بازگشت به صفحه اول

 

 
 

اطلاعيه كانون مدافعان حقوق كارگر درباره دستگيري فريبرز رييس دانا

نيمه شب شنبه 27 آذر 89، ماموران امنيتي با ورود به منزل فريبرز رييس دانا،‌اقتصاددان، يار ديرين كانون مدافعان حقوق كارگر، به بازرسي منزل مسكوني و ضبط كامپيوتر و دست نوشته هاي وي مبادرت كرده، و پس از يك ساعت او را بازداشت و به مكان نامعلومي منتقل كردند.

اين دستگيري چند ساعت پس از آن صورت گرفت كه رييس دانا در اقدامي شجاعانه اعلام كرده بود كه اجراي هدفمند سازي يارانه ها فشردن گلوي كارگران و زحمتكشان و حمله همه جانبه به سفره ي خالي آنان است.

دستگيري وي بيانگر آن است كه حمله كنندگان به سفره ي خالي مزدبگيران و كارگران مي خواهند  اعلام كنند كه هيچ گونه اعتراضي را تحمل نخواهند كرد وبا ايجاد فضاي قبرستاني مي خواهند هر گونه اجحافي را بر مردم روا دارند.

كانون مدافعان حقوق كارگر ضمن حمايت همه جانبه از نظرات قاطع اين  اقتصاددان دردفاع از زندگي كارگران وزحمتكشان، خواهان آزادي بي قيد وشرط و فوري اوست. رييس دانا هيچ جرمي جز بيان خواسته هاي كارگران و زحمتكشان  مرتكب نشده است. زبان و قلم  گوياي او خواسته هاي واقعي ميليونها انسان زحمتكشي است كه  در زير خط فقر زندگي مي كنند.

كانون مدافعان حقوق كارگر بار ديگر هشدار مي دهد كه نشان دادن قدرت به كارگران و زحمتكشان ودستگيري روشنفكران مدافع آنان مشكلات مردم مارا نه تنها  حل نخواهد كرد بلكه بر شدت وحدت آن خواهد افزود وكارگران و زحمتكشان و مردم تحت ستم را در مسير احقاق حقوق از دست رفته خود مصمم تر خواهد كرد .

كانون مدافعان حقوق كارگر

----

بهاره هدایت و مهدیه گلرو هم ممنوع الملاقات شدند

میزان: بنابر اخبار واصله صبح امروز ماموران زندان اوین از ملاقات همسران بهاره هدایت و مهدیه گلرو دانشجویان زندانی با ایشان ممانعت کردند.

به گزارش «میزان خبر» دلیل این امر نیز از سوی ماموران ممنوع الملاقات بودن این دو دانشجوی زندانی عنوان شده است.

گفتنی است بهاره هدایت عضو شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت به نه و نیم سال زندان و مهدیه گلرو نیز به دوسال زندان محکوم شده اند .

این دو دانشجو در آستانه 16 آذر پیامهایی خطاب به دانشجویان منتشر ساخته بودند

----

زندان رجایی شهر؛ تهدید به اعتصاب غذای هفت تن از زندانیان سیاسی

کمیته دانشجویی دفاع از زندانیان سیاسی: هفت تن از زندانیان سیاسی بند 4 زندان رجایی شهر کرج (گوهردشت) که روز یکشنبه بیست و هشتم آذرماه به بند 2 (دارالقرآن) این زندان منتقل گردیده اند، در اطلاعیه ای تهدید کردند که در صورت تداوم شرایط موجود، دست به اعتصاب غذا خواهند زد.

به گزارش کمیته دانشجویی دفاع از زندانیان سیاسی، پس از انتقال غیرقانونی هفت تن از زندانیان سیاسی بند 4 زندان رجایی شهر کرج به بند 2 دارالقرآن و نگهداری ایشان در کنار سرویس های بهداشتی و توهین و تحقیر آنان توسط مامورین و شکنجه گران زندانبان، این زندانیان سیاسی هشدار دادند که در صورت عدم پاسخگویی مسئولین امنیتی پشت پرده و زندانبانان، دست به اعتصاب غذا خواهند زد.

در اطلاعیه این زندانیان سیاسی که عبارتند از علی صارمی، سعید ماسوری، خالد حردانی، رضا شریفی بوکانی، کریم معروف عزیز، حسن طفاح و غلامرضا غلامحسینی، ایشان خواستار بررسی وضعیت شان و توجه کلیه سازمان های بین المللی و حقوق بشری نسبت به وضعیت خود گردیدند.

بنا به گزارش های رسیده از زندانی رجایی شهر، در جریان انتقال توأم با خشونت روز یکشنبه این زندانیان به بند 2 دارالقرآن، مامورین زندان با نامبردگان گلاویز شده و ضمن توهین به ایشان، آنها را تهدید به حذف فیزیکی نمودند.

