ايران است. این روزنامه نتیجه گیری کرده است که شواهد و قرائن حكايت از آن دارد كه عوامل رژيم صهيونيستي ميتوانند در اين ترور دست داشته باشند.
گفتنی است در بین عکسهای خبرگزاری فارس که از واقعه ترور
مسعود علیمحمدی، استاد دانشگاه در قیطریه منتشر شده، عکسی از "ابوناصر" دستیار "حسین منیف اشمر" دیده می شود. این دو تن طی ماههای گذشته بارها تصاویرشان در حال تیراندازی و حمله به تظاهر کنندگان در سایتهای مختلف منتشر شد.
جهت گیری رسانه های دولتی
شاید برای اولین باربود که رسانه های دولتی با این جدیت و سرعت اخبار مربوط به ترور دکتر علیمحمدی را منتشر می کردند. تنها ساعتی پس از شهادت مظلومانه این استاد دانشگاه پرس تی وی و بخش عربی سیمای ضرغامی به انتشار خبر این رویداد پرداخت و پس از آن خبرگزاری فارس در پوشش خبری این ترور سنگ تمام گذاشت و به درج و انتشار کلیه اخبار و گفت و گوهای پیرامون این ترور پرداخت. این خبرگزاری که همچون کیهان معمولا از اخبار پشت پرده نیز آگاهی دارند، پیش از اظهار نظر مقامات رسمی، " عوامل ضد انقلاب " را مسئول این ترور دانست. سپس صدا وسیمای ضرغامی مسئولیت این اقدام را به عهده " عوامل صهیونیستی و امریکا" گذاشت.
رامین مهمان پرست، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران، پس از کشته شدن دکتر علیمحمدی اعلام کرد که " در تحقیقات اولیه علایمی از خباثتهای مثلث رژیم صهیونیستی، آمریکا و عوامل اجیرشده آن در ایران در این رخداد تروریستی قابل رویت است وی فراموش کرد که به نقش نیروهای اطلاعاتی انگلستان نیز بپردازد و تنها به همین سه ضلع مثلث اکتفا نمود ولی توضیح نداد که علایم مشاهده شده چه چیزهایی هستند.
درهمین حال مارک تونر، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا، در پاسخ به این اظهارات سخنگوی وزارت خارجه به ذکر این نکته بسند ه کرد که "اتهام دخالت آمریکا مضحک و بیمعنی است."
هرکسی از ظن خود شد یار من !
از سوی دیگربه باور تحلیلگران، تلاش زایدالوصف رسانه های طرفدار دولت در ولایی و متعهد خواندن این استاد مرحوم که از همان نخستین ساعات بامداد دیروز در سایت جهان نیوز از او به عنوان شهید یاد شد، تا حدودی شک برانگیز است. این رسانه ها با جدیت تلاش دارند تا از یک سو وی را " استاد هسته ای" بنامند و از سوی دیگر عنصری " غیرسیاسی" ولی " حامی حکومت". کار تا آنجا پیش رفت که برخی نیزمدعی شدند مسعود علی محمدی پیش از این در لیست ترور گروهکهای تروریستی قرار گرفته بود.
دوستان و دانشجویانش نظر دیگری در مورد استاد دارند و با مروری به خاطرات آنان در سایتهای موجود می توان با فعالیتها و دیدگاه ها ی سیاسی او آشنا شد. اطلاعات منتشر شده در وبلاگهای شخصی و اخبار موجود گواه این واقعیت است که اولا وی " دانشمند هسته ای" نبوده و ثانیا او یک عنصر" غیرسیاسی" قلمداد نمی شده است. دکتر علیمحمدی بر اساس اطلاعات موجود سایت دانشگاه تهران و گواهی همکلاسی ها و دانشجویانش، دانشآموخته دکترای فیزیک با گرایش ذرات بنیادی در دانشگاه صنعتی شریف بود و از سال ۱۳۷۴ در گروه فيزيک دانشگاه تهران، کوآنتوممکانيک و الکترومغناطيس تدریس میکرد. وی همچنین عضو وابسته پژوهشکده دانشهای بنیادی ایران بود. وی بیش از 50 مقاله در زمینه فیزیک ذرات بنیادی در مجلات معتبر منتشر کرده بود.
از فیزیک کوانتوم تا تحقیقات هسته ای!
