بازگشت به صفحه اول

 

 
 

بزرگداشت کیانوش آسا در دانشگاه علم و صنعت

صدها نفر از دانشجویان دانشگاه علم و صنعت از ظهر روز سه شنبه، به مناسبت بزرگداشت جان باختن کیانوش آسا، دانشجوی این دانشگاه، در محوطه دانشگاه تجمع کردند ...

سه‌شنبه  ۱۱ خرداد ۱٣٨۹ -  ۱ ژوئن ۲۰۱۰

اخبار روز: دانشجویان دانشگاه علم و صنعت از ظهر امروز به مناسبت بزرگداشت شهادت کیانوش آسا دانشجوی این دانشگاه تجمع کردند.
به گزارش دانشجونیوز این تجمع در پی فراخوان دانشجویان دانشگاه علم و صنعت از ساعت 12 ظهر امروز در مقابل دانشکده مهندسی شیمی آغاز شد.
بیش از 400 دانشجوی دانشگاه علم و صنعت با سر دادن شعارهایی یاد و خاطره کیانوش آسا دانشجوی این دانشگاه را گرامی داشتند.
در این تجمع حراست دانشگاه علم و صنعت با همکاری تعدادی از بسیجی های این دانشگاه اقدام به فیلمبردای از دانشجویان و تهدید آنان کردند.
کیانوش آسا دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه علم و صنعت در روز 25 خرداد سال گذشته توسط شلیک نیروهای نظامی جان سپرد. جسد وی پس از مدت‌ها در اختیار خانواده اش قرار گرفت.

ویدئوهای این مراسم را در لینک های زیر ببیند:

1: www.youtube.com
www.youtube.com
www.youtube.com
www.youtube.com
www.youtube.com
www.youtube.com
www.youtube.com

----

بازداشت شش دانشجوی کرد در سنندج / تلاش برای بازداشت خواهر زاده فرزاد کمانگر

سه شنبه 11 خرداد 1389

خبرگزاری هرانا: نیروهای امنیتی در دانشکده فنی و مهندسی یزدان پناه سنندج طی هفته گذشته اقدام به بازداشت حداقل 6 دانشجوی کرد اهل شهر کامیاران کرده اند، این نیروها هم چنین اقدام ناموفقی در بازداشت آزاد کمانگر دیگر دانشجوی این دانشگاه و خواهر زاده فرزاد کمانگر داشته اند.

بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، دهها دانشجوی دانشکده فنی و مهندسی یزدان پناه سنندج با برگزاری مراسم در محوطه دانشگاه و خواندن سرود، یاد جانباختگان 19 اردیبشت را گرامی داشته اند که به دنبال برگزاری این مراسم دست کم 6 دانشجوی کرد اهل کامیاران توسط نیروهای امنیتی و اطلاعاتی بازداشت و در ساعات اولیه برخی از آنها آزاد شدند.

این نیروها همچنین روز پنج شنبه هفته گذشته به خانه خواهر فرزاد کمانگر یورش برده و ادعا کرده اند که دستور جلب فرزند خانواده، آزاد کمانگر دانشجوی رشته عمران دانشکده فنی یزدان پناه سنندج را با خود دارند، آنها ضمن تفتیش منزل از خانواده وی خواستند در صورت بازداشت وی به منزل جهت توضیح پاره ای از مسائل به اداره اطلاعات سنندج مراجعه نماید.