روز یکشنبه بیست و هشتم آذرماه هفت تن از زندانیان سیاسی بند 4 زندانیان رجایی شهر کرج که دارای احکام بلندمدت از 15 سال زندان تا حبس ابد و حتی اعدام می باشند، به بند 2 (دارالقرآن) این زندان منتقل گردیدند و هم اکنون در کریدور های این بند و بلاتکلیف بسر می برند.

به گفته آنها مسئولان زندان و رئیس این بند در پاسخ به ایشان گفته اند که تا زمانی که اتاق های این بند خالی شوند می بایستی در کردیدور این بند بسر برند.

خاطر نشان می گردد دارالقرآن تبعیدگاه رجایی شهر که از آن به عنوان مکانی برای توزیع و تقسیم مواد مخدر نام برده می شود، از جمله اماکنی است که از آن برای اعمال فشار مضاعف بر زندانیان سیاسی این زندان استفاده می گردد.

زندان رجایی شهر کرج (گوهردشت) معروف به قتلگاه و تبعیدگاه زندانیان سیاسی است که توسط علی حاج کاظم رئیس زندان و علی محمدی معاون او، و با هماهنگی دستگاه قضائی و امنیتی، علاوه بر تشکیل باندهای مافیایی و تهیه و توزیع موادمخدر، از آن برای تحت فشار گذاردن و حتی حذف فیزیکی زندانیان سیاسی استفاده می شود.

این زندان به علت شرایط نامناسب نگهداری، از جمله مکان هایی است که توسط مقامات امنیتی برای تبعید زندانیان سیاسی مورد استفاده قرار می گیرد. این زندان به علت شرایط نامناسب بهداشتی، نگهداری زندانیان سیاسی با زندانیان متادونی، تزریقی، اشرار و معتادین جمع آوری شده از خیابان ها و روانیان، و ضرب و شتم سازمان یافته زندانیان سیاسی، محدودیت ملاقات های حضوری و عدم ارائه حداقل خدمات درمانی و ... همواره از جانب مسئولان قضایی و امنیتی جمهوری اسلامی به عنوان تبعیدگاه زندانیان سیاسی و برای تحت فشار گذاشتن این زندانیان به کار گرفته می شود.

----

صدور قرار وثیقه مالی 1 میلیاردی علیه زندانی سیاسی ارژنگ داودی

بنابه گزارشات رسیده به "فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران"روز دوشنبه 29 آذر ماه  زندانی سیاسی ارژنگ داودی در رابطه با پرونده سازی جدیدی که اخیرا  در شعبۀ 6 بازپرسی دادگاه انقلاب کرج توسط فردی بنام محمدیاری علیه او گشوده شده است احضار شد و به وی اعلام گردید که محکوم به  قرار وثیقه مالی 1 میلیاردی شده است.

زندانی سیاسی ارژنگ داودی 21 آذر ماه به شعبۀ 6 دادسرای انقلاب کرج برده شد و توسط محمدیاری رئیس شعبه 6 پرونده جدیدی علیه وی  گشوده شد، و او را به  اتهامات واهی مانند ؛ اقدام علیه امنیت نظام،تهیج افکار عمومی علیه نظام از طریق سایتها و رسانه های خارجی و توهین واهانت به مسئولان نظام می باشد محاکمه شد. این در حالی است که آقای داودی سالها است که در زندان بسر می برد .

لازم به یادآوری است تا به حال 3 پرونده علیه زندانی سیاسی ارژنگ داودی توسط بازجویان وزارت اطلاعات گشوده شده است.

محمدیاری بازپرس شعبۀ 6 بازپرسی دادگاه انقلاب خود از بازجویان وزارت اطلاعات که تحت عنوان بازپرس در دادگاه انقلاب کرج مشغول به اتهام سازی و پرونده سازی علیه زندانیان سیاسی که سالها در اسارت هستند می باشد. این فرد پیش از این علیه منصور اسالو رئیس هیئت مدیره سندیکای شرکت اتوبوس رانی تهران و حومه با شگفتی و حیرت فراوان اتهامات مشابهی وارد نمود و او را به 1 سال زندان علاوه بر محکومیت قبلی اش محکوم نمود.محمدیاری همچنین قبل از آن علیه منصور رادپور در حالی که در زندان بود اتهام سازی نمود و او را به 5 سال زندان محکوم نمود.

فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران،اتهام سازی ، پرونده سازی و صدور قرار وثیقۀ مالی نجومی علیه زندانیان سیاسی که سالها در اسارت بسر می برند را محکوم می کند و از کمیسر عالی حقوق بشر و سازمانهای حقوق بشری و سایر مراجع بین المللی خواستار اقدامات عملی برای ارجاع پرونده جنایت علیه بشریت رژیم ولی فقیه به شورای امنیت سازمان ملل متحد جهت گرفتن تصمیمات لازم اجرا  می باشد.

فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران

 30 آذر 1389 برابر با 21 دسامبر 2010

----

تهدیدات دادگاه انقلاب علیه پدر فعال سندیکایی شرکت واحد همایون جابری

بنابه گزارشات رسیده به "فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران"روز دوشنبه 29 آذر ماه فعال سندیکایی شرکت واحد همایون جابری بدلیل عدم ارسال احضاریۀ کتبی از طرف  دادگاه انقلاب از حضور در جلسه دادگاه امتناع ورزید.

روز گذشته شعبۀ 1 دادگاه انقلاب کرج پس از اینکه آقای جابری در دادگاه حاضر نشد با پدر او تلفنی تماس گرفته شد و پدر آقای جابری را تهدید کردند که در صورت عدم حضور فرزندش در دادگاه وثیقه مالی که سپرده است توسط دادگاه ضبط خواهد شد. شعبۀ 1 دادگاه انقلاب همچنین پدر آقای جابری را به دادگاه احضار کرد و او را مورد تهدید قرار داد.

در نهایت دادگاه شعبۀ 1 انقلاب کرج که فردی بنام عاصف حسینی است دادگاه را به 3 بهمن ماه به تعویق انداخت و پدر آقای جابری را تهدید نمود در صورت عدم حضور فرزندش در این تاریخ مبلغ 10 میلیون وثیقه سپرده شد را از او خواهند گرفت.

فعال سندیکایی همایون جابری بدلیل همراهی کردن همسر همکارش (آقای غلامرضا غلامحسینی) به اداره اطلاعات کرج دستگیر و به مدت 13 روز در بازداشت بسر برد و با وثیقۀ 10 میلیون تومانی آزاد گردید.پس از آزادی از زندان بدستور بازجویان وزارت اطلاعات از کار اخراج گردید و تلفنی به شعبۀ 1 دادگاه انقلاب کرج احضار شد.

در حال حاضر 6 فعال سندیکایی در بازداشت بسر می برند که اسامی آنها به قرار زیر می باشد؛منصور اسالو،ابراهیم مددی،رضا شهابی،غلامرضا غلامحسینی ، علی اکبر نظری و مرتضی کمساری  می باشند.

 فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران ،تعلیق از کار با دلایل واهی ،  پرونده سازی ، محاکمۀ و بازداشت فعالین سندیکایی  را محکوم می کند و از سازمان جهانی کار و کمیسر عالی حقوق بشر خواستار اقدامات عملی برای پایان دادن به سرکوب فعالین سندیکایی در ایران است.

فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران

30 آذر 1389 برابر با 21 دسامبر 2010

----

سما نورانی به يک سال حبس تعزيری محکوم شد

جمعيت مبارزه با تبعيض تحصيلی: سما نورانی، دانشجوی محروم از تحصيل و از اعضای جمعيت مبارزه با تبعيض تحصيلی، از سوی شعبه ی ۲۸ دادگاه انقلاب به قضاوت قاضی مقيسه به « يک سال حبس تعزيری » محکوم شد.

اين فعال حق تحصيل، در تاريخ ۱۲ اسفند ۱۳۸۸ در شيراز بازداشت شده و به بند «۲ الف» سپاه در زندان اوين منتقل گرديده بود، وی در ۶ ارديبهشت ۱۳۸۹ با توديع وثيقه از بند «۲ الف» سپاه در زندان اوين آزاد شده بود.

سما نورانی، در مهرماه ۱۳۸۷ در رشته مهندسی پزشکی دانشگاه سهند تبريز پذيرفته شد اما پس از گذراندن سه ترم اخراج شده، اتهام اين عضو جمعيت مبارزه با تبعيض تحصيلی «تبليغ عليه نظام» عنوان گرديده بود.

لازم به ذکر می باشد اين دانشجوی محروم از تحصيل بهايی، پيشتر در اواخر ارديبهشت ۱۳۸۵ توسط نيروهای امنيتی به همراه گروهی که خدمات اجتماعی انجام می داده‌اند در پرونده موسوم به پرونده ۵۴ نفر در شهر شيراز بازداشت شده و در نهايت به يک سال حبس تعليقی و سه سال شرکت اجباری در کلاس های تبليغات اسلامی محکوم شده بود.

 

 
 

بازگشت به صفحه اول

مطالب مشابه 

 

ارسال به: Balatarin بالاترین :: Donbaleh دنباله :: Twitthis تویتر :: Facebook فیس بوک :: Addthis to other دیگران