بازگشت به صفحه اول

 

 
 

در همبستگی با کارگران و معلمان / اعتصاب غذای فرزاد کمانگر و رسول بداقی در زندان

جمعه 10 ارديبهشت 1389

خبرگزاری هرانا: فرزاد کمانگر، معلم محکوم به اعدام و رسول بداقی، عضو هیئت مدیره ی کانون صنفی معلمان ایران، در روزهای 11 و 12 اردی بهشت ماه در زندان دست به اعتصاب غذا خواهند زد.

بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، فرزاد کمانگر و رسول بداقی برای نشان دادن همبستگی خود با کارگران و در اعتراض به فشار بر معلمان، به اعتصاب غذایی دو روزه به مناسبت اول ماه مه روز جهانی کارگر و 12 اردی بهشت روز پاسداشت معلم، دست خواهند زد.

فرزاد کمانگر که از 4 سال پیش تاکنون در زندان به سر می برد و حکم اعدام قطعی دارد، اکنون در اندرزگاه 7 زندان اوین نگهداری می شود. رسول بداقی نیز که حکمی نداشته و در بازداشت موقت به سر می برد در بند 350 زندان اوین محبوس است.

کمانگر و بداقی در حالی به اعتصاب غذا دست می زنند که در آستانه ی روز معلم، فشار بر فعالین صنفی معلمان به شدت افزایش یافته و طی روزهای اخیر دستکم 8 تن از ایشان توسط دستگاه امنیتی بازداشت شدند.

شواهد حاکی از آن است که علت فشارهای فزاینده در آستانه ی روز معلم بر فعالین این صنف انتشار بیانیه ای باشد که شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی معلمان صادر و اعلام کرده که در اعتراض به صدور احکام سنگین حبس و اعدام برای معلمان زندانی از ۱۲ تا ۱۸ اردی بهشت ماه دست به اعتصاب غذا می‌زنند.

این شورا هم چنین از معلمان خواسته تا در روز ۱۲ اردی بهشت ماه در تهران بر سر مزار ابوالحسن خانعلی معلم کشته‌شده در حکومت پهلوی در گورستان ابن بابویه و در قم بر سر مزار مرتضی مطهری حاضر شوند.

شایان ذکر است که پیش تر جمعی از زندانیان و زندانیان سیاسی-عقیدتی زندان های رجایی شهر، اوین و ارومیه در اقدامی خودجوش در حمایت از کارگران و معلمان اعلام اعتصاب غذای دو روزه کرده بودند.

----

اعتصاب غذای جمعی از زندانیان سیاسی و عادی در حمایت از روز جهانی کارگر

تجلیل از مقام معلمان و کارگران با اعتراض به سلب حقوق حقۀ ایشان،

کارگران و معلمان قشر زحمت کشی از جامعه هستند که هموار مورد ظلم و ستم و سرکوب رژیم  قرار گرفته اند و اعتراضات آنها برای احقاق حقوقشان با اخراج از کار، دستگیری، شکنجه و زندان پاسخ داده شده است. ولی در طی سالیان گذشته حقوق حقه ایشان پایمال گردیده و هیچ ارگانی در داخل حاکمیت ایران نمی تواند ادعا کند که تاکنون کوچکتیرین قدمی در راه بهبود وضعیت این قشر تولیدگر برداشته است .

در حالی روز جهانی کارگران را گرامی می داریم که رهبران سندیکای اتوبوس رانی تهران و نیشکر هفت تپه مانند منصور اسالو،ابراهیم مددی،علی نجاتی و... تنها به جرم دفاع از حقوق خود و سایر کارگران در زندان وشرایط سخت بسر می برند. خانواده های آنها تحت شرایط سخت معیشتی و همواره مورد تهدید اطلاعات هستند

تنها راه برای اینکه این زحمتکشان بتوانند به حقوق مشروعشان دست یابند این است که متحد و پا بر جای دست به اعتراضی جوشان زنند .

