بازگشت به صفحه اول

 

 
 

اعتراض و تحصن دانشجویان در دانشگاه آزاد شهرکرد

سه شنبه 14 ارديبهشت 1389

خبرگزاری هرانا: ظهر روز گذشته، دوشنبه سیزدهم اردی بهشت ماه، دانشجویان دانشگاه آزاد شهرکرد در محوطه دانشگاه دست به تحصن زدند.

اعتراض دانشجویان به ایجاد محدودیت های جدید و ردصلاحیت های بی دلیل بوده است.

به گزارش دانشجو نیوز، هم چنین دانشجویان با سر دادن شعارهای، "دانشجوی با غیرت حمایت حمایت" و "دانشجو می میرد ذلت نمی پذیرد" اعتراض خود را به تصمیم های سیاسی و جناحی مسولان دانشگاه اعلام کردند. درآخر نیز دانشجویان در یکی از ساختمان های دانشگاه گرد هم آمدند و سرود یار دبستانی را خواندند.

در پایان این تجمع تشکل سازمان مستقل اندیشان (سما)، با انتشار بیانیه ای اعلام نمود که از فردا با اعتصاب غذا به این اعتراض استمرار خواهند بخشید و تا رسيدن به خواسته های بر حق دانشجویان دست از اعتراض برنمی دارند.

----

اعتصاب در دانشکده ی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر

دوشنبه 13 ارديبهشت 1389

خبرگزاری هرانا: دانشجویان دانشگاه برق و سایر دانشجویان دانشگاه امیر کبیر، در مقابل دانشکده برق دست به تحصن زده اند و خواستار رسیدگی هر چه سریعتر به موضوع سوء قصد به جان دکتر معتمدی شده اند.

به گزارش دانشجونیوز، دکتر معتمدی از اساتید دانشگاه صنعتی امیر کبیر و وزیر ارتباطات دولت خاتمی در حالی در اتاق شخصی خود در دانشگاه مورد حمله قرار گرفت که هیچ کدام از پیشگیری های امنیتی که به گفته دانشگاه به منظور حفاظت دانشگاهیان انجام گرفته است نتوانسته است جلوی این حمله را بگیرد.

گفتنی است حراست و انتظامات دانشگاه به این گفته که ضارب یکی از دانشجویان قدیمی دکتر معتمد بوده است بسنده کرده اند. این گفته تا حدی مضحک بوده است که دکتر صراف از اساتید دیگر دانشکده برق برای روشن کردن این موضوع ضارب را فردی معرفی کرده است که در دوران وزارت دکتر معتمدی خط تلفن می خواسته است و موفق به دریافت آن نشده است! با ایجاد این فضا در دانشگاه با گذشت ساعتی از این فاجعه انتظامات و حراست دانشگاه گفته قبلی خود را تکذیب کرده و اطلاعات جدید را منوط به تحقیقات بیشتر کرده است.

در کنار این اخبار دانشجویان دانشگاه برق و سایر دانشجویان دانشگاه دست به تحصن در مقابل دانشکده برق کرده اند و خواستار رسیدگی هر چه سریعتر به این موضوع شده اند، مهم ترین نکته ای که دانشجویان و دانشگاهیان بر آن تاکید دارند این است که چطور می شود برای بازداشت مجید توکلی تمام دوربین های دانشگاه در اختیار و فعال است و به ضرب الاجلی در اختیار نیروهای امنیتی قرار می گیرد اما در این مورد هیچ دوربینی و یا انتظاماتی وجود نداشته است. با وجود این تناقضات دانشگاه، به گفته شاهدان عینی فرد ضارب حدودا 40 ساله و دارای محاسن بوده است و با سابقه دکتر معتمدی در امور سیاسی در دوره اصلاحات بعید نیست که دکتر معتمدی نیز قربانی بازی های کثیف سیاسی امروز ایران گردیده باشد. چه بسا که برای اساتیدی همچون دکتر معتمدی ضربه چاقو بهتر از حذف شدن از فضای دانشگاه تحت عناوینی همچون تصفیه اساتید می باشد.

خبرگزاری ایلنا به نقل از یکی از نزدیکانِ دکتر معتمدی، حال وی را بسیار وخیم گزارش کرده و خاطرنشان ساخته است ضربات چاقو از پشت و به کمر وی اصابت کرده و هم اكنون در بیمارستان مهر تهران واقع در خیابان زرتشت زیر عمل جراحی قرار دارد . این گزارش هم چنین اعلام کرد "بنا به اظهار مسئولان دانشگاه، مراجعه کننده بعدی پس از ورود به اتاق دکتر معتمدی متوجه حادثه شده است که بلافاصله معتمدی را به بیمارستان منتقل کردند. "

خبرگزاری فارس نیز به نقل از محمدرضا معتمدی‌پور فرزند وزیر ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات در دولت اصلاحات گزارش داد "معده و روده در اثر اصابت چاقو پاره شده و خونریزی شدیدی دارد و پزشكان برای تأمین خون مورد نیاز وی تقاضای خون كردند و در حال حاضر مدت 3 ساعت است كه پدرم در اتاق عمل است."

----

محکومیت علی وفقی، به شش سال حبس

سه شنبه 14 ارديبهشت 1389

خبرگزاری هرانا: علی وفقی، مسئول کمیته دانشجویان استان تهران ستاد مهندس موسوی از سوی شعبه 26 دادگاه انقلاب به شش سال حبس محکوم شد.

اتهام وفقی "اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت ملی و اخلال در نظم عمومی،" عنوان شده است.

به گزارش کلمه، یک سال از این شش سال محکومیت تعزیری بوده و پنج سال آن تعلیقی است و در حکم وی این تعلیق مشروط به ممنوعیت هرگونه فعالیت سیاسی در هر زمینه ای ذکر شده است.

قاضی شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب در این حکم که به وکیل وی، سید محمود علیزاده طباطبایی، ابلاغ شده است، وفقی، دبیر اسبق انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شریف را به جرم هایی چون نفاق و نقش عمده در آنچه که اغتشاشات خوانده شده نیز متهم کرده است. متن حکم ابلاغی به وکیل وفقی بیشتر به کیفرخواست شباهت دارد.

هم چنین رسیدگی به پرونده ی وی به صورت غیرعلنی صورت گرفته است.

این حکم از سوی وفقی مورد اعتراض قرار گرفته و به دادگاه تجدید نظر ارسال شده است. علی وفقی عضو سابق شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت هفته پس از انتخابات به همراه چند تن دیگر از جوانان و دانشجویان ستاد مهندس موسوی بازداشت شده و نزدیک به دو ماه نیز در بند امنیتی ۲ الف زندان اوین بوده است.

----

محکومیت مسعود باباپور دانشجوی دانشگاه آزاد گرمسار به دو سال حبس تعزیری

سه شنبه 14 ارديبهشت 1389

خبرگزاری هرانا: مسعود باباپور دانشجوی دانشگاه آزاد گرمسار، روز گذشته از سوی شعبه 28 دادگاه انقلاب به ریاست قاضی مقیسه، به دو سال حبس تعزیری محکوم شد.

به گزارش دانشجونیوز، مسعود باباپور از فعالین دانشجویی و دانشجوی مهندسی صنایع دانشگاه گرمسار است.

لازم به ذکر است که وی از ششم آذر ماه سال گذشته در بازداشت به سر می برد.

 

 
 

بازگشت به صفحه اول

رجوع به مطالب مشابه 

 

ارسال به: Balatarin بالاترین :: Donbaleh دنباله :: Twitthis تویتر :: Facebook فیس بوک :: Addthis to other دیگران