بازگشت به صفحه اول

 

 
 

افزايش آزار و اذيت بر بهاييان مازندران

پنجشنبه 30 ارديبهشت 1389

خبرگزاری هرانا: در طي دو سه هفته ی اخير اعمال فشار و آزار بر شهروندان بهايي ساكن مازندران رو به افزايش بوذه كه در ذيل چند نمونه از برخوردهاي امنيتي طي چند هفته اخير در اين استان آورده مي شود:

-بازداشت سيمين گرجي شهروند بهايي ساكن قائمشهر و مشفق سمندري شهروند بهايي ساكن بابل براي سپري كردن محكوميت زندان. (قابل ذكر است نامبردگان به ترتيب هر كدام به 6 ماه و يك سال زندان محكوم شده اند.)

-در تاريخ 11 اردي بهشت ماه وحيد اسماعيل زادگان شهروند بهايي ساكن تنكابن همراه پدر و مادرش به اداره ی اطلاعات احضار كه مادر نامبرده پس از چند ساعت بازجويي آزاد مي گردد ولي وحيد اسماعيل زادگان و پدرش بازداشت مي شوند.

-روز سه شنبه 21 اردي بهشت ماه ماموران امنيتي به منازل دو برادر بهايي ساكن قائمشهر به نام هاي چنگيز و پرويز اولادي هجوم آورده كه پس از تفتيش و ضبط بعضي از اموال، هنگام ترك محل چنگيز اولادي و شهناز رنجبر(همسر پرويز) را براي روز شنبه به اداره اطلاعات احضار مي نمایند.

-نگين سياح دانشجوي بهايي ترم 2 دانشگاه سراسري ساري در 23 اردي بهشت ماه از دانشگاه اخراج می شود.

-ماموران امنيتي در تاريخ 25 اردي بهشت ماه به منزل پژمان روشنكوهي شهروند بهايي ساكن ساري هجوم آورده كه پس از تفتيش منزل و ضبط بعضي اموال، نامبرده را نيز به اداره اطلاعات احضار كه پس از چند ساعت بازجويي آزاد مي شود. هم چنین ماموران در همين روز به منزل يك شهروند بهايي ديگر ساری به نام عين الدين خوان يغماء نيز رفته ولي به دليل عدم حضور نامبرده پس از پرس و جو از همسايگان محل را ترك مي كنند.

ستاد اموال و املاك مازندران (وابسته به سپاه) زميني به مساحت پنج هزار متر متعلق به مرحوم احمد احمدزاده را طبق فرمان امام در سمنا دشت قائمشهر تصرف كرد اين در حاليست كه ورثه مرحوم مشغول كشاورزي در اين زمين بوده اند.

در حاليكه محل كسب (عينك فروشي) سهراب لقايي ساكن قائمشهرماه هاست توسط اداره ی اطلاعات پلمپ شده نامبرده با نصب تابلويي از مشتريان خود خواسته براي تحويل عينك هاي خود به عينك سازي يك شهروند بهايي ديگر به نام سيما رحمانيان مراجعه كنند در همين راستا سيما رحمانيان روز يك شنبه 26 اردي بهشت ماه به اداره ی اطلاعات قائمشهر احضار و در آنجا طي تهديدي از وي خواسته مي شود ديگر به سهراب لقايي كمك نكند در غير اين صورت محل كسب وي نيز پلمپ مي شود.

----

ضرب و شتم شدید نوری زاد در اوین/ اعتصاب غذای کامل نوری زاد

پنجشنبه, ۳۰م اردیبهشت, ۱۳۸۹

روز سه شنبه محمد نوری زاد را به بهانه ی هواخوری از سلول خارج کرده اند و سپس 5 نفر از عوامل امنیتی اوین بر سر وی ریخته و به قصد کشت او را کتک زده اند.به طوریکه ضربه شدیدی که به سر او وارد آمده است توسط پزشک زندان ضربه مغزی تشخیص داده شده است.بر اثر این ضربه بینایی وی مختل شده است.

ماموران زندان اوین محمد نوری زاد نویسنده و کارگردان دربند را مورد ضرب و شتم شدید قرار دادند.

