بازگشت به صفحه اول

 

 
 

آغاز انحلال بند سیاسی 350 پس از اعتراضات و اعتصاب زندانیان سیاسی پس از اعدام های سیاسی

تجدد: پس از آنکه روز شنبه گذشته فرهاد وکیلی زندانی سیاسی کرد از سالن سیاسی بند ۳۵۰ (زیر زمین) به مقصدی نا معلوم انتقال یافته و سپس روز یکشنبه به همراه ۴ زندانی سیاسی دیگر اعدام گردید ، روز گذشته زندانیان سیاسی ۳۵۰ که همبند خود را از دست داده بودند اقدام به سوگواری نمودند که این عمل با واکنش بزرگ نیا ، رئیس بند وابسته به وزارت اطلاعات  بند ۳۵۰ مواجه می شود. درپی این واکنش جمعیت ۱۸۰ نفری زندانیان سیاسی اقدام به اعتراض و تحویل نگرفتن غذا نموده ، اعلام اعتصاب غذا می نمایند.

در پی این اعتراضات از ساعاتی پیش به دستورصداقت رئیس زندان اوین روند انحلال بند سیاسی ۳۵۰ آغاز شده و زندانیان سیاسی مجددا به صورت پراکنده در میان مجرمان عادی ، به اندرزگاههای ۷ و ۸ زندان اوین و نیز زندان رجایی شهر کرج انتقال می یابند.

یکی از زندانیان سیاسی جنبش سبز که به اندرز گاه ۸ انتقال یافته طی تماسی از این اندرزگاه از انتقال حداقل ۵۰ نفر از بند ۳۵۰ به اندرز گاههای ۷ و ۸ و زندان رجایی شهر از صبح امروز خبر داد .

گفتنی است بند سیاسی ۳۵۰ که پیشتر در سال ۸۶ منحل شده بود آبان ماه گذشته به دستور جعفری دولت آبادی ، دادستان تهران، و در پی انتشار نامه پیمان عارف و مجید دری به وی از داخل اوین ، احیا شده بود.

----

ابوالفضل عابدینی به یازده سال زندان محکوم شد

يكشنبه 15 فروردين 1389

خبرگزاری هرانا: ابوالفضل عابدینی نصر ، روزنامه نگار و فعال حقوق بشر از سوی شعبه یک دادگاه انقلاب اهواز به 11 سال حبس تعزیری محکوم شد.
شعبه یکم دادگاه انقلاب اهواز ابوالفضل عابدینی خبرنگار مستقل و از مسئولین سابق مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران را به اتهامات ارتباط با دول متخاصم (5 سال)، عضویت در مجموعه فعالان حقوق بشر درایران (5 سال) و تبلیغ علیه نظام از طریق مصاحبه با رسانه های بیگانه (1 سال) و در مجموع به 11 سال حبس تعزیری محکوم نمود.

یکی از استنادات دادستان در خصوص اتهام عضویت در مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران کارت ویزیت عابدینی با عنوان "مسئول روابط عمومی مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران" است که ضمیمه پرونده شده بود.

حکم زندان ابوالفضل عابدینی اواخر اسفندماه 1388 صادر شده و9 فروردین ماه امسال به آقای دکتر محمد اولیایی فرد وکیل ایشان ابلاغ شد.این حکم مربوط به پرونده پیشین آقای عابدینی است که به بازداشت ایشان در تیرماه سال گذشته 1388 و آزادی با قید وثیقه 300 میلیونی در آبان ماه همان سال منجر شد.
ابوالفضل عابدینی آخرین بار نیمه شب 11 اسفند ماه 1388 در منزل مسکونی خود در رامهرمز با محاصره منزل و ضرب و شتم شدید دستگیر گردید و به انفرادی بند2 الف زندان اوین منتقل شد که علیرغم گذشت بیش از یکماه، اتهامات پرونده جدید هنوز به دکتر اولیایی وکیل ایشان ابلاغ نگردیده است.

----

شدت یافت فشارها علیه زندانیان سیاسی بند 350  زندان اوین

بنابه گزارشات رسیده به فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران،زندانیان سیاسی بند 350 از اعدام همبندیانشان متاثر و خشمگین هستند آنها در صدد برگزاری مراسم گرامیداشت بودند که با ممانعت مصطفی بزرگ نیا رئیس بند 350 مواجه شدند . همچنین از چند روز اخیر فشارها ،محدودیتها و تبعید زندانیان در این بند شدت گرفته است .