----

محمد صادقی در واکنش به شایعه ارتباطش با پژاک

رسانه های دولتی استعداد دروغ گویی را از دست داده اند

آرش بهمنی

arashbahmani(at)gmail.com

روز: سایت روزنامه جوان ـ رسانه نزدیک به دفتر سیاسی سپاه ـ دیروز در خبری اعلام کرد که "محمد صادقی، از اعضای شورای مرکزی سازمان دانش آموختگان ایران (ادوار تحکیم)، به گروهک تروریستی پژاک پیوست." روزنامه جوان همچنین ادعا کرد که صدور بیانیه سازمان دانش آموختگان ایران (ادوار تحکیم) درباره اجرای حکم اعدام 5 تن از زندانیان سیاسی( که 4 نفر آنها کرد بودند) بنا به درخواست گروهک پژاک و درقبال خروج محمد صادقی از کشور صورت گرفته و قبلا طرفین در خصوص آنها به تفاهم رسیده اند.اما محمد صادقی، عضو شورای مرکزی سازمان دانش آموختگان ایران (ادوار تحکیم وحدت) به "روز" می گوید: "متاسفانه باند نظامی ـ امنیتی حاکم، حتا استعداد دروغ گویی خود را نیز از دست داده است. این افراد و رسانه های وابسته به آنها دروغ ها و تهمت هایی را به فعالین سیاسی نسبت می دهند که حتی برای اندک طرفداران و مخاطبان آنها نیز غیر قابل باور است."

صادقی با اشاره به تلاش رسانه های نزدیک به دولت در انتساب سازمان ادوار تحکیم و شخص وی به گروهی نظامی همچون "پژاک"، آن هم در آستانه 22 خرداد می افزاید: "جای تعجب است که چگونه این افراد من را با بیش از ده سال سابقه فعالیت مدنی و شفاف در دوران دانشجویی و پس از آن در سازمان دانش آموختگان (ادوار تحکیم ) که از وزارت کشور جمهوری اسلامی هم مجوز داشته، به چنین ارتباطی محکوم می کنند؛ در حالی که من در تمام عمر خود هرگز هیچ گونه رابطه ای با گروه های این چنینی نداشته و ندارم و در آینده نیز نخواهم داشت و با هرگونه مشی مسلحانه چه از سوی سازمان های سیاسی و چه از سوی نهادهای نظامی کشور جهت حل بحران موجود مخالف ام و سازمان دانش آموختگان ایران اسلامی (ادوار تحکیم وحدت) را تشکل متبوع خویش می دانم."

وی در ادامه می گوید: "این افراد با الگو بردای از حزب نازی و گوبلز، وزیر تبلیغات هیتلر، سعی می کنند دروغ را هر چه بزرگ تر بگویند تا بقیه باور کنند، اما نمی دانند که با انتساب چنین دروغ هایی به امثال بنده، اندک آبرو و اعتمادی را هم که در میان تعداد محدودی از یک جریان خاص دارند از دست می دهند. وقتی این افراد من را که در یک نهاد قانونی و دارای مشی مسالمت آمیز و نافی هر گونه خشونت فعالیت می کنم و در طی این سالها خود و دیگر اعضای این سازمان قربانی خشونت نهادهای امنیتی و قضایی بوده ایم و سلاحی جز قلم و کاغذی ساده نداشته ایم،به همین راحتی به یک گروه مسلح منتسب می کنند، باید بیش از پیش در خصوص انتساب افرادی چون فرزاد کمانگر و شیرین علم هولی به گروههای تروریستی تردید داشت.چون این افراد با همین دروغ ها و پرونده سازی ها می توانند بسیاری از فعالان مدنی و حقوق بشری در نقاطی چون کردستان، آذربایجان، سیستان و... را به ناحق متهم به ارتباط با گروه های تروریستی نمایند.در واقع انتشار خبر سراسر کذب،مضحک و غیر قابل باور در خصوص عضویت من در گروه نظامی و ناشناخته پژاک و ارتباط میان ادوار تحکیم و این گروه  باعث می شود تمامی بازداشت ها و اعدام هایی که در طی این سالها با اتهام «عضویت در گروه های تروریستی» صورت گرفته به طور جدی زیر سئوال رود."

خبر منتشر شده توسط  روزنامه "جوان" توسط بسیاری دیگر از سایت های نزدیک به دولت نیز منتشر شد. این سایت ها در خبر خود به نقل از یک منبع آگاه اعلام کرده اند که "ارتباط میان اعضای سازمان ادوارتحکیم و گروهک پژاک از مدت ها قبل شروع شده" اما هیچ گونه سند و مدرکی برای این سخن، ارائه نکرده اند.