کلمه: روز سه شنبه محمد نوری زاد را به بهانه ی هواخوری از سلول خارج کرده اند و سپس ۵ نفر از عوامل امنیتی اوین بر سر وی ریخته و به قصد کشت او را کتک زده اند.

به طوریکه ضربه شدیدی که به سر او وارد آمده است توسط پزشک زندان ضربه مغزی تشخیص داده شده است.بر اثر این ضربه بینایی وی مختل شده است.

نوری زاد بعد از این عمل غیر اخلاقی و غیر قانونی ماموران زندان اوین در اعتصاب کامل آب و غذا به سر می برد. وی به خانواده خود اعلام کرده اگر وضعیت به همین منوال باشد زنده نخواهد ماند.

همچنین نوری زاد پس از ضرب و شتم از سلول دو نفره اش دربند ۲۴۰ به دخمه ای بی نور و بدون جریان هوا و همچنین سرویس بهداشتی منتقل شده است.

محمد نوری زاد سه نامه به رهبر و همچنین رئیس قویه قضائیه نوشته بود که آنها را در وبلاگش منتشر کرد و در پی آن به اتهام توهین به رهبری و رئیس قویه قضائیه از ۳۰ آذر ۱۳۸۸ در بازداشت به سر می برد . وی چهارمین نامه خود به رهبری را از داخل زندان اوین نوشت+. دادگاه در حکم بدوی برای این هنرمند ۳ سال و نیم حبس به علاوه ۵۰ ضربه شلاق تعیین کرده است.

----

دستگیری زندانیان سیاسی که در بستر بیماری اند و زدن اتهام محاربه به آنها

بنابه گزارشات رسیده به" فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران" زندانی سیاسی حمید حائری که 15 آذر ماه دستگیر شده بود با پرونده سازی بازجویان وزارت اطلاعات به اتهام محاربه توسط محمد مقیسه ای رئیس شعبه 28 دادگاه انقلاب مورد محاکمه قرار گرفت.

حمید (ماشالله)حائری 57 ساله روز 15 آذر ماه 1387 با یورش مامورین وزارت اطلاعات به منزل آنها دستگیر و به سلولهای انفرادی بند 209 زندان اوین منتقل شد. رفتار مامورین وزارت اطلاعات با آقای حائری و خانواده اش هنگام دستگیری وحشیانه و غیر انسانی بود.آنها مدت طولانی منزل آقای حائری را مورد بازرسی قرار دادند و در حین بازرسی اقدام به تخریب وسائل شخصی این خانواده نمودند و همچنین مقداری از وسائل شخصی این خانواده را با خود بردند.

زندانی سیاسی حمید حائری به مدت 74 روز در سلولهای انفرادی بند 209 بسر برد و در طی این مدت تحت شکنجه های وحشیانه جسمی و روحی قرار گرفت.بازجویان وزارت اطلاعات برای وادار کردن او به اعتراف به وی  گفته بودند که همسر و دخترشان را دستگیر و به زندان کهریزک منتقل نموده اند و تحت شکنجه و رفتارهای غیر انسانی قرار دارند در صورت عدم پذیرفتن اتهامات احتمال مرگ هر دوی آنها بسیار زیاد است.

بازجویان وزارت اطلاعات در طی مدت بازداشت آقای حائری دائم همسر و دخترشان را به ستاد پیگیری وزارت اطلاعات احظار می کردند و آنها را برای مدت طولانی مورد تهدید و  بازجویی  قرار می دادند و علیه آنها هم پرونده ای تشکیل داده اند.

روز چهارشنبه 29 اردیبهشت ماه زندانی سیاسی حمید حائری به شعبه 28 دادگاه انقلاب برده شد و توسط فردی بنام محمد مقیسه ای از اعضای کمسیون مرگ زندانیان سیاسی سال 1367 مورد محاکمه قرار گرفت.برخورد مقیسه ای با آقای حائری وحشیانه و غیر انسانی بود و او تهدید کرد که علیه همسر و دخترشان پرونده ای را به جریان خواهد انداخت و آنها را محاکمه خواهد کرد.

اتهاماتی که بازجویان وزارت اطلاعات علیه او بکار برده اند عبارتند از؛ محاربه، ملاقات خانوادگی با فرزندش در قرارگاه اشرف در عراق، هواداری از سازمان مجاهدین ، فعالیت مستمر ، تبلیغ علیه نظام ، جذب نیرو و اتهامات متعدد دیگر می باشد.