ما زندانیان سیاسی زندان گوهردشت کرج (رجائی شهر ) به همراه جمعی از زندانیان عادی که خود قربانیان حکومت سرمایه داری و مافیایی رژیم ایران هستند به عنوان نشان دادن حمایت و همبستگی خویش در روز 11 و 12 اردیبهشت ماه به مدت 2 روز دست به اعتصاب غذا زده و از خوردن و آشامیدن امتناع می کنیم

تا رنجی را که سالیان سال کارگران و معلمان ما و خانواده هایشان تحمل کرده اند بار دیگر تجربه کنیم .

جمعی از زندانیان سیاسی و عادی  زندان گوهردشت کرج (رجائی شهر)

10 اردیبهشت 1389

انتشار: فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران

----

نامداران عرصه سينما در هاليوود: "پناهی را آزاد کنيد"

دانشجونيوز: تنی چند از هنرمندان سرشناس سينما در هاليوود ضمن انتشار بيانيه ای، خواستار آزادی سريع و بی قيد و شرط جعفر پناهی شدند.

به گزارش دانشجو نيوز، اين هنرمندان ضمن انتقاد شديد از سرکوب هنرمندان توسط دولت ايران در ابتدای بيانيه خود آورده اند: " ما با همکار فيلم سازمان اظهار همبستگی کرده و ضمن محکوم کردن اين بازداشت، قويا از دولت ايران درخواست داريم تا آقای پناهی را آزاد کند".

همچنين در بخشی ديگر از بيانيه آمده است:" فيلم سازان ايرانی چون تمامی هنرمندان در اقصی نقاط دنيا می بايست گرامی داشته شوند نه آنکه مورد سانسور و سرکوب و بازداشت قرارگيرند".

گفتنی است در ميان امضا کنندگان اين بيانيه اسامی چون استيون اسپيلبرگ، مارتين اسکورسيزی، فرانسيس کاپولا، پائول اندرسون، برادران کوهن، جاناتان دم، رابرت دنيرو، کريس هانسن، جيم جارموش، مايکل مور، استيون سودربرگ، اليور استون وجود دارد.

----

محمد اوليايي فر، وکیل دادگستری بازداشت شد

شنبه 11 ارديبهشت 1389

خبرگزاری هرانا: محمد اولیایی‌فرد حقوقدان و وکیل پایه یک دادگستری صبح امروز بازداشت شد.
این وکیل دادگستری كه امروز صبح به دادگاه انقلاب رفته بود، توسط "ستاری" مدیر دفتر شعبه 26 دادگاه انقلاب تهران به بخش اجرای احکام دادگاه معرفی و پس از جلب به زندان اوین منتقل شد. براساس اين گزارش، محمد اولیایی فرد در اسفند ماه گذشته نیز به بهانه ‌بررسی پرونده‌ چند تن از موکلانش به دادگاه فراخوانده شده بود، توسط مدیر دفتر شعبه 26 به اجرای احکام معرفی و بازداشت شد.
این وکیل پایه یک دادگستری در پی اعدام بهنود شجاعی در مصاحبه ای اجرای حکم موکلش را به دلیل صغر سنی وی غیرقانونی خوانده بود ابتدا به دادسرای کارکنان دولت احضار و پس از تشکیل پرونده در شعبه 26 دادگاه انقلاب به اتهام تبلیغ علیه نظام به اشد مجازات محکوم شد.
طی سه ماه گذشته این دومین بار است که این حقوقدان توسط بخش اجرای احکام دادگاه انقلاب تهران به بهانه‌ گذراندن محکومیت یک ساله‌اش به اتهام تبلیغ علیه نظام از طریق مصاحبه بازداشت و روانه‌ زندان می‌شود، این در حالی ست که حکم مذکور تا به این لحظه به اولیایی فرد و هیچ یک از وکلایش به طور قانونی ابلاغ نشده است و در واقع بازداشت ایشان به شیوه‌ای کاملا غیرقانونی و بدون رعایت مهلت بیست روزه‌ی اعتراض و تجدیدنظرخواهی در دادگاه تجدیدنظر استان صورت گرفته است.
گفتنی است، محمد اولیایی فرد وکیل بسیاری از افراد زیر 18 سال محكوم به اعدام است و همچنین فعالان سیاسی، مدنی و دانشجویی است که پیش از این نیز در پی طرح مسئله‌ شکنجه توسط بازجویان وزارت اطلاعات در سال 87 به سیاه نمایی و توهین و افترا علیه وزارت اطلاعات متهم شده بود.