----

تعلیق گسترده دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی

ايران امروز: تاکنون بیش از ۴۰ نفر از دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی تهران، در پی اعتراض به حضور ناگهانی و مخفیانه محمود احمدی‌نژاد در این دانشگاه، با احکام سنگین و گسترده کمیته انضباطی در فصل امتحانات روبرو شدند.

کمیته انضباطی دانشگاه شهید بهشتی در اقدامی بی سابقه، برای تعداد بسیاری از دانشجویان این دانشگاه احکام سنگینی از دو ترم تعلیق تا اخراج و انفصال از تحصیل صادر کرد. این در حالی است که این احکام در مدت زمانی اندک، بدون طی شدن روند مرسوم اداری و احضار کتبی دانشجویان برای تفهیم اتهام و اخذ دفاعیات، و به صورت غیابی صادر شده است. پیش از در منابع خبری تعداد ۱۵ حکم اعلام شده بود، که با تسلیم تعدادی بیشتری از احکام این تعداد به بیش از ۴۰ حکم افزایش یافت و پیش بینی می شود که احتمالاً این تعداد افزایش یابد.

این محکومیت های انضباطی دانشجویان در واکنش به اعتراض سه هفته پیش دانشجویان نسبت به حضور سرزده و بدون اطلاع قبلی محمود احمدی نژاد در دانشگاه شهید بهشتی، صادر شده است. تعداد و نوع احکام صادره، در تاریخ این دانشگاه بی سابقه بوده است به طوری که طی این احکام، بنا به اطلاعات واصله، حداقل ۴۲ نفر از دانشجویان این دانشگاه با احکام سنگینی با حداقل دو ترم تعلیق از تحصیل و تعدادی نیز به اجرای بند ۱۶ که شامل اخراج و انفصال از تحصیل در مقاطع بالاتر می باشد، محکوم شده‌اند. آنان طبق این احکام از تسهیلات رفاهی دانشجویی نیز محروم شده اند.

دانشجویان این دانشگاه با استناد به برخی از اظهارات مسئولین انضباطی این دانشگاه، بر این تصورند که دستور و تأکیدات مقامات بالاتر بیرون از دانشگاه، مبنی بر برخورد شدید و سریع با دانشجویانی که نسبت به رئیس دولت اعتراض کرده‌اند، باعث شده تا دانشگاه مبادرت به صدور چنین احکام سنگینی بورزد. این در حالی است که اکثر احکام به صورت غیابی و بدون احضار به حراست یا کمیته انضباطی در روندی سریع صادر شده است.

دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی پیش از این در صبح روز ۲۰ اردیبهشت ماه در واکنش به حضور ناگهانی و بدون اطلاع محمود احمدی نژاد، با برگزاری تجمعی، اعتراض خود را به این حضور ناگهانی و مخفیانه رئیس دولت دهم و همچنین جو امنیتی دانشگاه ابراز کردند که به برخورد با نیروهای بسیج و حراست روبرو شدند. این تجمع درگیری های پراکنده ای را نیز در پی داشت که منجر به زخمی شدن چند نفر از دانشجویان معترض شد.

در این مراسم محمود احمدی نژاد، کامران دانشجو، وزیر علوم، وحیدی دستجردی وزیر بهداشت، پرویز داودی معاون اول سابق احمدی نژاد و بسیاری از مسئولین بلند پایه دولت حضور داشتند.

پیش از این نیز در پی اعتراضات و تجمعات دانشجویی ۱۶ آذر ۸۸ و روزهای بعد از آن، بیش از سیصد نفر از دانشجویان به حراست و کمیته انضباطی احضار و تعدادی نیز بدون حکم انضباطی از خوابگاه اخراج و با محدودیت هایی روبرو شده بودند.

 

 
 

بازگشت به صفحه اول

رجوع به مطالب مشابه 

 

ارسال به: Balatarin بالاترین :: Donbaleh دنباله :: Twitthis تویتر :: Facebook فیس بوک :: Addthis to other دیگران