در پی اعدام جنایتکارانه 5 زندانی سیاسی که یکی از آنها از بند 350 زندان اوین  به میدان دار برده شد خشم زندانیان سیاسی این بند را بر انگیخته است و شرایط این بند  را به حالت غیر عادی در آورده است. فضای زندانیان سیاسی که امروز با خانواده های خود ملاقات می کردند همانند روزهای قبل نبود تاثر وتالم و خشم در چهرهای آنها عیان بود و موضوع صحبت با خانواده هایش موضوع اعدام همبندانیان اسیر خود بود.

در طی چند روز گذشته   فشارها و اذیت و آزارها علیه زندانیان سیاسی بند 350 افزایش یافته است.تعدادی از زندانیان سیاسی مانند (عیسی سحرخیز،رسول بداقی و سلیمانی و...) به زندانهای مانند گوهردشت کرج ، قزل حصار و پرند جاده ساوه تبعید شدند و تعدادی دیگر در انتظار تبعید شدن بسر می برند.این نبعیدها به توصیه مصطفی بزرگ نیا رئیس بند 350 و از شکنجه گران شناخته شده زندان اوین می باشد.

تعدادی از زندانیان سیاسی که برای طی محکومیت غیر قانونی و غیر انسانی به زندان برده می شوند فقط حق دارند که با لباسهایی که بر تن دارند وارد زندان شوند و حق بردن لوازم و لباسهای خود را به درون زندان ندارند.زندانبانها  از گرفتن لباس از خانواده های آنها خوداری می کنند و زندانیان را به این طریق در شرایط سختی قرار داده اند. در حال حاضر بیش از 15 زندانی در این شرایط بسر می برند که از جمله آن فعال دانشجوئی نادر احسنی می باشد همچنین از یک هفته پیش زندانیان برای استحمام از داشتن آب گرم محروم هستند و ناچارند که با آب سرد استحمام کنند . این مسئله باعث شده است که تعدادی از زندانیان بدلیل استحمام با آب سرد دچار بیماری شوند. از روز گذشته تماسهای تلفنی زندانیان با خانواده هایشان  قطع شده است  و خانواده ها از وضعیت عزیزانشان بی خبر هستند. در میان زندانیان سیاسی بند 350 تعدادی از زندانیان سیاسی محکوم به اعدام وجود دارند.اعدام ناگهانی و غیر مترقبه 5 زندانی سیاسی باعث نگرانی شدید سایر خانواده ها شده است

از طرفی دیگر میوه و مواد غذایی مورد نیاز که زندانیان سیاسی از فروشگاه زندان می خریدند. مدتی است که در فروشگاه زندان موجود نیست و زندانیان سیاسی را حتی از خرید آنها محروم کرده اند. این مسئله باعث پایین آمدن مقاومت بدن و آسیب پذیری آنها در مقابل بیماریها  می شود.  

خانواده های زندانیان سیاسی که امروز به ملاقات عزیزانشان رفته بودند فضای حاکم بین آنها  مملو از خشم و ناراحتی بود و اکثر صحبت خانواده ها در مورد  اعدام 5 زندانی سیاسی که روز گذشته روی داد بود، بود.خانم جوانی که مدتی همبند زنده یاد شیرین علم هولی بود از خاطراتش  برای سایر خانواده ها تعریف می کرد. از ایستادگی صبر و بردباری و خصوصیات انسانی که در این جانباخته آزادی وجود داشت برای دیگران می گفت. هنگامی که او برای سایر خانواده ها تعریف می کرد بغض گلوی او را گرفته بود و خشم سراسر وجودش را فرا گرفته بود.

فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران،اعدام غیر انسانی زندانیان سیاسی ،تحت فشار قرار دادن و تبعید آنها  به زندانهای دیگر را محکوم می کند و از کمیسر عالی جقوق بشر و سایر مراجع بین المللی خواستار ار جاع پرونده جنایت علیه بشریت این رژیم به شورای امنیت سازمان ملل متحد جهت گرفتن تصمیمات لازم اجرا است.

فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران

20 اردیبهشت 1389 برابر با 10 می 2010

----

خواهر و مادر شيرين علم‌هولی بازداشت شدند

پيکرهای اعدام شدگان به خانواده تحويل داده نمی شود

گويا: طبق خبر دريافتی، صبح امروز خواهر و مادر شيرين علم هولی، فعال سياسی کرد اعدام شده، در منزل شان در ماکو توسط ماموران امنيتی بازداشت شدند. اين در حالی است که آنها از اعدام شيرين تا عصر ديروز اطلاعی نداشتند.

