اعدام مخفیانه یک زندانی سیاسی کرد در زندان مرکزی کرمان

بنابه گزارشات رسیده به "فعالین حقوق و دمکراسی در ایران" صبح امروز یکی از زندانیان سیاسی کرد که در زندان مرکزی کرمان بسر می برد به اتهام محاربه به دار آویخته شد.

روز سه شنبه 12 مهر ماه زندانی سیاسی عزیز خاک زاد 29ساله در زندان کرمان به دار آویخته شد.این زندانی اهل سلماس می باشد و در سال 1386 دستگیر شده بود. او در دادگاه خوی به اتهام محاربه و همکاری با گروه های مخالف محکوم به اعدام شده بود..

ولی با تلاش خانواده و وکیل وی حکم اعدام او  پس از مدتی شکسته می شود و به 5 سال زندان و تبعید به زندان کرمان تبدیل می شود.

زندانی سیاسی عزیز خاک زاد در حال طی کردن محکومیت غیر قانونی و غیر انسانی خود در زندان مرکزی کرمان بسر می برد.

اما شب گذشته بصورت ناگهانی او را از بند عمومی خارج و به سلولهای انفرادی منتقل کردند و صبح امروز او را به دار آویختند. گزارشات حاکی از آن است که خانواده او صبح امروز از خبر اعدام عزیزشان مطلع شدند.

فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران،اعدام این زندانی سیاسی هموطن کرد را به عنوان جنایت علیه بشریت محکوم می کند و از دبیر کل کمیسر عالی حقوق بشر خواهان اقدام های گسترده برای پایان دادن موج اعدام ها در زندانهای ولی فقیه علی خامنه ای در ایران است.

فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران

12 مهر 1390 برابر با 04 اکتبر 2011

----

اعتراضِ به دستگیریِ مستندسازانِ ایرانی

 

ما امضاءکنندگانِ این نامه انزجار و اعتراضِ خود را نسبت به دستگیری و حبسِ زنان، دانشجویان، کارگران، وکیلان، فعالانِ سیاسی/ اجتماعی و نیز هنرمندان ـ از جمله مرضیه وفامهر (بازیگرِ نقشِ نخستِ فیلمِ «تهرانِ من، حراج») که ماه‌هاست بلاتکلیف در زندان به‌سر می‌بَرَد و پنج مُستندساز ( کتایون شهابی، هادی آفریده، محسن شهرنازدار، ناصر صفاریان و مجتبی میرطهماسب) که اخیراً به‌بهانه‌ای واهی، به‌شکلی توهین‌آمیز دستگیر شده‌اند، اعلام می‌داریم و از همگان می‌خواهیم به چنین اعتراض‌هایی در سطحِ جهان ادامه دهند.

ما هُشدار می‌دهیم که باز هم چنین رفتارهای غیرانسانی و موهن از قدرتمدارانِ جمهوریِ اسلامی در ایران، به‌کرّات مُشاهده خواهد شد.

سخن گفتن از «قانون» با حاکمانی که به هیچ چیز جُز حفظِ قدرت، آن‌هم به‌هر قیمت، نمی‌اندیشند و حتی «قانون»هایِ واپس‌گرایانۀ خود را نیز زیرِ پا می‌گذارند، کمالِ سادگی است.

ما هُشدار می‌دهیم که تکرارِ عَمدی و پیوستۀ این‌گونه دستگیری‌ها و نیز ادامۀ کُشتارها به‌فرمانِ سردمدارانِ جمهوریِ اسلامی و به‌دستِ مأمورانِ آنان، متأسفانه موجب می‌شود دستگیری‌ها، شکنجه‌ها، تجاوزها و جنایت‌هایِ پیشین از یادها برود.

تنها راهِ فراموش نشدنِ این اَعمالِ غیرِبشری یادآوری و ابرازِ انزجار نسبت به آن‌هاست تا مردم ایران و سراسرِ جهان هرچه بیش‌تر بر چنین حقایقِ تلخی آگاهی یابند.