----

آخرین وضعیت سعید سودملی، از متهمان وقایع پس از انتخابات

کمیته گزارشگران حقوق بشر: سعيد سودملی، از متهمان وقایع پس از انتخابات، از سوی شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی پیرعباسی، به یک سال حبس تعزیری محکوم شد.

وی در تاریخ ۱۰ دی سال ۸۸ در خیابان فلسطین در حال فيلم‌برداری از ترافيک خيابان توسط نیروی انتظامی دستگیر شده و به زندان اوین منتقل شد.

به گزارش منابع آگاه، سودملی که دارای مدرک لیسانس کشاورزی است، در یکی از پيتزافروشی‌های اطراف میدان فلسطین مشغول به کار بوده که با مشاهده ترافیک سنگین خیابان از مغازه خارج شده و با تلفن همراه خود شروع به فیلم‌برداری می‌کند که بلافاصله بازداشت می‌شود.

به گفته نزدیکان این زندانی سیاسی، بازجوی سعید سودملی از وی به صورت چهار جوابی بازجویی کرده است.برای مثال در بازجويی از وی پرسیده شده «به نظر شما کدامیک از عوامل زیر در حوادث اخیر و بازداشت شما مقصر بوده اند؟ موسوی، احمدی نژاد، خودتان یا دولت.»

دادستان با استناد به بازجویی‌هایی از این قبیل برای سعید سودملی کیفرخواستی صادر کرده که در آن وی به «اقدام علیه امنیت ملی، تبليغ علیه نظام و اجتماع و تبانی» متهم شده است.

قاضی پیرعباسی در دادگاه بدوی وی را از اتهام‌های تبلیغ عليه نظام و اجتماع و تبانی تبرئه کرد ولی به اتهام اقدام علیه امنيت به يک سال حبس تعزیری محکوم شد.

پس از انتخابات ریاست جمهوری سال گذشته و در پی اعتراض‌های مردمی به نتیجه انتخابات، تعداد زیادی از شهروندان بازداشت شدند که از اسامی و محل نگهداری بسیاری از آنان اطلاعی در دست نیست. خبرگزاری‌ها تعداد بازداشت‌شدگان را هزاران نفر تخمین زده‌اند.

----

حسن اسدی زیدآبادی، عضو شورای مرکزی سازمان ادوار تحکیم ممنوع الخروج شد

شنبه، 11 اردیبهشت 1389

ادوارنیوز: حسن اسدی زیدآبادی، عضو شورای مرکزی و دبیر کمیته حقوق بشر سازمان دانش آموختگان ایران (ادوار تحکیم وحدت) ممنوع الخروج شد.

حسن اسدی زیدآبادی در گفتگویی با ادوارنیوز با بیان این خبر گفت: "در حالی که برای شرکت در یک دوره کوتاه مدت آکادمیک و آموزشی در خصوص نهادهای مبتنی بر معاهدات جهانی حقوق بشری سازمان ملل قصد سفر به ژنو را داشتم، ساعاتی قبل از سفر با ابلاغ قرار ممنوع الخروجی مواجه شدم".

عضو شورای مرکزی ادوار تحکیم وحدت افزود: "قرار ممنوع الخروجی از سوی دادسرای انقلاب واقع در اوین صادر شده و در ارتباط با پرونده مفتوحی است که در شعبه پنجم پس از بازداشت در آبان ماه سال گذشته تشکیل شده بود".

