بازگشت به صفحه اول

 

 
 

جان زندانی سیاسی ارژنگ داودی در معرض خطر جدی قرار دارد

بنابه گزارشات رسیده به "فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران" زندانی سیاسی ارژنگ داودی در بیست و هشتمین روز اعتصاب غذا شرایط جسمی اش به نقطه حادی رسیده است و خطر جدی جان او را تهدید می کند.

زندانی سیاسی ارژنگ داودی در پایان چهارمین هفته اعتصاب غذای خود وضعیت جسمی اش به نقطه حادی رسیده است. عوارض ناشی از شکنجه ها در طی دوران بازداشت و اعتصاب غذای باعث شده است که شرایط جسمی  او را به نقطه خطرناکی  برساند.

او در حال حاضر از عوارضی مانند افت فشار خون که با گذشت زمان حادتر شده است،افت شدید دید وتار شدن قدرت بینایی اش ،سردرد،سرگیجه و عدم توان تحرک رنج می برد.

از طرفی دیگر بازجویان وزارت اطلاعات و گردانندگان زندان گوهردشت کرج  فشارها را برزندانی سیاسی ارژنگ داودی شدت بخشیده اند و زندانیان سیاسی که به آقای داودی در شرایط حاد جسمی کمک می کنند به بازرسی و اطلاعات زندان فرا خوانده می شوند و آنها را مورد تهدید قرار می دهند که در صورت ادامه کمک به آقای دودی به سلولهای انفرادی انتقال خواهند یافت.زندانی سیاسی منصور رادپور از جمله کسانی است که به بازرسی و اطلاعات زندان گوهردشت کرج فرا خوانده شد و مورد تهدید رضا ترابی رئیس بازرسی زندان ،کرمانی و  فرجی رئیس و معاون اطلاعات زندان  قرار گرفت. آنها زندانی سیاسی منصور رادپور را تهدید کردند در صورت کمک به آقای داودی او را به سلولهای انفرادی بند 1 منتقل خواهند کرد.

علی حاج کاظم رئیس زندان دستور عدم رسیدگی پزشکی به آقای دودی را صادر کرده است و چندین روز است که آقای داودی علیرغم شرایط حاد جسمی مورد معاینه و درمان قرار نمی گیرد.

شرایط و دلایل موجود  حاکی از آن است که بازجویان وزارت اطلاعات و گردانندگان زندان قصد حذف فیزیکی این زندانی سیاسی را دارند.بخصوص که یکی از خواسته های  آقای داودی رسیدگی به شکایت او علیه  علی حاج کاظم رئیس زندان می باشد.

زندانی سیاسی ارژنگ داودی که در بند 3 معروف به بند کارگری زندان گوهردشت کرج زندانی می باشد در تاریخ 23 تیرماه در اعتراض به شرایط و محدودیتهای غیر انسانی وادار به اعتصاب غذا شد.آقای داودی خواستار احقاق حقوق اولیه خود مانند؛پایان دادن به لغو ملاقات و ممنوع تماس بودن با خانواده اش/رسیدگی پزشکی به وضعیت جسمی اش/پایان دادن به تصرف منزل شخصی و آوارگی خانواده اش و رسیدگی به شکایتی که علیه علی حاج کاظم رئیس زندان گوهردشت نموده است می باشد.

فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران،نسبت به خطر جدی که جان این زندانیان سیاسی را تهدید می کند هشدار می دهد و از کمیسر عالی حقوق بشر و سایر مراجع بین المللی خواستار اقدامات عملی برای جلوگیری از فاجعه انسانی در زندانهای ولی فقیه است.

فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران

19 مرداد 1389 برابر با 10 اگوست 2010

----

عفو بین الملل: خانواده مصطفایی برای فشار به وی بازداشت شده بودند

کمیته دانشجویی دفاع از زندانیان سیاسی: سازمان عفو بین الملل در سند روز گذشته خود با اشاره به بازداشت همسر، برادر همسر و پدر همسر محمد مصطفایی وکیل دادگستری، این بازداشت ها را به منظور فشار به وی برای تسلیم خود عنوان کرد. عفو بین الملل با تاکید بر پیگیری این پرونده اعلام کرد که در صورت لزوم اقدامات بیشتری را ترتیب خواهد داد. به گفته این سازمان انتظار می رود که همسر و دختر مصطفایی به زودی در نروژ به وی ملحق شوند.