زندانی سیاسی حمید حائری از بیماری حاد قلبی رنج می برد و تاکنون دوبار دچار سکته قلبی شده اند همچنین در قلب او 2 استند بکار برده شده است.آقای حائری مدت کوتاهی قبل از دستگیری در یک سانحه رانندگی دچار شکستگی جمجمه و خونریزی مغزی شده بود . او همچنین در اثر سانحه  رانندگی از ناحیه لگن دچار آسیب شدید شده بود و مدتی طولانی در بخش آی .سی . یو بیمارستان  بستری بودند . زمان دستگیری بشدت بیمار و به سختی قادر به حرکت بودند و فقط با کمک عصا می توانستند راه بروند.

لازم به یادآوری است که آقای حمید حائری از زندانیان سیاسی دهۀ 1360 می باشند و به مدت 3 سال در زندان تحت شکنجه های وحشیانه جسمی و روحی و شرایط قرون وسطائی بسر بردند. بازجوی او در دهۀ 1360 محمد مقیسه ای که در حال حاضر رئیس شعبه 28 دادگاه انقلاب می باشد بود.

فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران،یورش وحشیانه به منازل مردم ودستگیری بیمارانی که در بستری بیماری هستند و انتقال آنها به شکنجه گاه 209 و نسبت دادن اتهام محاربه را به عنوان یک جنایت علیه بشریت محکوم می کند و از دبیر کل و کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل و سایر مراجع بین المللی برای جلوگیری از کشتار برنامه ریزی شده زندانیان سیاسی در ایران خواستار اقدامات عملی برای پیشگیری از این جنایت ضد بشری در ایران است.

فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران

30 اردیبهشت 1389 برابر با 20 می 2010

----

11 سال زندان و تبعید برای معصومه یاوری و زهرا جباری

معصومه یاوری به ۷ سال حبس تعزیری در زندان رجایی شهر و زهرا جباری به ۴ سال حبس تعزیری محکوم شد‌ند

آفتاب: شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب احکام معصومه یاوری و زهرا جباری را به این دو زندانی سیاسی ابلاغ کرد.

به گزارش برخی از سایت‌های خبری معصومه یاوری به ۷ سال حبس تعزیری در زندان رجایی شهر و زهرا جباری به ۴ سال حبس تعزیری محکوم شد‌اند.

معصومه یاوری به محاربه متهم شده بود و نماینده دادستان تهران تقاضای حکم اعدام برای او کرده بود.

خانم یاوری براساس حکم صادره باید ۷ سال حبس تعزیری خود را در زندان رجایی شهر سپری کند.

زهرا جباری نیز ۳۶ ساله متاهل و دارای یک فرزند است که در روز قدس بازداشت شده بود.یکی از اتهامات او براساس کیفرخواست نماینده دادستان محاربه بود که قاضی مقیسه این اتهام را نپذیرفته بود.او اکنون به ۴ سال حبس تعزیری محکوم شده است.

همچنین وکیل مجید دری دانشجوی محروم از تحصیل زندانی که در دادگاه بدوی به 11 سال حبس محکوم شده بود، از تایید 6 سال حبس او در دادگاه تجدید‌نظر خبر داد.

منیژه محمدی گفت: "مجید دری در دادگاه بدوی به 5 سال حبس به اتهام اقدام علیه امنیت ملی، 5 سال حبس در تبعید به شهرستان ایذه با اتهام فعالیت مستمر با گروه نفاق و یک سال حبس به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام محکوم شده بود."

وی ادامه داد: "در دادگاه تجدید‌نظر، ماده 610 منتفی شد و 5 سال حبس که به اتهام اقدام علیه امنیت ملی بود، از احکام کاسته شد و 5 سال حبس در تبعید و یک سال حبس برای او تایید شد."

مجید دری، دانشجوی محروم از تحصیل و عضو شورای دفاع از حق تحصیل بود که روز 18 تیر ماه سال گذشته بازداشت شد.

