موج جدید احکام انضباطی برای
دانشجویان دانشکده ادبیات دانشگاه تهران
۰۸ بهمن ۱۳۸۸
جنبش راه سبز (جرس): دانشجویان دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران در روزهای اخیر با موجی جدید از احکام انضباطی مواجه شده اند.
به گزارش خبرنگار جرس، طی این احکام 3دانشجوی این دانشکده به یک و بعضا دو ترم محرومیت از تحصیل و 2نفر دیگر نیز به توبیخ کتبی محکوم شده اند.
علت این احکام مربوط به تجمع مهر ماه دانشجویان این دانشکده در اعتراض حضور حداد عادل در این دانشکده و انتقاد از مواضع وی پس از انتخابات بوده است.
بنا بر اخبار رسیده حداد عادل در همان روزهای نخست پس از این تجمع در نامه ای به رهبر رئیس دانشگاه خواستار برخورد با تجمع کنندگان شده بود.
----
پاسخ رئیس دانشگاه علم و صنعت به مرگ یک دانشجو: کامیون نبود، کامیونت بود!
پنجشنبه، ۸ بهمن، ۱۳۸۸
رئیس دانشگاه علم و صنعت در پاسخ به مرگ یک دانشجوی این دانشگاه بر اثر تصادف در صحن دانشگاه اعلام کرده است که وسیله نقلیه مورد اشاره "کامیونت بوده و کامیون نبوده است".
خبرنامه امیرکبیر: در حالیکه ظهر روز دوشنبه میترا رضایی دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه علم و صنعت توسط کامیون حامل مصالح ساختمانی زیر گرفته شد و جان سپرد، جبل عاملی رئیس این دانشگاه در واکنش به این موضوع به جای پاسخگویی در مورد مسئولیت خود در این موضوع در مورد نوع وسیله مورد نظر بحث کرده است.
جبل عاملی در مصاحبه با خبرگزاری مهر گفته است: "وسیله نقلیه ای که دانشجوی متوفی با آن برخورد کرده است کامیون نبوده بلکه کامیونت بوده است."، تا با این استدلال ممنوعیت حمل و نقل کامیون در صحن دانشگاه در طول روز را توجیه کرده باشد.
جالب توجه است که این استدلال جبل عاملی به عنوان «موشکافی» در مورد این حادثه ذکر شده است.
مرگ میترا رضائی بر اثر تصادف با وسیله نقلیه مورد اشاره جبل عاملی در حالی اتفاق اتفاده است که عبور و مرور این کامیون در هفته گذشته نیز باعث اعتراض دانشجویان شده بوده است. بنابر گزارش دانشجویان علم و صنعت، در هفته گذشته همین راننده کامیون به دلیل سرعت بالا در حال تصادف با یکی از دانشجویان بوده است که این مساله به حراست و انتظامات دانشگاه نیز منتقل شده بود.
به نظر میرسد «قدرت پرستی» آنچنان در وجود برخی از مسئولین نفوذ کرده است، که حتی این موارد دلخراش نیز بر وجدان آنها اثر نکرده و جای پذیرش مسئولیت خود، به سرعت مسئولیت حوادث را به دیگران ارتباط می دهند، تا در جایگاهشان خدشه ای وارد نشود.
جبل عاملی که از نزدیکان احمدی نژاد است پیش از این نیز در یکی از موارد تخلفش در محروم کردن یک دانشجو از تحصیل به صورت غیرقانونی، توسط رئیس دیوان عدالت اداری محکوم شده بود. به گزارش خبرنامه امیرکبیر با فشارهای زاهدی وزیر سابق علوم و ارتباطاتش در قوه قضائیه، حکم صادر شده بر علیه جبل عاملی لغو شد تا وی همچنان در دانشگاه علم و صنعت به اعمال خود برای دولت ادامه دهد.
از پس روز کار آمدن احمدی نژاد در سال 84، تغییرات گسترده روسای دانشگاه از اولین کارهایی بود که به سرعت انجام شد. "وابسته بودن" روسای دانشگاه و "فرمانپذیری" از نهادهای امنیتی کشور همچون وزارت اطلاعات در برخورد با دانشجویان از ویژگی و ملاکهای روسای انتخاب شده دانشگاه بوده است.
از دیگر نکات قابل توجه مصاحبه منتشر شده با جمبل عاملی در مورد مرگ میترا رضایی، عبارتی است که در آن آمده: "وسیله نقلیه ای که این دانشجوی متوفی با آن برخورد کرده کامیونت بوده و کامیون نبوده است". بیان حادثه تصادف به این شکل برای این است که به خواننده القاء شود دانشجویی به وسیله نقلیه برخورد کرده است تا عبارت اصلی یعنی "یک وسیله نقلیه سنگین در طول روز یک دانشجو را در صحن دانشگاه زیر گرفته است"، ذکر نشود.
|