اما اصرار برای معرفی وی بعنوان دانشمند هسته ای نه تنها از سوی رسانه ها و اظهارات شتاب زده سخنگوی وزارت خارجه و بیانیه هیات دولت بلکه محمد جواد لاريجاني که ریاست مرکز فیزیک نظری در تهران را هم بعهده دارد گویی تنها در اظهارنظرهای سیاسی دچار سردرگمی نیست .او درگفت و گویی با تابناک گفته است:
"دكتر عليمحمدي، چهرهاي كاملا شناخته شده در علم فيزيك نظري است و تحقيقات ايشان درباره فيزيك هستهاي بود. ايشان از اساتيد بسيار متدين و طـرفدار انقلاب و ولايت فقيه بوده و با نهادهاي گــونـاگـون علمـي كشـور همكـاري داشتنـد. ودر حالی که سازمان انرژی اتمی هر گونه همکاری رسمی دکتر علیمحمدی با این سازمان را رد کرده وی در اظهاری دوپهلو می گوید :" وي آدمي پاكباخته انقلاب بود و براي عزت كشورمان، آنچه در توان داشت انجام ميداد و ابايي نداشت و هر جا كه نيازي به حضور وي بود، شركت ميجست."
شلیک شادی دانشجویان از همراهی استاد
اما دکتر شیرزاد که بیش از بیست سال با او سابقه دوستی دارد از فعالیتهای علمی وی در زمینه فیزیک هسته ای اظهار بی اطلاعی می کند و در مورد گرایش های سیاسی استاد علیمحمدی می گوید که او چند سال گذشته به لیست اصلاح طلبها رای داده، این دوست خانوادگی به ذکر خاطره ای اکتفا می کند و می افزاید: "یادم هست برایم تعریف کرده بود که در راهپیمایی 25 خرداد از صبح روایت های مختلفی در مورد برقراری یا عدم برقراری راهپیمایی از سوی اصلاحطلبان پخش میشد. او تعریف می کرد که دانشجویان گروه فیزیک دانشگاه تهران مکرر به وی مراجعه می کردند و سوال می کردند تکلیف چیست. دست آخر مسعود به آنها گفته بود: بالاخره نفهمیدم تکلیف چیست ولی در هر صورت من به راهپیمایی می روم. می گفت این را که گفتم با شلیک شادی دانشجویان مواجه شدم، انگار دنیا را به آنها داده بودند. روشن است که خوشحالی آنها از آن بوده که استاد محبوبشان نیز با آن ها همراه است."
همچنین امروز بیانیه ای منتسب به گروهی از دانشجویان فیزیک دانشگاه تهران در وبسایت ها منتشر شد که در آن آمده است:" در روز ۲۵ خرداد، مشوق دانشجویان برای شرکت در راهپیمایی سکوت اعتراضآمیز به نتایج انتخابات بودند. او از معدود اساتیدی بود که در اعتراض به حمله لباس شخصیها به خوابگاه کوی دانشگاه در بامداد ۲۵ خرداد ماه سال جاری که منجر به کشته شدن تعدادی از همکلاسیهای ما شد، عکسالعمل نشان داد و با حضور در دفتر ریاست دانشگاه خواستار رسیدگی سریع به این موضوع شد. برائتجویی استاد علیمحمدی از گروههای سیاسی متنفذ حکومت در روزهای اخیر، شک و شبهههای زیادی را در رابطه با ترور مشکوک ایشان در میان جامعه دانشگاهی پدید آورده است."
کی بود کی بود من نبودم
در رابطه با مسئولیت این اقدام تروریستی از همان اولین ساعات بامداد روز سه شنبه گمانه زنی شروع شد. سایت جهان نیوز که علاقه وافری به انتشار اخبار مربوط به این رویداد از خود نشان داده بود، با اعلام خبر شهادت یک استاد هسته ای نوشت" پس از ترور امروز دکتر علی محمدی سایتهای منافقین و جریان ضد انقلاب نظیر بالاترین این ترور را به رژیم جمهوری اسلامی نسبت داده اند"
چند ساعتی بعد اطلاعیه ای از سوی انجمن پادشاهی ایران با ادبیاتی آشنا در خبرگزاری فارس منتشر شد که ضمن قبول مسئولیت این اقدام تروریستی آورده بود که " علیمحمدی در حوادث اخير به عنوان لباس شخصي نقش مؤثر و فعال داشته است و ما به این دلیل وی را کشتیم!" اما ساعاتی بعد با انتشار اظهار نظرهای دانشجویان و همکاران استاد مرحوم مبنی بر نقش موثر وی در فعالیتهای دانشجویی و حمایت از اعتراضات دانشجویان و شرکت وی در راهپیمایی 25 خرداد در اعتراض به تقلب انتخاباتی و امضای نامه اساتید در حمایت از میرحسین موسوی، ورق برگشت و سخنگوی این انجمن در مصاحبه با رادیو فردا این اقدام را تکذیب کرد و مدعی شد که " سازمان اطلاعات جمهوری اسلامی را مسئول شبیهسازی وبسایت خود و صدور اطلاعیه به نام این انجمن می داند."