(چهارم سپتامبر 2011)

امضاءکنندگان:

غلام احمدی ـ ابوالفضل اُردوخانی ـ لِنا اَسک ـ مریم افشاری ـ شیرین اقوامی ـ نسرین الماسی ـ علیرضا امیری ـ سعید اوحدی ـ رؤیا ایرانی ـ خسرو باقرپور ـ عباس بختیاری ـ ماری براری ـ نسرین بصیری ـ رضا برومند ـ شاهین بوستانی ـ شهلا بهاردوست ـ کاوه بهزاد ـ ناصر پاکدامن ـ پروانه ـ پری تاجاحمدی ـ معصومه تقیپور ـ منصور تهرانی ـ مهدی جامی ـ مهین جمی ـ هادی جواهری لنگرودی ـ مهدی خانباباتهرانی ـ خسرو خسروی ـ  آذر دانا ـ رشید داوری ـ وازریک درساهاکیان ـ امیرحسین دوستدار ـ افسانه دیانت ـ خسرو رحیمی ـ داوود رحیمی ـ شهرام رفیعزاده ـ ناصر زراعتی ـ حسن زرهی ـ  شاهرُکنی ـ زهره شاهمردی ـ  پریما شاهین مقدم ـ شُکری ـ  الهام شهرستانی ـ شهلا ـ مسعود شیخان ـ سارا صفوی ـ مجید صفوی ـ فرهنگ طاولی ـ فرح طاهری ـ جهانبخش طوغانیان ـ امیر عزّتی ـ گلناز غبرایی لنگرودی ـ محمد عقیلی ـ  فرشید فاریابی ـ عارف فرمان ـ بهرام فرهودی ـ رشید فریور ـ کاوه فولادی ـ علی فیّاض ـ ایرج قهرمانلو ـ همایون کامیار ـ  طلعت کرّابی ـ مریم کرّابی ـ فری کریمی ـ  امیر گُلار ـ غ. گوشهگیر ـ  امیر محّبزاده ـ اکبر مُرادی ـ شکرالله منظور ـ احمدرضا مؤید مُحسنی ـ قاسم مهجوری ـ نیکی میرزایی ـ جمیله ندایی ـ مرتضی نگاهی ـ داوود نواییان ـ سیروس نوروزبیگی ـ احمد نیکآذر ـ فرخنده نیکو ـ حسین یحیایی.

----

وضعیت وخیم جسمی زندانی سیاسی ارژنگ داودی در 24 مین روز اعتصاب غذا در بند مخوف 209

بنابه گزارشات رسیده به "فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران" زندانی سیاسی ارژنگ داودی 24 روز است که در بند 209 شکنجه گاه وزارت اطلاعات در اعتصاب غذا بسر می برد و در شرایط وخیم جسمی است.

زندانی سیاسی ارژنگ داودی از 24 روز پیش در اعتراض به انتقال به بند 209 شکنجه گاه وزارت اطلاعات ،شکنجۀ وحشیانۀ جسمی  وعدم درمان در اعتصاب غذا بسر می برد. وضعیت جسمی او وخیم گزارش شده است و به سختی قادر به تحرک می باشد. وضعیت جسمی او به حدی وخیم است که کارهای شخصی او با کمک همبندیش صورت می گیرد.ارژنگ داودی از عفونت گوشش که در اثر ضربۀ سربازجوی وزارت اطلاعات آخوندی با نام مستعار علوی به گوش چپش وارد کرده و منجر به پاره شدن پرده گوش ، خونریزی و عفونت شده است رنج می برد.او همچنین دچار ضعف شدید،افت فشار خون وسردردهای مستمر می باشد.

سربازجو آخوندی بنام علوی به زندانی سیاسی ارژنگ داودی گفته است کاری می کنم که یا در زندان بمیری و یا اینکه تقاضای حکم اعدام برایت خواهم کردواجازه نخواهم داد که زنده بمانی و به نامه نگاریهایت ادامه بدهی.

آخوند علوی به صراحت از نقشه ای که در سر دارد جهت حذف فیزیکی آقای داودی اذعان کرده است.اذعان علنی این جنایتکار علیه بشریت نگرانی حذف فیزیکی این زندانی سیاسی را چند برابر کرده و با عدم درمان و وادار کردن او به اعتصاب غذا به نظر می آید که در حال به اجرا در آوردن طرح غیر انسانی خود است.

زندانی سیاسی ارژنگ داودی 12 مرداد ماه به دلیل نوشتن نامه به گزارشگر ویژه حقوق بشر دکتر احمد شهید به سلولهای انفرادی بند 209 زندان اوین منتقل و تحت وحشیانه ترین شکنجه ها قرار دادند که منجر به پاره شدن پرده گوش چپش و خونریزی و عفونت  آن گردید .