اسدی زیدآبادی ضمن انتقاد از اعمال این محدودیت ها گفت: "قرار ممنوع الخروجی یک قرار مشدد تامین است که تنها در موارد استثنایی قابل صدور است و وقتی وثیقه و یا کفالت پیش از این اخذ شده است دیگر توجیهی برای این قرار وجود ندارد".

وی ادامه داد: "این اقدام را کاملا خلاف قانون می دانم و نمونه ای آشکار از نقض حقوقی همچون حق تحصیل و حق رفت و آمد است".

دبیر کمیته حقوق بشر ادوار تحکیم ادامه داد: "این رفتارها نشان دهنده آن است که حاکمیت اساسا با پدیده حقوق بشر در تمامی ابعاد آن سر مخالفت و عناد دارد و در واقع شاید از نظر آقایان یکی از جرایم من این است که در همین کشور و با استفاده از منابع ملی در رشته حقوق بشر فارغ التحصیل شده ام که اگر اینگونه است بهتر است صادقانه با جامعه دانشگاهی برخورد کنند و رشته حقوق بشر را که ورود آن در دوره تحصیلات تکمیلی یادگار دوره اصلاحات است رسما تعطیل کنند".

----

ممانعت از کار یک فعال حقوق بشر در صدا و سیما

شنبه 11 ارديبهشت 1389

خبرگزاری هرانا: دکتر محمد حسن یوسف پورسیفی، به دلیل فعالیت های حقوق بشری، از کار در صدا و سیما منع شده است.

دکتر محمد حسن یوسف پور سیفی، از قربانیان سناریو سازی دستگاه امنیتی برای فعالان حقوق بشر که پیش تر پس از بازداشت های گسترده فعالان حقوق بشر توسط اطلاعات سپاه پاسداران احضار و تهدید شده بود؛ از کار در صدا و سیما اخراج شد.

مسئولین امنیتی نهاد مربوطه شب گذشته طی تماسی با محمد حسن یوسف پور سیفی، فعال حقوق بشر، اطلاع دادند که ایشان ممنوع الکار است و حق فعالیت در هیچ حوزه ی رسانه ای را ندارد.

شایان ذکر است محمد حسن یوسف پورسیفی، دارای مدرک دکترای فلسفه علوم رسانه، سال هاست که به کار تهیه کنندگی و کارگردانی در حوزه ی رادیو و تلوزیون می پردازد.

----

تبعید یک زندانی بهایی به زندان زابل

شنبه 11 ارديبهشت 1389

خبرگزاری هرانا: "مهران بندی" از شهروندان بهایی محبوس در زندان یزد، به زندان زابل تبعید شد.

مسئولین زندان یزد به مهران بندی که در حال گذراندن دوران محکومیت خود در زندان این شهر است اعلام کرده اند که باید برای تحمل حبس خود به زابل تبعید شود.

این اقدام در حالی صورت می گیرد که نامبرده نزدیک به دو سال است که در زندان به سر می برد و از دوران محکومیتش نزدیک به یک سال و نیم باقی مانده است.

این شهروند بهایی به دلیل مشکلات و فشارهای حاصله در زندان به بیماری شدید قلبی مبتلا شده بطوریکه طبق رای کمیسیون پزشکی دفتر پزشکی قانونی به مورخ 2 مهر ماه 1388 بایستی تحت مراقبت پزشکی باشد .

شایان ذکر است که مهران بندی از سوی دادگاه انقلاب به تحمل 3 سال و نیم حبس قطعی و سپس به 3 سال تبعید به شهرستان بابک محکوم است.

 

 
 

بازگشت به صفحه اول

رجوع به مطالب مشابه 

 

ارسال به: Balatarin بالاترین :: Donbaleh دنباله :: Twitthis تویتر :: Facebook فیس بوک :: Addthis to other دیگران