----

انتقال هیوا بوتیمار به سلول انفرادی زندان مریوان

چهارشنبه 29 ارديبهشت 1389

خبرگزاری هرانا: هیوا بوتیمار، زندانی سیاسی کرد به یکی از سلول های انفرادی مریوان منتقل شد است.

هیوا بوتیمار بیش از یک هفته است که به سلول انفرادی منتقل شده و تا امروز که خانواده ی وی موفق به ملاقات با وی شدند، از این روزنامه نگار و فعال مدنی اطلاعی در دست نبود.

هیوا بوتیمار اکنون در حال گذراندن حکم 8 سال حبس تعزیری می باشد. وی پیش تر در دادگاه انقلاب مریوان دو بار به اعدام محکوم شده بود که با اعتراض وکیل وی، آقای صالح نیکبخت، دیوان عالی کشور این حکم ناعادلانه را لغو و به 8 سال حبس تعزیری تقلیل داد.

----

صدور حکم سی و شش ماه حبس تعزیری برای نخبه ی جوان

پنجشنبه 30 ارديبهشت 1389

خبرگزاری هرانا: با حکم قاضی مقیسه ریاست شعبه 28 دادگاه انقلاب، آرمان رضاخانی دانشجوی رشته مهندسی آی تی به 36 ماه حبس تعزیزی محکوم شد.

بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، رضاخانی در اواخر آذر ماه در حالی که برای مصاحبه پیرامون موفقیت های علمی کسبی به یکی از روزنامه های کثیر انتشار دعوت شده بود بازداشت گردید.

وی در 40 روز نخست بازداشت در بازداشتگاه های سپاه از جمله کاخ جوانان و 2 – الف، تحت شرایط سخت بازجویی و فشار شکنجه مجبور به اعترافات ساختگی شد و با وعده ی آزادی، راهی زندان اوین گردید تا پس از 5 ماه بازداشت در 29 اردی بهشت ماه در شعبه 28 دادگاه انقلاب به اتهام "توهین به رهبری" به 2 سال حبس تعزیری به اتهام "توهین علیه نظام" به یک سال حبس تعزیری و به اتهام "توهین به رییس جمهوری" به 100 هزار تومان جریمه نقدی محکوم شد.

آرمان رضا خانی دانشجوی رشته مهندسی آی تی، برگزیده ی دوم جشنواره خارزمی، نخبه ریاضیات ممتاز کشوری در المپیاد ریاضی، مکتشف قانون در ریاضی به نام قانون مربعات و مثلثاث رضا خانی و مخترع جوان در زمینه هایی چون سازه های معماری و کمک آموزشی پیکتال است.

آرمان در سال های گذشته کتبی در زمینه ریاضیات، ادبیات و جامعه شناسی تعلیف کرده که در انتظار چاپ است. وی به زبان های انگلیسی و ایتالیایی تسلط دارد و با زبان های روسی و اکراینی آشناست و در مسابقات مختلفی چون سازه های ماکارونی حضور موفقی داشته است. از دیگر موفقیت های رضاخانی حل یکی از مسائل اوپن ریاضیات است که مورد تعیید اساتید دانشگاه های مطرح کشور قرار گرفته است. وی هم چنین فعالیت های دیگری در زمینه ی برنامه نویسی و آی تی و ریاضیات نیز دارد .

آرمان رضاخانی متولد بهمن 69 است و پدر ایشان در حالی که آرمان کمتر از 2 سال داشته است به وسیله جلال الدین پارسی کاندیدای دوره نخست ریاست جمهوری و از حامیان سرسخت جمهوری اسلامی به قتل رسیده است. محمد رضا رضاخانی پدر آرمان مترجم کتاب معروف "امپریالیسم ژاپن" است که در سال 71 با شلیک گلوله ای جلال الدین پارسی به قتل رسیده است.

گفتی است در حالی که خانواده رضاخانی داغدار و منتظر رسیدگی عادلانه به این جنایت بودند، پارسی در دادگاه نمایشی که بعد ها موضوع کتاب محاکمه قانون، روند بررسی دادگاه جلالدین پارسی شد؛ آزاد گردید.

 

 
 

بازگشت به صفحه اول

رجوع به مطالب مشابه 

 

ارسال به: Balatarin بالاترین :: Donbaleh دنباله :: Twitthis تویتر :: Facebook فیس بوک :: Addthis to other دیگران