لازم به یادآوری است که زندانی سیاسی ارژنگ داودی در سال 1382 دستگیر و پس از مدتها نگهداری در شکنجه گاه 209 زندان اوین به بند عمومی منتقل شد اما پس از مدتی او را به زندان گوهردشت کرج تبعید  و از آنجا به زندان بندرعباس تبعید کردند و پس از گذراندن چندین ماه زندان در آنجا  مجددا به زندان گوهردشت کرج بازگردانده شد.او که به 15 سال زندان و 74 ضربه شلاق محکوم شده بود اخیرا به وی اعلام کرده اند که حکم وی به 20 سال و 8 ماه افزایش یافته است.

فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران،نسبت به خطر جدی که جان زندانی سیاسی ارژنگ داودی را تهدید می کند هشدار می دهد  و از کمیسر عالی حقوق بشر وگزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل خواستار اقدامات عملی برای نجات جان این زندانی سیاسی است.

فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران

12 مهر 1390 برابر با 04 اکتبر 2011

----

قطع وی پی ان با دستور سازمان فیلترینگ

فارس: در حالی پورت‌های وی پی ان از روز ششم مهرماه در کشور بسته شده که یک مقام مسئول در این خصوص گفت: این اقدام به دلیل استفاده از این پورت‌ها برای دسترسی به سایت‌های دارای محتوای مجرمانه، صورت گرفته است.
این مقام مسئول اظهار داشت: به دستور کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه، دسترسی به وی پی ان در کشور قطع شده است.
وی گفت: این دستور به شرکت ارتباطات زیرساخت، به عنوان بخش حاکمیت ابلاغ شده و به این ترتیب پورت‌های وی پی ان توسط حاکمیت بسته شده‌ است.
این مقام مطلع ادامه داد: وجود وی پی ان غیرقانونی است و نباید بدون مجوز وجود داشته باشد.
وی در پاسخ به این سوال که آیا بسته شدن پورت‌های وی پی ان ارتباطی با نزدیک شدن به راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات و ارائه اینترنت ملی دارد، گفت: این دو قضیه ارتباطی با هم ندارند.
از روز ششم مهرماه پورت‌های وی پی ان در کشور بسته شده که این به معنی قطع وی پی ان در کشور است.
با توجه به اینکه پیش‌تر وزیر ارتباطات در گفت‌وگو با فارس اعلام کرده بود که فاز نخست اینترنت ملی از پایان شهریور اجرایی می‌شود، بسیاری این اقدام را نخستین قدم در مسیر ارائه اینترنت ملی دانسته‌‌اند.
این در حالی است که استفاده از پورت‌های وی پی ان به ابزاری برای دور زدن نرم افزار فیلترینگ کشور و دسترسی به سایت‌هایی که بر اساس قانون دارای محتوای مجرمانه هستند، تبدیل شده بود.

بررسی موارد حقوقی و نگاهی به قوانین بین المللی و حقوق بشری که در رابطه با فیلترینگ اینترنت در ایران نقض می شود:

بند یک ماده نوزده میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی: هیچکس را نمی توان بمناسبت عقایدش مورد مزاحمت اخافه قرار داد.
بند دو ماده نوزده میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی: هر کس حق آزادی بیان دارد. این حق شامل آزادی تفحص و تحصیل و اشاعه اطلاعات و افکار از هر قبیل بدون توجه به سر حدات خواه شفاهاً یا بصورت نوشته یا چاپ یا بصورت هنری یا به هر وسیله دیگر به انتخاب خود می باشد.
ماده نوزده اعلامیه جهانی حقوق بشر: هر فردی حق آزادی عقیده و بیان دارد.
بخشی از بند یازده اعلامیه هزاره: آزادی رسانه ها برای اجرای نقش اساسی آنها و نیز حق مردم برای دسترسی به اطلاعات را تضمین کنیم .

 

 
 

بازگشت به صفحه اول

ساير مطالب مربوط به همبستگی 

 

ارسال به: Balatarin بالاترین :: Donbaleh دنباله :: Twitthis تویتر :: Facebook فیس بوک :: Addthis to other دیگران