از سوی دیگر گروهی به نام "رزمندگان جبهه ی آزادی ایران" اطلاعیه ای منتشر کرده و مسئولیت این ترور را بر عهده گرفته و آن را در جهت "مبارزات ضددیکتاتوری" در ایران خوانده است و مدعی شده است استاد ترور شده نایب رئیس دانشگاه تهران بوده و اسامی فعالین دانشجویی را در اختیار نیروی انتظامی می گذاشته است. با توجه به کلیه شواهد موجود بنظر می رسد که این گروه و چنین بیانیه هایی نیزساخته همان هایی است که در بمب گذاری حرم امام رضا(ع) و حرم امام خمینی (ره) دست داشتند.
آنچه مسلم است اینکه پس از شهادت سید علی موسوی و تعلل نیروهای امنیتی در شناسایی عاملان آن اقدام تروریستی، یکی از استادان برجسته دانشگاه توسط عده ای که همواره برطبل جنگ می کوبند و از ناامنی و گسترش خشونت در جامعه بهره می برند به شهادت رسیده است. در فضای غبار آلود سیاسی ایران این اقدام می تواند گمانه زنی های بسیاری را ایجاد کند. شاید استقرار بیشتر نظامیان به بهانه برقراری امنیت و گسترش فضای ارعاب در جامعه دانشگاهی از ابتدایی ترین پیامدهای آن باشد.
بهر حال دکتر علیمحمدی یکی از هزاران استاد وارسته ای است که سالهاست از سردرد فریاد برآورده اند و به زمین و زمان نامه نگاشته اند، همراه دانشجو
یا نشان در تظاهرات 25 خرداد فریاد سکوت سرداده اند، در غم از دست دادن دانشجویان کوی گریسته اند، پیش ازآنکه در سوگشان به ماتم نشینیم و برای انتساب آنان به گروه و دسته ای طناب کشی کنیم، قدرشان را بدانیم. کسی چه می داند شاید اگر
در خانه این استاد بر اثر انفجار
بمب نمی شکست، یکی از همین نیمه شبها با لگد نیروهای باصطلاح امنیتی شکسته می شد و همسرش همان شیونی را سر می داد که با دیدن پیکر غرق به خونش داد. شاید او نیز همچون بسیاری از همکارانش به مهمانی اوین می رفت.
روحش شاد و یادش گرامی باد
----
دکترعلیمحمدی جمع آوری کننده امضاء اساتید در اعتراض به فجایع کوی دانشگاه بود
علی رغم خبرهای جهت دار رسانه های دولتی به ویژه خبرگزاری فارس که سعی دارد "مسعود علی محمدی" استاد ترور شده را از جمله حامیان دولت نشان دهد، اما شواهد تازه، سبز بودن این استاد دانشگاه را بیشتر اثبات کرده است.
به گزارش جرس، علاوه بر آنکه روز گذشته سند حمایت این استاد دانشگاه تهران از میرحسین موسوی در زمان تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری منتشر شد، امروز نیز خبرنگار جرس موفق شد تا به سند دیگری دست پیدا کند.
بر طبق این سند مسعود علی محمدی استادی بود که در واکنش به حمله نیروی انتظامی و لباس شخصی ها به کوی دانشگاه در شب 24 خرداد، نامه ای را خطاب به فرهاد رهبر رئیس دانشگاه تهران نوشت و امضاهای اساتید دیگر را نیز خود وی جمع آوری کرد.
