بازگشت به صفحه اول

 

 
 

احضار، بازجویی، پرونده سازی و تهدید به بازداشت دختر خانم بهرامی

بنابه گزارشات رسیده به "فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران"خانم بنفشه نایب پور دختر زهرا بهرامی ایرانی – هلندی تبار از دستگیر شدگان روز عاشورا به دلیل دفاع و پیگیری وضعیت مادرش به اداره اطلاعات کرج احضارشد.

روز چهارشنبه 7 مهر ماه خانم بنفشه نایب پور دختر زهرا بهرامی ایرانی-هلندی تبار  به اداره اطلاعات کرج احضار شد و برای مدت 3 ساعت مورد بازجویی یکی از بازجویان وزارت اطلاعات قرار گرفت.بازجوی مربوطه با تحکم به خانم نایب پور می گفت :تو به ما تعهد دادی که با رسانه ها مصاحبه نکنی ،میدونی با این مصاحبه ها چه ضربه ای به نظام زده ای ،افکار عمومی مردم هلند را بر علیه نظام و قوۀ قضاییه برانگیختی. این فرد در ادامه صحبتهای خود گفت : من باید شما را بازداشت کنم ولی برای شما پرونده ای درست کرده ایم و آن را به دادگاه ارسال خواهیم کرد و به زودی بازپرس در اداره اطلاعات شما را مورد بازجویی قرار خواهد داد.بازجوی وزارت اطلاعات سئوالاتی در مورد خانم ستوده و چگونگی تماس با او را مطرح کرد و دائم تاکید می کرد که چرا وکلای مورد دار را به عنوان وکیل مادرتان  انتخاب می کنید.

بازجوی وزارت اطلاعات در ادامه صحبتهای خود به خانم نایب پور گفت: «من با مدرک و دلیل با سفارت هلند صحبت کردم و ثابت کردیم که مادرت مجرم است».

بازجوی وزارت اطلاعات لیستی از سئوالات را مقابل خانم نایب پور قرار داد و او می بایست به سئوالات آنها را بصورت کتبی و با دست خط خودش پاسخ  می داد.بازجو در ادامه تهدیدات و برای مرعوب کردن و پرونده سازی علیه خانم نایب پور گفت: ما مدرک داریم که شما با مادرتون در اعتراضات شرکت کرده اید و بخصوص دراعتراضات روز عاشورا شرکت داشته اید.

به نظر می آید که وزارت اطلاعات با سندسازی جعلی که تا به حال علیه زندانیان سیاسی بکار برده است  سعی دارد که دولت هلند را فریب دهد که خانم بهرامی یکی از اعضای باند بین المللی مواد مخدر می باشد و با نشان دادند اعترافات اجباری و فیلم های ساختگی و همچنین پاسپورتهای جعلی و اینکه او در انفجار شهر شیراز شرکت داشته است زمینه سازی برای صدور حکم اعدام او را مهیا نماید.در این راستا سفیر رژیم در شهر لاهه این مدارک را برای فریب افکار عمومی در اختیار تعدادی از رسانه های هلند قرار داده است.البته بازجویان وزارت اطلاعات تا به حال از این شیوه کثیف و ضد بشری  تعدادی از زندانیان سیاسی را با شکنجه وادار به اعترافات تلویزیونی علیه خود نموده اند.

اما وزارت اطلاعات تا به حال به دولت هلند اجازه نداده است که با خانم بهرامی شهروند ایرانی – هلندی تبار دیداری در سفارت هلند و با حضور نماینگان سازمانهای حقوق بشری بین المللی  داشته باشد تا واقعیت ها را از زبان خانم بهرامی بشنود .

در روزهای اخیر تماسهای تلفنی خانم بهرامی با خانواده اش بسیار محدود شده است و هنگام تماس یکی از بازجویان وزارت اطلاعات  کنار او قرار دارد و او قادر به صحبت کردن راحت نیست.خانم بهرامی در حال حاضر وکیل ندارد و وکلایی که قبلا وکالت او را به عهده گرفته بودند خانم ستوده در بازداشت می باشد و وکالت نامه ای که خانم بهرامی به   آقای طباطبایی داده بود  توسط صلواتی  در صحن دادگاه در مقابل چشمان وکیل و خانم بهرامی پاره کرد.  