سازمان عفو بین الملل: فرشته حلیمی، همسر وکیل حقوق بشر، محمد مصطفایی، روز شانزدهم مردادماه آزاد شد. برادر و پدر او نیز که هر دو بازداشت شده بودند تا روز دوازدهم مردادماه آزاد شدند. آنها برای فشار به محمد مصطفایی برای تسلیم کردن خودش بازداشت شده بودند. وی هم اکنون ایران را به مقصد نروژ ترک کرده است.

در اطلاعیه عفو بین الملل آمده است، فرشته حلیمی شانزدهم مردادماه آزاد شد. او در دوم مردادماه، همراه با برادرش، فرهاد حلیمی بازداشت شده بود، و تصور می شد که آنها در زندان اوین نگه داشته شوند. فرهاد حلیمی روز دوزاردهم مردادماه آزاد شد، در حالی که پدر فرشته حلیمی روز نهم مرداد بازداشت و بدون هیچ اتهامی روز بعد آزاد شد.

مقامات قضایی روز دوم مردادماه محمد مصطفایی را در دادسرای زندان اوین در مورد فعالیت های قانونی اش مورد بازجویی قرار دادند. هنگامیکه او زندان را ترک کرد به او گفته شد که مقامات قضایی برای بازداشت وی به خانه و محل کار وی مراجعه کرده اند. هنگامی که وی به دفتر کارش مراجعه می کند مطلع می شود که همسر و برادر همسرش بازداشت شده اند و در داخل کشور مخفی می شود. در سیزدهم مردادماه مشخص می شود که وی به ترکیه سفر کرده و برای تسلیم درخواست پناهندگی به کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل مراجعه کرده است. وی چندین روز را در مرکز بازداشت مهاجران غیرقانونی استانبول بازداشت بود، اما سپس موفق شد به نروژ سفر کند.

انتظار می رود که همسر و دختر مصطفایی به زودی در نروژ به وی ملحق شوند.

در پایان این سند، سازمان عفو بین الملل اعلام کرد که این موضوع را زیر نظر داشته و در صورت لزوم اقدامات بیشتری را صورت خواهد داد.

----

انتقال 4 رهبر بهایی به بند 6 زندان گوهردشت کرج

بنابه گزارشات رسیده به "فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران" چهار تن از رهبران بهایی به بند 6 زندان گوهردشت کرج منتقل شدند.

روز سه شنبه 19 مرداد ماه 4 تن از رهبران بهایی به سالن 17 بند 6 زندان گوهردشت کرج منتقل شدند.  نام یکی از چهار رهبر بهایی که به این بند منتقل شده اند آقای بهروز توکلی می باشد. باندهای مافیایی زندان هنگام ورود چهار رهبر بهایی به این بند برای تحقیر و تحت فشار روحی  قرار دادن آنها، به آنها کلمه کافر اطلاق می کردند . آنها همچنین تلاش می کردند که سایر زندانیان این بند چنین کلمۀ توهین آمیزی را علیه آنها بکار ببرند اما اکثر زندانیان از بکار بردن چنین کلمه ای امتناع می ورزیدند و آنها را مورد احترام قرار  میدادند و سعی در برآورد کردن نیازهای آنها بودند.

شرایط بند 6  بدلیل درگیریهای  خونین بسیار خطرناک است در چند هفته اخیر در آن درگیریهای خونینی روی داده است . آخرین درگیری خونین که هفته گذشته  در این بند روی دادو منجر به زخمی شدن حداقل 40 زندانی گردید و  10 از نفر از آنها به دلیل وخیم بودن وضعیت جسمی اشان به بیمارستانهای خارج از زندان منتقل شدند.

لازم به یاد آوری است که هفت رهبر بهایی که معروف به یاران ایران هستند پس از تحمل بیش از 2 سال بازداشت موقت روز گذشته هر کدام از آنها محکوم به حکم سنگین و غیر انسانی 20 سال زندان و به زندان گوهردشت کرج تبعید شدند.خانم مهوش ثابت 15 اسفند ماه 86 با یورش مامورین وزارت اطلاعات در مشهد بازداشت و متعاقبا در تاریخ 25 اردیبهشت 87 نیروهای وزارت اطلاعات به منازل 6 تن از رهبران بهایی یورش بردند و  آقایان جمال الدین خانجانی، عفیف نعیمی، سعید رضایی، بهروز توکلی و وحید تیزفهم را دستگیر کردند.

فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران،صدور احکام سنگین و غیر انسانی علیه هموطنان بهایی به صرفه اعتقاداتشان و همچینی تبعید  آنها به زندان گوهردشت کرج که زندانیان خطرناک و عادی در آن قرار دارند  را محکوم می کند و از کمیسر عالی حقوق بشر و سایر مراجع بین المللی خواستار اقدامات عملی برای آزادی زندانیان عقیدتی و سیاسی  در ایران است .

فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران

19 مرداد 1389 برابر با 10 اگوست 2010

----

یورش وحشیانه گارد زندان به زندانیان بی دفاع زندان گوهردشت کرج

بنابه گزارشات رسیده به "فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران" صبح امروز زندانیان بند 6 زندان گوهردشت کرج مورد  یورش وحشیانه و ضرب و شتم گارد زندان قرار گرفتند.

روز سه شنبه 19 مرداد ماه گارد زندان به سالن 17 زندان گوهردشت کرج یورش برد و تعدادی از زندانیان را مورد ضرب و شتم وحشیانه قرار داد. آنها همچنین حداقل امکانات شخصی زندانیان بی دفاع و اسیر را تخریب و کارت تلفنها و مواد غذایی زندانیان را ربودند.

گارد زندان حوالی ساعت 09:00 صبح  زندانیان را به حیاط بند منتقل کردند و آنها را در معرض تابش شدید خورشید و گرمای زیاد قرار دادند. زندانیان بی دفاع  تا ساعت 11:45 دقیقه در حیاط بند نگه داشته شدند. آنها در طی این مدت از نوشین آب و استفاده از سرویسهای بهداشتی محروم بودند.یکی از زندانیان بنام یعقوب باقری جاهد نسبت به رفتار وحشیانه گاردها اعتراض کرد که مورد یورش آنها قرار گرفت و با باتون  بشدت مورد ضرب و شتم قرار گرفت.

 فرمانده گارد افسر پاسدار میرزا آقایی همراه با چند تن ا افراد گارد زندانی یعقوب باقری جاهد را درمقابل چشمان سایر  زندانیان وادار به در آوردن لباسهای پایین تنه او نمود. و با ضربات وحشیانه باتون از او می خواستند که خم شود.

افسر پاسدار میرزا آقای یکی از افرادی است که زندانیان را در سلولهای انفرادی بند یک زندان گوهردشت کرج در حین شکنجه مورد تجاوز جنسی قرار می دهد و با شکنجه های وحشیانه دست و پای آنها را می شکند.

گفتنی است که در حملات وحشیانه امروز بیش از 50 نفر از گاردهای زندان شرکت داشتند و فرماندهی آنها را افسر پاسدار میرزا آقایی به عهده داشت. 

فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران، یورش وحشیانه به زندانیان بی دفاع و مورد ضرب و شتم و تحقیر قرار دادن آنها را محکوم می کند و از کمسر عالی حقوق بشر خواستار اقدامات عملی برای پایان دادن به جنایت علیه بشریت در ایران است.

فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران

19 مرداد 1389 برابر با 10 اگوست 2010

----

بدرالسادات مفیدی به شش سال حبس محکوم شد

بی بی سی: به گفته وکیل بدرالسادات مفیدی، دبیر انجمن صنفی روزنامه نگاران ایران، او به شش سال حبس قطعی و پنج سال محرومیت از فعالیت مطبوعاتی محکوم شده است.

محمد شریف به خبرگزاری ایلنا گفت که موکل او به اتهام اجتماع و تبانی جهت ارتكاب جرم به 5 سال حبس و به اتهام تبليغ عليه نظام، به يك سال حبس و محروميت از حرفه خبرنگاری به مدت 5 سال محكوم شده است.

این حکم در دادگاه بدوی صادر شده و قابل تجدید نظر است.