به نقل از خليل بهراميان، علی رغم پيگيری های صورت گرفته توسط خانواده های اعدام شدگان، فرزاد کمانگر، علی حيدريان، فرهاد وکيلی، شيرين علم هولی، و مهدی اسلاميان پيکرهای آنها به خانواده های شان استرداد نشده است. به گفته وکيل مدافع سه تن از اعدام شدگان، نمايندگان مجلس و دادستانی با تحويل جسدهای اعدام شدگان به خانواده ها موافقت کرده اند اما وزارت اطلاعات و اطلاعات کردستان با تحويل جسدها مخالفت کرده است.
خانواده ها هم اکنون در حال پيگيری هستند تا بتوانند فرزندانشان را به خانه های شان بازگردانند. اما با دستگيری خواهر و مادر شيرين، تضمينی برای امنيت خانواده های اين اعدام شدگان وجود ندارد.

----

تهدیدات بازجویان وزارت اطلاعات علیه خانواده های اعدام شدگان 19 اردیبهشت

بنابه گزارشات رسیده به "فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران" فشارها و تهدیدات بازجویان وزارت اطلاعات علیه خانواده زنده یاد مهدی اسلامیان برای جلوگیری از افشای جنایتی که بر علیه این خانواده روا داشته شده است ادامه دارد. .

غروب روز یکشنبه 19 اردیبهشت ماه  در حالی که چند ساعتی از اعدام فرزندش نمی گذشت و در سوگ جانکاه دومین جگر گوشه اش نشسته بود و بر علیه این همه جنایت فریاد بر می آورد .یکی از بازجویان وزارت اطلاعات در آن شرایط سخت و جانکاه  با مادر داغدار مهدی اسلامیان تماس می گیرد و شروع به تهدید کردن او می کنند که نباید به تلفنها پاسخ دهد،نباید به رسانه و سازمانهای حقوق بشری از جنایتی که برآنها  روا داشته اند حرفی بزند. بازجوی مربوطه به مادر داغدار مهدی اسلامیان گفت:با هیچ ارگانی تماس نداشته باشید و پشت تلفن گریه نکنید،اگر کسی از ایران و خارج کشور تماس گرفت نکنه حرف بزنید،هیچ کس حرف نزند،افکارش ضد نظام بود،حواستون باشه،اصلا با هیچ کس حرف نزنید،همه چیز تمام شده و همچنین تهدیدات مختلف دیگر بر علیه این خانواده داغدار روا داشته شد.

از طرفی دیگر پیگیری این مادر داغدار برای گرفتن پیکر فرزندش تا به حال بی نتیجه بوده است و با وعده و وعید ها مواجه است.

زنده یاد مهدی اسلامیان در حالی اعدام شد که پرونده او هنوز در دادگاه تجدید نظر تحت بررسی بود و حکم اعدام او در دادگاه تجدید نظر تایید نشده بود. وکیل او آقای بهرامیان که پرونده وی را پیگیری می کرد هیچ حکمی دال  بر تایید حکم اعدام او در دادگاه تجدید نظر دریافت نکرده بود.همچنین خانواده و زنده یاد مهدی اسلامیان هیچ اطلاعی مبنی بر تایید حکم اعدام در دادگاه تجدید نظر نداشتند.آنها حتی آخرین دیدار را از مادر دردمندش سلب کردند.

لازم به یادآوری است مهدی اسلامیان دومین فرزند این خانواده است که اعدام می شود محسن اسلامیان 21 ساله در اردیبهشت ماه 1388 در شیراز اعدام شد. مادرآنها از برگزاری مراسم عزاداری منع شد و حتی به او اجازه داده نشد که نام واقعی فرزندش محسن  بر آرامگاهش نوشته شود و ناچار بود نام دیگری بر آرامگاه او بنویسد.خانم اسلامیان سرپرستی فرزندانش را به عهده داشت و با خون جگر آنها را بزرگ کرد .خانم اسلامیان در طی این مدت دائم مورد تهدید و تحت فشار و اذیت و آزارهای بازجویان وزارت اطلاعات قرار داشت و حتی  بعد از  قتل دومین  فرزندانش تهدیدات و فشارها علیه این مادر دردمند ادامه دارد.

فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران،اعدام جنایتکارانه 5 زندانی سیاسی ، عدم تحویل پیکر آنها به خانواده هایشان و مورد تهدید و تحت فشار قرار دادن آنها را محکوم می کند و از دبیرکل و کمیسر عالی حقوق بشر و سایر مراجع بین المللی خواستار دخالت بلادرنگ برای نجات جان سایر زندانیان سیاسی که در آستانه اعدام قرار دارند می باشد.

فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران

21 اردیبهشت 1389 برابر با 11 می 2010

 

 
 

بازگشت به صفحه اول

رجوع به مطالب مشابه 

 

ارسال به: Balatarin بالاترین :: Donbaleh دنباله :: Twitthis تویتر :: Facebook فیس بوک :: Addthis to other دیگران