لازم به یادآوری است که خانم بهرامی از دستگیر شدگان اعتراضات گسترده روز عاشورا است. بازجویان وزارت اطلاعات ابتدا او را متهم به شرکت در تظاهرات روز عاشورا ، ارسال گزارش خبری اعتراضات به رسانه های خارج کشور و عضویت در انجمن پادشاهی  و اتهامات دیگر نمودند. ولی بعد از اعتراض وزارت امورخارجه و توجه رسانه های جمعی هلند نسبت به  این موضوع اتهامات دیگری به آن افزوده شد که از جمله آنها داشتن مواد مخدر و اخیرا داشتن پاسپورت جعلی اسپانیایی می باشد.

فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران،اتهامات جعلی که به  زندانیان سیاسی در ایران نسبت داده می شود را محکوم می کند و از کمیسر عالی حقوق بشر و سایر مراجع بین المللی  خواستار اقدامات عملی برای پایان دادن به جنایت علیه بشریت در ایران است.

فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران

8 مهر 1389 برابر با 30 سپتامبر 2010

----

تبعید دانشجویان دانشگاه آزاد واحد تهران مرکز

جمعه 09 مهر 1389

خبرگزاری هرانا: طی  پنجمین حکم کمیته انضباطی دانشجویی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد فعالین دانشجویی این دانشگاه برای چندمین بار به شهرهای مختلف تبعید شدند.

بر طبق احکام صادره جدید محمد شوراب پس از گذارندن دو ترم محرومیت از تحصیل و پس از تبعید به اهواز و سپس رودهن سرانجام به واحد بندر انزلی،حسین معصومی پس از گذراندن دو ترم محرومیت از تحصیل و پس از تبعید به بیرجند،تاکستان و سپس شهر مجلسی سرانجام به واحد ساوه،آرمین شریفی پس از گذراندن یک ترم محرومیت از تحصیل و تبعید به مرودشت و سپس اسلامشهر سرانجام به واحد زنجان،فرزاد اسلامی پس از گذراندن یک ترم محرومیت از تحصیل و تبعید به آزادشهر،اسلام شهر و سپس الیگودرز سرانجام به واحد قم،حسام نصیری پس از گذراندن یک ترم محرومیت از تحصیل و تبعید به واحد پرند و سپس آمل سرانجام به واحد چالوس تبعید شدند.

این در حالیست که اگر حکمی قطعی شود دیگر غیر قابل تجدید نظر خواهد بود ولی مسؤولین دانشگاه در روندی غیر قانونی و بر خلاف آیین نامه های مصوب خود دانشگاه چندین بار دانشجویان را به واحد های مختلف تبعید نمودند که موجب سر در گمی دانشجویان شد. دانشجویان وادادگی و همکاری برخی از مسؤولین از جمله رئیس دانشگاه دکتر محمد علی گذشتی را از جمله دلایل شدت و گستردگی احکام انضباطی صادره می دانند و انتصاب دکتر محمد افتخاری یزدی را به سمت ریاست دانشکده فنی این واحد گواه خوبی بر این همکاری میدانند.

در سال گذشته  و پس از برگزاری تجمعات پیاپی در روز های سه شنبه در واحد های مختلف دانشگاه آزاد فعالین دانشجویی واحد های مختلف این دانشگاه با احکام سنگین تعلیق کمیته های انضباطی مواجه شدند که به دلیل همکاری نزدیک واحد تهران مرکز با نهاد های امنیتی و اطلاعاتی و همچنین گستردگی تجمعات در این دانشگاه دانشجویان این واحد با احکام سنگینتری مواجه شدند. پس از برگزاری سه تجمع پیاپی در روزهای سه شنبه در سال تحصیلی گذشته بیش از هفده نفر از دانشجویان واحد تهران مرکز در مجموع به بیش از چهل ترم تعلیق از تحصیل محکوم شدند و تعدادی از دانشجویان نیز بازداشت شدند و بسیاری نیز تلفنی تهدید شدند ولی با این وجود روند تجمعات هفتگی دانشجویان متوقف نشد و تا روز دانشجو ادامه داشت و دانشجویان سایر واحد های دانشگاه آزاد نیز به منظور حمایت از دانشجویان واحد تهران مرکز تجمعاتی اعتراضی برگزار نمودند.دکتر محمدعلی گذشتی در گفتگوهای متعدد با دانشجویان از فشار وزارت اطلاعات و بسیج دانشجویی برای صدور چنین احکامی خبر داده است.در برخی از موارد نیز بازجویان وزارت اطلاعات خود به طور مستقیم در بعضی از جلسات کمیته های انضباطی حضور داشته اند و در صدور احکام انضباطی دخیل بوده اند.

