بازگشت به صفحه اول

 

 
 

انتقال منصور اسانلو به بند متادون زندان رجایی شهر کرج

شنبه 08 خرداد 1389

خبرگزاری هرانا: منصور اسانلو، فعال سرشناس کارگری و رئيس سنديکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران، به بند معتادان به مواد مخدر  و بیماران عفونی موسوم به "بند متادون" زندان رجایی شهر کرج، منتقل شد.

بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، سید محمد روح الله هاشمی - فرزند مجتبی هاشمی - که به اتهام قتل برادر و همسر برادرش در زندان رجایی شهر محبوس است، به تحریک کرمانی رییس و معاونش فرجی، از مسئولان حفاظت زندان بر علیه منصور اسانلو اعلام شکایت کرده تا اسانلو بر اساس این شکایت به بند متادون(بند 5 عمومی) منتقل شود.

گفته می شود این شکایت مقابل دوربین از هاشمی گرفته شده است.

لازم به یادآوری است که آقای اسانلو، از تابستان سال 86 و دو هفته پس از بازگشت از اجلاس لندن تاکنون در زندان به سر می برد.

----

یورش و ضرب و جرح  وحشیانه معلم زندانی رسول بداقی در زندان گوهردشت کرج

بنابه گزارشات رسیده به "فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران"رسول بداقی عضو هیئت مدیره کانون صنفی معلمان ایران مورد یورش وحشیانه پاسداربند ها قرار گرفت و بشدت مورد ضرب وشتم واهانت آنها قرار گرفت.

روز شنبه 8 خرداد ماه حوالی ساعت 07:00 صبح زندانی سیاسی رسول بداقی عضو هیئت مدیره کانون صنفی معلمان ایران بدون هیچ دلیلی مورد یورش وحشیانه 3 پاسدار بند قرار گرفت و بشدت مورد ضرب وشتم و اهانت آنها قرار گرفت.

پاسداربندی به نام قاسم محمدی بدون هیچ دلیلی شروع به فحاشی به آقای بداقی نمود که مورد اعتراض وی قرار گرفت. در این هنگام همراه با افسر پاسدار شیخ و پاسداربند عقوائی بصورت وحشیانه ای بسوی آقای بداقی حمله ور شدند و او را آماج مشت  و لگدهای خود که بر سرو صورت و نقاط حساس بدن او فرود می آوردند.آنها همچنین به آقای بداقی و خانواده اش فحش های  اخلاقی و بسیار زننده می دادند. پاسدار بند قاسم محمدی در حین ضرب و شتم عربده می کشید و خطاب به آقای بداقی می گفت: تو منافی،تو وطن فروشی ،تو باید محاکمه بشی و تو باید اعدام بشی.

آنها سپس آقای بداقی را با دستبند به میله های کریدور بستند و به ضرب وجرح و توهینهای اخلاقی علیه او ادامه دادند او از ناحیه دندان و سر وصورت دچار صدماتی گردیده است.

وقتی که سایر زندانیان سیاسی از عمل وحشیانه و غیر انسانی آنها مطلع شدند دخالت کردن که از ضرب و شتم واهانت پاسدار بندها جلوگیری کنند آنها هم مورد ضرب و شتم واهانت قرار گرفتند که از جمله آنها آقای دکتر احمد زیادی آبادی بود که مورد ضرب وشتم واهانت پاسداربندها قرار گرفت.

این عمل وحشیانه و غیر انسانی در مقابل چشمان بهت زده سایر زندانیان صورت گرفت.

این حمله جنایتکاران علیه زندانی سیاسی و معلم دلیر بدستور بازجویان وزارت اطلاعات  و توسط علی حاج کاظم و علی محمدی رئیس و معاون زندان و کرمانی و فرجی رئیس و معاون اطلاعات زندان و شکری رئیس بند 6 که بر ضرب و شتم آقای بداقی نظارت داشت به اجرا در آمد.

اهانت و تعدی امروز به عضو هیئت مدیره کانون صنفی معلمان ،اهانت به تمامی معلمان، اساتید دانشگاهها، دانشجویان و دانش آموزان ایران محسوب می شود و یقینان معلمان دلیر و شجاع ایران در مقابل چنین اهانتی نسبت به کسی که بخاطر دفاع از حقوقشان در اسارت بسر می برد سکوت نخواهند کرد و به دفاع از او بر خواهند خواست.

لازم به یادآوری است که معلم زندانی در 11 شهریور ماه بازداشت شد و در جریان اعتراض به اعدام 5 زندانی سیاسی به بند 6 زندان گوهردشت کرج تبعید شد آقای بداقی علیرغم گذشت چند ماه همچنان  در  بلاتکلیفی بسر می برد.

فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران، یورش وحشیانه و ضرب و جرح و اهانت به عضو هیئت مدیره کانون صنفی معلمان ایران که بی دفاع در اسارت بسر می برد را محکوم می کند و از کمیسر عالی حقوق بشر ،شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد و سازمانهای معلمان  جهان خواستار دخالت برای آزادی فوری و بی قید وشرط این معلم اسیر است.

فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران

08 خرداد 1389 برابر با 29 می 2010

----

جان مسعود باستانی در زندان مخوف رجایی شهر کرج در خطر است

بنا به خبرهای رسیده از درون زندان رجایی شهر، مسعود باستانی، عماد بهاور، داوود سليماني وعيسي سحر خيز که در زندان رجایی شهر کرج به سر می برند، به دارالقرآن این زندان منتقل شده و هم اینک در این محل به سر می برند.

شایان ذکر است دارالقرآن زندان در سالهای گذشته محلی برای سخنرانی مسئولین زندان علیه زندانیان سیاسی بوده و توسط زندانیانی که با مسئولین زندان همکاری می کنند (و سر وکیل بند خوانده می شوند) اداره می شود. دارالقرآن مکانی است برای اعمال فشار بیشتر بر زندانیان سیاسی.
زندانیان پیشین رجایی شهر می گویند: «دارالقرآن به اصطلاح مرکز قرآن خوانی ست، اما در واقع آنجا مرکز تقسیم مواد مخدر است.» پیشتر نیز خبرها خبرهایی از مرگ یک زندانی در بند۲ («دارالقرآن» که محل آموزش قرآن است) منتشر شده که بر اثر استعمال زیاد موادمخدر جان باخته بود.
زندانیانی که در اوین مقاومت کنند یا روی خواست‌هاشان پافشاری کنند و از مواضع‌شان کوتاه نیایند، از سوی مسئولان زندان اوین به زندان رجایی‌شهر معرفی شده و برای زیرفشار قرارگرفتن و خردشدن به آنجا فرستاده می‌شوند. در نتیجه واژه‌ای که در مورد برخی زندانیان سیاسی در این زندان بکار می‌برند، واژه‌ی «تبعیدی» است. زندان رجایی‌شهر با چنین بخش‌هایی شناخته شده است: بند1، بند 4، بند 6، بند فرهنگی (یا «واحد فرهنگی»)، واحد 5، فرعی 5، واحد 2، اندرزگاه 2 و اندرزگاه‌های 1 و 5، که از پرازدحام‌ترین بخش‌های این زندان‌اند. در این زندان، سلول‌هایی هست با ابعاد دو در دوونیم متر، و در همین فضای محدود، معمولا در حدود 4 یا 5 زندانی به‌سر می‌برند.

----

احضار 71 دانشجوی دانشگاه آزاد شهر ری به کمیته انضباطی

جمعه 07 خرداد 1389

خبرگزاری هرانا: 71 تن از دانشجویان دانشگاه آزاد شهر ری به کمیته انضباطی این دانشگاه احضار شدند.

بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، کمیته انضباطی دانشگاه آزاد شهر ری بیش از 70 دانشجو را تحت عنوان عدم رعایت شئونات اسلامی در دانشگاه به کمیته انضباطی احضار کرد.

اسامی تعدادی از این دانشجویان و تعداد احضاریه های گروههای مختلف به قرار زیر است:

رشته ی نقشه کشی معماری 8 نفر ( دختر)

رشته ی گرافیک (26 دختر و یک پسر )

کامپیوتر( 3 دختر و 2 پسر)

مکانیک ( 17 پسر)

اسامی: سعید آستانه ، دانیال گودرزی ، یونس حیدری ،سعید سهرابی ، علی بلالی، شاهین ارصلانی ، سامان حاجی صالح ، مسعود حیدری ، حمیدرضا صادقی ، علیرضا رحمانی ، محمد حنفی ، محمد امامی ، محمد قالیبافی ، رامین اکبری

الکتروتکنیک (6 پسر)

علی روشنی ، صالح رییسی ، صادق صالح کوشالی ، حسین رحمت زاده ، آرش ابوطالبی ، میلاد صیغل زنان شهری

الکترونیک (2پسر و 6دختر(

اسامی: آرزو اسماعیلیان،زهرا شریفی ، نیره اسمعیلی سونیا طباخ ، ارکیده چهارلنگ ، آذین چوپانی آرش پارسا ، مرجان غدیر

----

کبری زاغه دوست پس از 11 ماه تفهیم اتهام شد

شنبه 08 خرداد 1389

خبرگزاری هرانا: کبری زاغه دوست، شهروند تهرانی که در مراسم چهلم کشته شدگان وقایع پس از انتخابات در بهشت زهرا، به همراه همسرش، بازداشت شده بود، سرانجام پس از یازده ماه بلاتکلیفی تفهیم اتهام شد.

بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، وی که هم اکنون در بند نسوان زندان اوین به سر می برد در هفته های گذشته در بازپرسی 3 دادسرای اوین توسط بازپرس محبی به ارتباط با گروه های اپوزیسیون خارج از کشور متهم شده بود، اما نهایتا در هفته جاری و پس از ملاقات با دادستان اتهام وی "تبلیغ علیه نظام" و "اخلال در نظم عمومی" عنوان شد.

این شهروند تهرانی که از جمله زندانیان گمنام است، تاکنون اجازه ی ملاقات با وکیل مدافعش را نداشته و ماه ها در سلول انفرادی و در بند امنیتی 209 به سر برده است.

این در حالی ست که طبق آیین دادرسی هیچ متهمی را نمی توان از حداقل مدت زمان مقرر برای جرم احتمالی اش در بازداشت موقت نگهداری کرد.

کبری زاغه دوست در مرحله بازجویی و تحقیقات به همکاری با همسرش متهم شده بود. در صورتی که نه تنها وی بلکه نزدیکان این زندانی نیز بر محدودیت های خانوادگی این شهروند تهرانی گواهی می دهند و وی به خاطر همین امر کوچک ترین اطلاعی از فعالیت های احتمالی همسرش نداشته است.

بازپرس پرونده اعلام کرده که پس از صدور کیفرخواست پرونده وی به دادگاه ارسال خواهد شد.

----

با یورش مامورین، پدر و عضو سوم خانواده دستگیر و به زندان اوین منتقل شد

بنابه گزارشات رسیده به "فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران" آقای محمد سلام جوشن 52 ساله روز چهارشنبه 5 خرداد ماه  با یورش مامورین دستگیر و به زندان اوین منتقل شد. از زمان دستگیری تاکنون از وضعیت و شرایط او هیچ خبری در دست نیست. .در دستگیری مستقیم او حداقل 3 مامور شرکت داشتند.

آقای جوشن در جریان جنگ در معرض حمله گاز شیمیایی قرار گرفت و دچار صدمات جبران ناپذیر شد و سلامتی خودش را تا حد زیادی از دست دادو همچنین پای چپ او در اثر اثابت ترکش دچار آسیب جدی گردید.

در حال حاضر دو عضو دیگر این خانواده در زندان گوهردشت کرج زندانی هستند که بیش از 2 ماه است از داشتن ملاقات و هرگونه تماس با خانوادشان محروم هستند و در شرایط طاقت فرسا و غیر انسانی بسر می برند.  خانم زهرا اسدپور گرجی همسر و فرزندش رضا جوشن که در آذرماه 88 با یورش مامورین وزارت اطلاعات به منزلشان بدلیل شرکت در اعتراضات گسترده مردم  دستگیر شده بودند. در دادگاه انقلاب کرج توسط فردی بنام عاصف حسینی رئیس دادگاه انقلاب محاکمه شدند. آنها  به 1 سال زندان و تبعید به زندان زنجان و 5 سال تبعید به روستای قیلیار زنجان محکوم شدند.

خانم زهرا اسد پور گرجی پیش از این به دلیل دیدار خانوادگی با فرزندش در قرارگاه اشرف در عراق دستگیر و به 16 ماه زندان محکوم شده بود که بعد از پایان محکومیتش آزاد شد.

فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران،یورش وحشیانه ، دستگیری خودسرانه افراد و انتقال آنها به زندان اوین جهت شکنجه و گرفتن اعترافات دروغین برای صدور احکام سنگین و غیر انسانی را محکوم می کند و از کمیسر عالی حقوق بشر و سایر مراجع بین المللی برای متوقف کردن جنایت علیه بشریت در ایران خواستار ارجاع پرونده نقض حقوق بشر این رژیم به شورای امنیت سازمان ملل متحد برای گرفتن تصمیمات لازم اجرا می باشد.

فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران

07 خرداد 1389 برابر با 28 می 2010

 

 
 

بازگشت به صفحه اول

رجوع به مطالب مشابه 

 

ارسال به: Balatarin بالاترین :: Donbaleh دنباله :: Twitthis تویتر :: Facebook فیس بوک :: Addthis to other دیگران