به گفته آقای شریف، قاضی پرونده در حكم صادره مواردی از قبيل "همكاری و مصاحبه با رسانه‌های بيگانه، حضور و شركت در اجتماعات بعد از اعلام نتايج انتخابات رياست جمهوری و اقدام خارج از قاعده و مغاير با قوانين مطبوعات در راستای شبهه افكنی نسبت به دولت را از مصاديق اقدام عليه امنيت ملی و تبليغ عليه نظام عنوان كرده است."

دادگاه غیر علنی خانم مفیدی، سه شنبه هفته گذشته به ریاست قاضی احمد زاده برگزار شد.

بدرالسادات مفیدی، روزنامه نگار و دبیر انجمن صنفی روزنامه نگاران ایران پس از حدود شش ماه حبس، در خرداد ۸۹ بطور موقت از زندان آزاد شد.

او در دی ماه سال گذشته پس از ناآرامی های روز عاشورا در تهران، توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد.

----

محکومیت سنگین و غیر انسانی یکی از فعالین دانشجویی دانشگاه تهران

بنابه گزارشات رسیده به" فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران" علی اعجمی دانشجوی دانشگاه تهران محکوم  به حکم سنگین، غیر انسانی و غیر قانونی 4 سال زندان شد.

روز یکشنبه 17 مرداد ماه علی اعجمی دانشجوی رشته حقوق دانشگاه تهران به شعبه 15 دادگاه انقلاب برده شد و حکم سنکین و غیر انسانی 4 سال زندان توسط صلواتی رئیس دادگاه های فرمایشی ولی فقیه علی خامنه ای محکوم گردید.

صلواتی بر مبنای اتهامات واهی که بازجویان وزارت اطلاعات به آقای اعجمی  نسبت داده بودند او را مورد محاکمه قرار داد . دانشجوی اسیر  به اتهام تبلیغ علیه نظام به 1 سال زندان و اتهام تبانی علیه نظام به 3 سال زندان محکوم شد که جمعا به 4 سال حبس تعزیری  محکوم شده است.

علی اعجمی از جمله دانشجویانی بود که در یورش خونین و مغول وار به خوابگاه دانشگاه تهران در سال88 دچار صدماتی شده بود. یورشهای وحشیانه و مغول وار به خوابگاه دانشگاه تهران  به دستور احمدی مقدم و احمدرضا رادان شکنجه گر اردوگاه مرگ کهریزک صورت گرفت.

لازم به یادآوری است  علی اعجمی دانشجوی دانشگاه تهران، 20 بهمن ماه با یورش مامورن وزارت اطلاعات دستگیر و به شکنجه گاه بند 209 زندان اوین منتقل شد. او پس از 100 روز بازداشت در بند 209  به بند 350 زندان اوین منتقل گردید.

صلواتی قاضی فرمایشی که در صدور احکام اعدام و اجرای آن علیه زندانیان سیاسی شهرت خاصی دارد و تا به حال تعدادی از زندانیان سیاسی توسط این جنایتکار علیه بشریت محکوم به اعدام شده اند که احکام تعدادی از آنها به اجرا در آمده است. این فرد همچنین احکام سنگین و ضد بشری علیه تعداد زیادی از فعالین سیاسی،دانشجویی،زنان و حقوق بشری را صادر کرده است.

فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران،صدور احکام سنگین و غیر انسانی علیه فعالین دانشجویی را  محکوم می کند و از کمیسر عالی حقوق بشر و سایر مراجع بین المللی برای پایان دادن به جنایت علیه بشریت خواستار ارجاع پرونده نقض حقوق بشر این رژیم به شورای امنیت سازمان ملل جهت گرفتن تصمیمات لازم اجرا  می باشد.

فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران

18 مرداد 1389 برابر با 09 اگوست 2010  

----

یکی از زنان دستگیر شده روز عاشورا همچنان در شرایط سخت و بلاتکلیفی بسر می برد

بنابه گزاشات رسیده به "فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران"زندانی سیاسی المیرا(فرح) واضحام که از دستگیر شدگان عاشورا است در بند زنان زندان اوین همچنان در شرایطی سخت و در بلاتکلیفی بسر می برد.