دانشجویان واحدهای مختلف دانشگاه آزاد از جمله:تهران مرکز،تهران جنوب،علوم تحقیقات،کرج،قزوین،مشهد، دزفول، شهركرد، نجف آباد، و ... سال گذشته تجمعات اعتراضی متعددی را در روز های سه شنبه هر هفته برگزار کردند. این تجمعات در واحدهای تهران مرکز و مشهد از سوی نیروهای امنیتی و بسیج و حراست به خشونت کشیده شد که در نتیجه آن تعدادی از دانشجویان زخمی شدند.

----

کمیته حمایت از روزنامه نگاران حکم سنگین زندان حسین درخشان را محکوم نمود

کمیته دانشجویی دفاع از زندانیان سیاسی: کمیته حمایت از روزنامه نگاران (CPJ) ضمن محکوم کردن احکام زندان عیسی سحرخیز و حسین درخشان، خواستار آزادی فوری ایشان گردید. محمد عبدالدایم هماهنگ کننده خاورمیانه و شمال آفریقای کمیته حمایت از روزنامه نگاران با اشاره به حکم نوزده سال و نیم زندان حسین درخشان گفت: «این حکم سنگین آخرین حرکت برای خاموش کردن صدای یک مخالف برجسته در جامعه بین المللی وبلاگ نویسان است».

کمیته حمایت از روزنامه نگاران تهاجم فزاینده دولت بر علیه روزنامه نگاران منتقد در ایران را محکوم کرد. کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران به نقل از وبسایت خبری فارسی مشرق نیوز گفت که دادگاه انقلاب تهران حسین درخشان وبلاگ نویس را به نوزده سال و نیم زندان محکوم کرد. همچنین وبسایت اصلاح طلب جنبش راه سبز گزارش داد که روز دوشنبه پنجم مهرماه، مسئولین ایرانی به وکیل عیسی سحرخیز، نویسنده برجسته و از موسسین انجمن دفاع از آزادی مطبوعات ایران، اطلاع دادند که وی به سه سال زندان و پنج سال محرومیت از فعالیت های سیاسی و مطبوعاتی و يک سال ممنوع الخروجی محکوم شده است.

محمد عبدالدایم هماهنگ کننده خاورمیانه و شمال آفریقای کمیته حمایت از روزنامه نگاران گفت: «ما حکم سنگین و ظالمانه صادره برای همکارانمان را محکوم و خواستار آزادی فوری آنها هستیم.» وی اضافه کرد: « درخشان در دو سال تلاش برای اثبات بی گناهی اش با نقض بی شمار حقوق خود از سوی جمهوری اسلامی مورد آزار قرار گرفت. این حکم سنگین آخرین حرکت برای خاموش کردن صدای یک مخالف برجسته در جامعه بین المللی وبلاگ نویسان است».

درخشان که یک شهروند ایرانی-کانادایی است، در اواخر سال 2008 – آبان ماه 1387 - بازداشت، و بیش از 9 ماه از دوران بازداشتش را در سلول انفرادی در زندان اوین تهران سپری کرد. وی که پیشگام وبلاگ نویسی در ایران و معروف به پدر وبلاگ نویسی ایران می باشد، به «همکاری با دولت های متخاصم»، «تبلیغ علیه نظام اسلامی»، «تبلیغ به نفع گروهک های ضد انقلاب»، «توهین به مقدسات» و «راه اندازی و مدیریت سایت های مبتذل و مستهجن» متهم گردید. به گزارش کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران، خانواده و وکیل وی، هیچیک اطلاعی از محکومیت وی نداشته و تنها از طریق اخبار از این حکم آگاه گردیدند.

