بازگشت به صفحه اول

 

 
 

تشدید تهدیدات احضارها و فشارها علیه دانشجویان دانشگاه علم و صنعت

بنابه گزارشات رسیده به فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران، تهدیدات،احضارها و فشارها علیه دانشجویان دانشگاه علم صنعت افزایش یافته است.

به دنبال شرکت جمع کثیری از دانشجویان سبز دانشگاه علم و صنعت در مراسم اولین سالگرد شهادت مهندس کیانوش آسا در تاریخ 11 خرداد 1389 کمیته ی انضباطی این دانشگاه پس از احضار بیش از 30 نفر از این دانشجویان اخیراً برای 18 نفر از آن ها جمعاً حداقل 25 ترم محرومیت از تحصیل صادر کرده است و مابقی دانشجویان هم تهدید شده اند تا اطلاعات پرونده ی خود را مخفی نگه دارند. همچنین جمعی از دانشجویان سبز دانشگاه علم و صنعت در روزهای گذشته به دفتر پیگیری وزارت اطلاعات احضار شده و به دنبال شرکت در تجمع دانشجویی 11 خرداد، مورد بازجویی قرار گرفتند.

لازم به ذکر است پیش از این مسئولان کمیته ی انضباطی دانشگاه علم و صنعت با همکاری کامل نیروهای حراست دانشگاه با تماس با منزل این دانشجویان به تهدید آن ها و خانواده هایشان پرداخته بودند و آن ها در ایام امتحانات پایان ترم از اسکان در خوابگاه و تا پایان دوران تحصیل از تسهیلات رفاهی محروم کرده بودند.

پس از برگزاری باشکوه مراسم سالگرد شهید کیانوش آسا با حضور بیش از 500 نفر از دانشجویان سبز و با وجود تمهیدات امنیتی بسیار گسترده و حضور پرتعداد نیروهای لباس شخصی که اقدام به فیلم برداری از دانشجویان می کردند - به طوری که تقریبا به ازای هر نفر یک فیلم بردار حضور داشت -  و شکست پروژۀ سرکوب این تجمع و عدم شکل گیری آن توسط مسئولان دانشگاه علم و صنعت، در اقدامی تلافی جویانه کمیتۀ انضباطی دانشگاه با همکاری کامل مأمورین حراست و حفاظت فیزیکی دانشگاه و همچنین بسیج دانشجویی اقدام به احضار حداقل 31 نفر از دانشجویان (15 دختر و 16 پسر) در تاریخ 19 خرداد 1389 کرد. جالب توجه است که جلسۀ تفهیم اتهام این دانشجویان همگی به صورت جمعی و در جلساتی با حضور دبیر کمیتۀ انضباطی و گروه های 10 نفری دانشجویان برگزار گردیده و به دانشجویان اجازه ی دفاع از خود به صورت شفاهی داده نشده بود و در این جلسه آقای محمدی فقط به سخنرانی و نصیحت و تهدید دانشجویان پرداخته بودند.

اخیراً برای این دانشجویان احکام انضباطی سنگینی صادر شده که طی این روند، هر یک از آن ها به 1 یا 2 ترم محرومیت از تحصیل محکوم شده اند و طی آمار دقیق و مشخص برای حداقل 18 نفر از این تعداد حدود 25 ترم محرومیت از تحصیل صادر شده است. شایان توجه است قطعا تعداد افراد احضار شده و نیز میزان احکام صادر شده برای این گروه از دانشجویان، بیشتر از مقدار ذکر شده است و تعطیلات تابستانی و عدم دسترسی به تمامی دانشجویان (حربه ای که مسئولان دانشگاه علم و صنعت همواره برای صدور احکام انضباطی در پیش گرفته اند) و نیز تهدید دانشجویان برای عدم اطلاع رسانی بابت وضعیت پرونده ی انضباطی شان باعث شده تنها آمار این تعداد از دانشجویان مشخص گردد.

در ضمن مأمورین وزارت اطلاعات نیز در روزهای گذشته اقدام به احضار جمعی از دانشجویان سبز دانشگاه علم و صنعت شرکت کننده در مراسم سالگرد شهادت مهندس کیانوش آسا،  کرده و طی جلسات چند ساعته از آن ها پیرامون این مراسم بازجویی کرده بودند.
فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران،تشدید تهدیدات،احضارها وفشارها علیه فعالین دانشجویی در دانشگاه علم و صنعت را محکوم می کند.

فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران

11 مرداد 1389 برابر با 02 اگوست 2010

----

صدور حکم بیش از 25 ترم محرومیت از تحصیل برای دانشجویان دانشگاه علم و صنعت

دوشنبه 11 مرداد 1389

خبرگزاری هرانا - به دنبال شرکت جمع کثیری از دانشجویان دانشگاه علم و صنعت در مراسم اولین سالگرد جان باختن کیانوش آسا در تاریخ یازدهم خرداد ماه سال جاری، کمیته ی انضباطی این دانشگاه پس از احضار بیش از 30 نفر از این دانشجویان اخیراً برای 18 تن از ایشان دستکم 25 ترم محرومیت از تحصیل صادر کرده است.

بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، هم چنین جمعی از دانشجویان دانشگاه علم و صنعت در روزهای گذشته به دفتر پیگیری وزارت اطلاعات احضار شده و به دنبال شرکت در تجمع دانشجویی 11 خرداد، مورد بازجویی قرار گرفتند.

لازم به ذکر است پیش از این مسئولان کمیته ی انضباطی دانشگاه علم و صنعت با همکاری کامل نیروهای حراست دانشگاه با تماس با منزل این دانشجویان به تهدید آن ها و خانواده هایشان پرداخته بودند و آن ها را در ایام امتحانات پایان ترم از اسکان در خوابگاه و تا پایان دوران تحصیل از تسهیلات رفاهی محروم کرده بودند.

مراسم سالگرد کیانوش آسا با حضور بیش از پانصد نفر از دانشجویان علی رغم تمهیدات امنیتی بسیار گسترده و حضور پرتعداد نیروهای لباس شخصی که اقدام به فیلم برداری از دانشجویان می کردند - به طوری که تقریبا به ازای هر نفر یک فیلم بردار حضور داشت - به شکل با شکوهی برگزار شد.

مسئولان نیز در اقدامی تلافی جویانه با همکاری کامل مأمورین حراست و حفاظت فیزیکی دانشگاه و هم چنین بسیج دانشجویی اقدام به احضار حداقل 31 نفر از دانشجویان (15 دختر و 16 پسر) در تاریخ 19 خرداد 1389 کرد.

جالب توجه است که جلسۀ تفهیم اتهام این دانشجویان همگی به صورت جمعی و با حضور دبیر کمیتۀ انضباطی و گروه های 10 نفری دانشجویان برگزار شده و به دانشجویان اجازه ی دفاع از خود به صورت شفاهی داده نشده بود و در این جلسه آقای محمدی فقط به سخنرانی و نصیحت و تهدید دانشجویان پرداخته بودند.

----

مادر علی ملیحی: آیا حق نداریم بدانیم فرزندمان سالم است یا نه؟

دوشنبه، 11 امرداد 1389

ادوارنیوز: "فاطمه افتخاری روزبهانی" مادر "علی ملیحی" از اعضای سازمان دانش آموختگان ایران که در انفرادی و اعتصاب غذا به سر می برد، به شدت نسبت به وضعیت سلامتی فرزندش ابراز نگرانی کرد.

خانم روزبهانی در گفتگویی با ادوارنیوز، با اشاره به اخبار منتشره در خصوص انتقال فرزندش به بهداری اوین در پی ضعف عمومی بر اثر اعتصاب غذا "بی اطلاع محض از سلامت جسمی فرزندش" را شرایطی غیرقابل تحمل و دردناک توصیف کرد.

مادر علی ملیحی گفت: "قریب به شش ماه است که فرزندم بنا به فعالیت های مطبوعاتی اش در زندان و حبس بوده است و اخیرا هم دادگاه انقلاب حکم چهار سال حبس او را صادر کرده است من گرچه به این قضایا اعتراض دارم و فکر می کنم که علی بی گناه است اما می خواهم به مسئولان قوه قضاییه و زندان اوین بگویم روزی که برای بازداشت علی آمدند گرچه دیگر فرزندم بر اثر برخوردهای نامناسب آسیب دید اما آنها علی را صحیح و سالم با خود بردند". وی ادامه داد: "حالا به عنوان یک مادر از آنها می خواهم که حداقل مراقب سلامتی و جان علی باشند و او را سالم به ما تحویل دهند".

خانم روزبهانی همچنین گفت: "به هیچ وجه متوجه نمی شوم چرا فرزند من که در حال طی دوران محکومیت خود است و پرونده اش در مرحله تجدید نظر است را باز به سلول انفرادی برده اند، آیا از نظر مسئولان حبس مجازاتی کافی برای فرزندان ما نیست و حتما باید در شرایطی به این سختی دوران حبس خود را بگذرانند؟"

وی افزود:" معتقدم فرزندم به جز انگیزه اصلاح امور کشور و جامعه هیچ نیت دیگری نداشته است و به مسئولان می گویم که او یک خلافکار، دزد و یا قاتل نیست که این چنین با او و خانواده اش رفتار می کنند. این مصائب و رنج ها حق خانواده ای فرهنگی که یک عمر برای این جامعه زحمت کشیده اند نیست آیا حق نداریم بدانیم فرزندمان سالم است یا نه؟ آیا حق نداریم بدانیم فرزندمان از فرط گرسنگی به زیر سرم رفته و در بیمارستان بستری شده است؟".

مادر علی ملیحی در پایان "اطلاع فوری از وضعیت سلامتی فرزندش" و همچنین "ملاقات با دادستان تهران و مداخله وی برای بازگشت شرایط زندانیان به وضع سابق را" مهمترین خواسته خود از مسئولان مربوطه عنوان کرد.

 

 
 

بازگشت به صفحه اول

مطالب مشابه 

 

ارسال به: Balatarin بالاترین :: Donbaleh دنباله :: Twitthis تویتر :: Facebook فیس بوک :: Addthis to other دیگران