زندانی سیاسی المیرا (فرح) واضحام پس از اعتراضات گسترده مردم در روز عاشورا با یورش مامورین وزارت اطلاعات به منزلشان همراه با دو فرزندش دستگیر شد. خانم واضحام را به بازداشتگاه مخفی وزارت اطلاعات  منتقل کردند و یک ماه بطور مستمر تحت شکنجه های مامورین وزارت اطلاعات قرار داشت .او در طی یک ماه هر روز  3 بار که هر بار چند ساعت مورد بازجویی قرار می گرفت . بازجوییهای او با شکنجه های وحشیانه جسمی و روحی همراه بود.بازداشتگاه مخفی وزارت اطلاعات دارای راهروهای تاریک و سرد بود. این بازداشتگاه فاقد حداقل امکانات اولیه انسانی بود.بطور دائم در طی شبانه روز صدای ناله ها و ضجه های دستگیر شدگان که تحت شکنجه بودند شنیده می شد.

پس از 30 روز شکنجه های طاقت فرسا به سلولهای انفرادی بند 209  زندان اوین منتقل شد و بازجویی او را فردی با نام مستعار علوی سربازجوی وزارت اطلاعات به عهده داشت.علوی همچنین بازجویی 2 فرزند او را هم به عهده گرفته بود.

  دختر خانم واضحام  مبتلا به سرطان لنف بود و در شرایط وخیمی جسمی بسر می برد. ولی بازجویان وزارت اطلاعات علیرغم وضعیت وخیم جسمی اش او را چندین روز در بازداشت نگه داشتند و مورد بازجوئی و شکنجه قرار می دادند تا او را وادار به اعتراف علیه مادرش نمایند. بازجویان وزارت اطلاعات هنگامی که وضعیت جسمی دختر خانم واضحام وخیم شده بود ناچار به آزادی وی شدند.

زندانی سیاسی المیرا (فرح) واضحام در طی مدتی که در سلولهای انفرادی بازداشتگاه مخفی وزارت اطلاعات و بند 209  در بازداشت بسر می برد حق داشتن هیچگونه تماسی با خانواده اش را نداشت. حتی زمانی که او را به سلولهای چند نفره در بند 209 زندان اوین منتقل کرده بودند باز هم او ممنوع ملاقات و ارتباط بود. در حالی که دخترش سخت بیمار بود و تمام تلاش او این بود که از وضعیت فرزندش مطلع شود.

 خانم واضحام در حال حاضر در بند زنان زندان اوین زندانی است و علیرغم گذشت بیش از 8 ماه همچنان در بلاتکلیفی بسر می برد. اتهاماتی که بازجویان وزارت اطلاعات علیه او بکار برده اند تهیه عکس و فیلم از اعتراضات مردم و داشتن ارتباط با سازمان مجاهدین خلق ایران است.ثبت و انتشار سرکوبهای خونین مردم ایران در جریان اعتراضات گسترده توسط نیروهای سرکوبگر ولی فقیه به عنوان اتهام علیه دستگیر شدگان بکار برده می شود و تا به حال تعداد زیادی از آنها توسط صلواتی ، مقیسه ای و پیر عباسی و سایر قاضیهای ولی فقیه در دادگاه انقلاب به احکام سنگینی محکوم شده اند.

لازم به یادآوری است که دائی خانم واضحام از اعدام شدگان دهۀ 60 می باشد و همچنین تعدادی از خانواده آنها و از جمله خواهر خانم واضحام در جریان دستگیریها و سرکوب خونین دهۀ 60 دستگیر و مورد شکنجه های وحشیانه جسمی و روحی  قرار گرفته بود.  

فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران،دستگیری،شکنجه های طاقت فرسا و بلاتکلیفی زندانیان سیاسی را محکوم می کند و از کمیسر عالی حقوق بشر و سایر مراجع بین المللی خواستار ارجاع پرونده جنایت علیه بشریت رژیم ولی فقیه علی خامنه ای به شورای امنیت سازمان ملل متحد جهت گرفتن تصمیمات لازم اجرا می باشد.

فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران

20 مرداد 1389 برابر با 11 اوت 2010

 

 
 

بازگشت به صفحه اول/A>

مطالب مشابه 

 

ارسال به: Balatarin بالاترین :: Donbaleh دنباله :: Twitthis تویتر :: Facebook فیس بوک :: Addthis to other دیگران