سحرخیز در تیرماه 1388 و اندک زمانی پس از انتخابات بحث برانگیز ریاست جمهوری بازداشت شد. وی کار روزنامه نگاری را از اوایل دهه 60 آغاز و 15 سال به عنوان خبرنگار و کارشناس اقتصادی در خبرگزاری رسمی دولت ایران (ایرنا) فعالیت کرد. به گزارش سایت جنبش راه سبز ایران، وی متهم به «توهین به رهبری» و «تبلیغ علیه نظام» گردید. در خرداد ماه سال جاری وبسایت اصلاح طلب کلمه خبر از انتقال سحرخیز به زندان رجایی شهر کرج و همزمان، عارضه قلبی وی داد. کمیته حمایت از روزنامه نگاران قادر به تعیین وضعیت فعلی سلامتی وی نمی باشد.

بنا بر آخرین سرشماری کمیته حمایت از روزنامه نگاران، تا ابتدای ماه ژوئن سال جاری حداقل 37 روزنامه نگار در ایران پشت میله های زندان بودند.

----

بازجویی و تهدید شبنم مددزاده در زندان رجایی شهر

کمیته دانشجویی دفاع از زندانیان سیاسی: شبنم مددزاده، نایب رئیس شورای تهران دفتر تحکیم وحدت و دبیر سیاسی انجمن دانشجویان دانشگاه تربیت معلم تهران که در حال حاضر دوران محکومیت 5 ساله خود را در تبعید زندان رجایی شهر کرج سپری می کند، از سوی ماموران امنیتی این زندان احضار و مورد تهدید و بازجویی قرار گرفت.

به گزارش کمیته دانشجویی دفاع از زندانیان سیاسی، شبنم مددزاده دو بار به اطلاعات مستقر در زندان رجایی شهر احضار و مورد بازجویی و تهدید قرار گرفته است. ماموران امنیتی که نسبت به درج اخبار مربوط به پرونده او خشمگین بودند از او خواسته اند خبرهای مربوط به پرونده اش را به بیرون از زندان ارسال نکند.

شبنم مددزادده نایب رئیس شورای تهران دفتر تحکیم وحدت و دبیر سیاسی انجمن دانشجویان دانشگاه تربیت معلم تهران، به همراه برادرش فرزاد مدددزاده در اواخر سال 87 بازداشت و پس از یک سال بازداشت موقت که بیش از سه ماه آن را در سلول انفرادی سپری کرد، سرانجام در بهمن ماه سال گذشته به اتهام محاربه و اقدام علیه امنیت ملی، در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی محمد مقیسه به ۵ سال زندان و تبعید به زندان رجائی شهر محکوم گردید که این حکم، پنج ماه بعد، در خردادماه سال جاری توسط دادگاه تجدید نظر تائید و به ایشان ابلاغ گردید.

وکیل مدافع شبنم محمد اولیایی فرد می باشد که خود به اتهام واهی تبليغ عليه نظام از طريق مصاحبه با رسانه های خارجی و توهين به قوه قضائيه جمهوری اسلامی به تحمل يک سال حبس تعزيری محکوم گردیده و از ۱۷ اسفندماه سال گذشته در زندان به سر می برد.

----

بیانیه سازمان جوانان حزب پان ایرانیست پیرامون بازگشت سرور حسین شهریاری به زندان

مهر ۷, ۱۳۸۹

به نام خداوند جان وخرد

پاینده ایران

مبارز آگاه و وطن پرست، حسین شهریاری، از پیشکسوتان حزب پان ایرانیست امروز مورخه ششم مهر ۱۳۸۹ به زندان رجایی شهر بازگشت.سرور حسین شهریاری در سال ۱۳۸۴ به اتهام تبلیغ علیه نظام و عضویت در حزب پان ایرانیست و مصاحبه با رادیو بی بی سی به ۱۸ ماه زندان محکوم شدند که از ۵ مهر ماه سال ۸۸ حکم شان به اجرا درآمده است.ایشان در مورخه ۱۶ شهریور ۸۹ به مدت پانزده روز به مرخصی آمده بودند که در روز دوم مرخصی در مسیر تهران – اصفهان بازداشت و تبلیغ علیه نظام برای ایشان تفهیم اتهام شد.بعد از ۱۸ روز بازداشت از زندان اصفهان آزاد و راهی کرج شده و خود را بدلیل اتمام مدت مرخصی به زندان رجایی شهر معرفی کردند. سازمان جوانان حزب پان ایرانیست با امید به گسترش عدالت در سایه کوششهای وطن پرستان و آرمانخواهان با تاکید بر آزادی سرور حسین شهریاری و دیگر مبارزان سیاسی،سلامتی برای این پیر مبارز و خانواده آرمانخواهشان آرزومند است.