----
هشدار دانشجویان فیزیک: در مورد ترور استاد دروغ نگویید، نوار سخنرانی هایش
در اختیار ماست
دانشجویان دانشگاه فیزیک تهران در مورد ترور دکتر مسعود علی محمدی بیانیه
ای منتشر کردند که طی آن نسبت به دروغ سازی در مورد اخبار مربوط به ترور
این استاد در برخی خبرگزاری ها و سایت های حامی دولت هشدار داده اند.
شهادت
استاد بزرگوار، مسعود علیمحمدی، در جریان ترور روز ۲۲ دیماه از سوی
دانشجویان ایشان به شدت محکوم میشود. جای تاسف است در زمانی که دوستان و
شاگردان دکتر علیمحمدی در شوک خبر ترور ایشان به سر میبرند، خبرگزاریهای
وابسته به جناحهای مختلف، شروع به شایعهپراکنی در رابطه با ابعاد ترور
ایشان کردند.
خبر
ترور دکتر علیمحمدی در اولین ساعات صبح روز سهشنبه ۲۲/۱۰/۸۸ از سوی
دانشگاه مادر، با مضمون تصادف دکتر علیمحمدی با یک دستگاه خودروی سواری به
دانشکده فیزیک اعلام شد. ساعاتی بعد خبر ترور ایشان بدون ذکر جزئیات دهان
به دهان منتشر و پس از پخش این خبر، به دانشکده اعلام شد که بمبی در یک
دستگاه موتور سیکلت در کنار خودروی شخصی ایشان منفجر شده است. خبری که
ساعاتی بعد از سوی رسانهها و سایتهای خبری هم به همین شکل انتشار یافت.
هرچند که همسر دکتر علیمحمدی در صحبت با شاهدان عینی واقعه، اعلام کردند
که موتور سیکلت مذکور از سه روز قبل جلو منزل ایشان پارک شده بود.
جهتگیریهای سیاسی ایشان بر هیچکس پوشیده نیست. دکتر علیمحمدی در
سخنرانی ۱۵ دیماه سال جاری، به دنبال ارائه راهکارهایی آماری و علمی برای
حل بحرانهای کنونی جامعه بودند که فایل صوتی این سخنرانی در بین دانشجویان
دانشکده فیزیک دانشگاه تهران موجود است. این سخنرانی همگام با دیگر
فعالیتهای ایشان در ماههای اخیر بود. چنانچهدر روز ۲۵ خرداد، مشوق
دانشجویان برای شرکت در راهپیمایی سکوت اعتراضآمیز به نتایج انتخابات
بودند. او از معدود اساتیدی بود که در اعتراض به حمله لباس شخصیها به
خوابگاه کوی دانشگاه در بامداد ۲۵ خرداد ماه سال جاری که منجر به کشته شدن
تعدادی از همکلاسیهای ما شد، عکسالعمل نشان داد و با حضور در دفتر ریاست
دانشگاه خواستار رسیدگی سریع به این موضوع شد. برائتجویی استاد علیمحمدی
از گروههای سیاسی متنفذ حکومت در روزهای اخیر، شک و شبهههای زیادی را در
رابطه با ترور مشکوک ایشان در میان جامعه دانشگاهی پدید آورده است. آنچه
مسلم است نظرات و دیدگاههای سیاسی ایشان شفاف و واضح است و سخنرانیهای
ایشان در وقایع پس از انتخابات، تاییدی بر این امر است.
ما
دانشجویان این استاد فقید وظیفه خود میدانیم که با اطلاعرسانی صحیح و
شفاف، پیگیر حقیقت این فاجعه باشیم. این درسی است که در کلاسهای آن استاد
بزرگ آموختهایم و برای ادای دین به او، خواستهها و راه او را ادامه
میدهیم. در این میان هر خبری که به دروغ در رسانهها و افواه منتشر شود،
با مدرک از سوی دانشجویان مرحوم علیمحمدی محکوم خواهد شد.
منبع:
فیس بوک و وبلاگ بهمن و دوستان دیگری که این بیانیه رو تایید می کنند و در
عین حال از برخوردهای احتمالی با برخی از دانشجویان ایشان که در این زمینه
خبررسانی کرده اند به شدت نگران هستند. می دانم که انتشار این نگرانی ممکن
است ایجاد ترس کند و دیگران را از خبر رسانی باز دارد اما دانشجویانی که از
صبح چندین بار ایمیل خود را تغییر داده اند تا در این مورد خبررسانی کنند
خودشان تاکید کرده اند تا دیگران نیز در این مورد با دقت بیشتری خبررسانی
کنند.
|