پاینده ایران

سازمان جوانان حزب پان ایرانیست

۶ مهر ۱۳۸۹ خورشیدی

----

مرگ مشکوک یک سرباز وظیفه در بازداشتگاه اطلاعات سپاه

خبرگزاری هرانا: در اواخر ماه رمضان نیروهای اطلاعات سپاه پاسداران یک سرباز وظیفه که در تهران مشغول خدمت سربازی بوده است را به همراه چهار دختر در شهر ارومیه بازداشت و پس از گذشت ۵ روز جسد وی را به خانواده وی تحویل دادند.
در دو روز پایانی ماه رمضان پنج تن از هموطنان اهل سلماس توسط نیروهای امنیتی اطلاعات سپاه به دلیل نامعلوم بازداشت نموده و پس از گذشته پنج روز جسد یکی از بازداشت شدگان به نام ناصر عیسی زاده را از طریق اداره آگاهی به خانواده وی تحویل دادند.
ماموران آگاهی علت مرگ این زندانی را خودکشی در بازداشت گاه این اداره اعلام کرده اند، این در حالی است که شاهدان عینی از بازداشت وی به همراه چهار دختر توسط اطلاعات سپاه گواهی می دهند.
گفتنی است اطلاعات سپاه پاسداران از برگزاری مراسم دفن برای این جوان ممانعت به عمل آورده و با دفن وی تنها با حضور خانواده صورت گرفته است.
علت بازداشت وی از سوی برخی از نزدیکان وی اقدام علیه امنیت ملی، اقدام به خروج غیرقانونی از مرز و فرار از خدمت سربازی اعلام کردند.
پدر این سرباز وظیفه که در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و در تهران خدمت می کرد در گفتگو با گزارشگر هرانا اعلام کرد که جسد فرزندش دارای آثار شکنجه و سوختگی بوده است و خودکشی وی را تکذیب کرد.
وی تصریح کرد که از جسد فرزندش از ناحیه کمر و پا دچار شکستگی استخوان بوده و آثار سوختگی شدید در گردن وی کاملا مشهود بوده است.
دو تن از دختران همراه وی پس از بازجویی به زندان مرکزی ارومیه منتقل شده و از سرنوشت دو تن دیگر با گذشت هفته ها اطلاعی در دست نیست.

----

انتقال آزاد کمانگر به قرنطینه زندان مرکزی سنندج

جمعه 09 مهر 1389

خبرگزاری هرانا: آزاد کمانگر دانشجوی دانشگاه یزدان پناه سنندج روز سه شنبه از بازداشتگاه اداره اطلاعات سنندج به قرنطینه زندان سنندج منتقل شد.

آزاد کمانگر خواهرزاده فرزاد کمانگر که در روز شنبه  مورخه 13 شهریورماه در جلوی درب دانشکده فنی یزدان پناه سنندج از سوی نیروهای امنیتی بازداشت شده بود، روز سه شنبه هفته جاری به قرنطینه زندان مرکزی سنندج منتقل شده است.
امینی بازپرس شعبه چهار دادگاه عمومی و انقلاب سنندج برای وی قرار صد میلیون تومانی صادر کرده است. خانواده این دانشجوی کرد در طی روزهای گذشته توانسته اند پشت کابین با وی ملاقات نمایند.

شایان ذکر است که آزاد کمانگر خواهرزاده معلم اعدامی کرد فرزاد کمانگر است که به اتهام شرکت در تجمع اعتراضی به اعدام 5 فعال سیاسی در 19 اردیبهشت امسال چند ماهی تحت تعقیب نیروهای امنیتی سنندج بود. بعد از تماس دانشگاه با خانواده وی این دانشجوی کرد جهت برگزاری کمیته انضباتی به دانشکده یزدان پناه مراجعه می کند که به محض ورود به دانشگاه توسط نیروهای امنیتی بازداشت می شود.

 

 
 

بازگشت به صفحه اول

مطالب مشابه 

 

ارسال به: Balatarin بالاترین :: Donbaleh دنباله :: Twitthis تویتر :: Facebook فیس بوک :: Addthis to other دیگران