اعتصاب غذای زندانیان سیاسی کرد در زندان گوهردشت کرج

بنابه گزارشات رسیده به "فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران" زندانیان سیاسی کرد در بندهای 2 و 6 زندان گوهردشت کرج در اعتراض به یورشها و اذیت وآزار ها و توهین به اعتقادات مذهبی و تحقیر آنها وادار به اعتصاب غذا شدند.

روز چهارشنبه 14 مهرماه زندانیان سیاسی کرد در بندهای 2 و 6 زندان گوهردشت کرج دست به اعتصاب غذا زدند و اعلام کردند تا برآورده کردن خواسته هایشان به اعتصاب غذای خود ادامه خواهند داد.

روز سه شنبه 13 مهرماه آخوندی بنام سلطانی رئیس دارقرآن بند 2 اقدام به توهین به اعتقادات مذهبی و تحقیر و تحریک زندانیان عادی و شرور علیه زندانیان سیاسی کرد نمود.آخوند سلطانی زندانیان سیاسی کرد که ازاهل تسنن می باشند را حیوان نامید و قصد وادار کردن آنها به کار اجباری  در بند را داشت. هدف او از کار اجباری مورد تحقیر قرار دادن آنها بود. زندانیان عقیدتی و سیاسی کرد از انجام کار اجباری امتناع ورزیدند. در پی آن آخوند سلطانی با کمک وکیل بند فردی بنام محمد باقر باقری و طارق  عالمی مسئول دارقرآن به تحریک زندانیان عادی و خطرناک پرداختند و سعی در ایجاد درگیری شیعه و سنی را داشتند.زندانیان عادی و خطرناک تحریک شده به زندانیان سیاسی کرد حمله ورشدند و آنها را مورد توهین و بدرفتاری قرار دادند.

پس از پایان یافتن اعمال تحریک آمیز و تحقیر کننده، 2 زندانی سیاسی و عقیدتی کرد به نام های جعفر غفوری و حسام محمدی را به سلولها انفرادی منتقل کردند و از آنجا به  بند 6 زندان گوهردشت انتقال دادند.

زندانیان سیاسی کرد در پی یورش وحشیانه و توهین به اعتقاداتشان از روز سه شنبه 13 مهرماه دست به اعتصاب غذا زدند. خواسته های زندانیان سیاسی کرد که در اعتصاب غذا بسر می برند به قرار زیر می باشد:

1- پایان دادن به یورشها،ضرب وشتم ها ،شکنجه های جسمی و روانی

3-انتقال آنها به بند زندانیان سیاسی

3- به رسمیت شناختن حقوق اولیۀ آنها ( حق برگزاری نماز جماعت  و عدم توهین به اعتقادات مذهبی و تحقیر آنها)

اسامی زندانیان سیاسی کرد که از روز گذشته دست به اعتصاب غذا زده اند به قرار زیر می باشند:

زندانیان سیاسی کرد در اعتصاب غذا در بند 2 زندان گوهردشت کرج

محمد برائی ،فرهاد سلیمی،خلیل حمیدی،حسین امینی ،خسرو زرستان،ابراهیم غدیری فر،عبدالله خسروزاده،خسرو بشارت،احمد عبدالهی،جمشید دهقانی ،جهانگیر دهقانی ،هوشیار محمدی،هیمن محمود تختی،حسین جوادی،خالتری حاجی زاده،آرمان بهمنی،محمد ظاهر بهمنی ،حامد احمدی،بهرام احمدی،کمال ملایی،کیوان زندکریم،خبات مهدوی،صلاح مهدوی

زندانیان سیاسی کرد در اعتصاب غذا در بند 6 زندان گوهردشت کرج:

جعفر غفوری،حسام محمدی ،انور خضری،کامران شیخه،هادی امینی،رمضان سعیدی،فواد رضا زاده ،مسعود رسولی،حجار علیزاده.

زندانیان سیاسی کرد حق برکزاری نماز جماعت در زندان را ندارند،آنها وادار به نماز خواندن پشت سر آخوند سلطانی می شوند،به تحریک آخوند سلطانی در بند 2 زندانیان عادی و خطرناک با آنها درگیری فیزیکی ایجاد می کنند و بطور مستمر به اعتقادات مذهبی آنها توهین می شود . زندانیان عادی که با زندانیان سیاسی کرد رفتارهای فوق را انجام می دهند از مزایای ویژه ای برخوردار می شوند مانند رای باز شدن،دادن مرخصی به آنها ، داشتن ملاقاتهای حضوری طولانی مدت و غیره می باشد.

از طرفی دیگر روز گذشته زندانی سیاسی کرکال والی وقتی که به یورشهای وحشیانه ، تخریب وسایل شخصی و کالاهایی که از فروشگاه زندان خریداری شده بود توسط گارد زندان به سرقت برده شد به علی خادم معاون زندان اعتراض نمود به جای دادن پاسخ به این زندانی او را مورد ضرب وشتم وحشیانه خود قرار داد.

فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران،یورش به زندانیان سیاسی و هموطن کرد ،ضرب وشتم و توهین به اعتقادات آنها را محکوم می کند و از خواسته های به حق آنها حمایت می کند و از کمیسر عالی حقوق بشر خواستار اعزام گزارشگر ویژه حقوق بشر به ایران برای بازدید از زندانها ،ملاقات با زندانیان سیاسی و خانواده های آنها جهت تهیۀ گزارشی از جنایت علیه بشریت رژیم ولی فقیه علی خامنه ای و ارائۀ آن به سازمان ملل جهت گرفتن تصمیمات لازم می باشد.

فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران

14 مهر 1390 برابر با 06 اکتبر 2011

----

یورش با سلاح گرم و اذیت وآزار زندانیان سیاسی و عادی در زندان گوهردشت کرج

بنابه گزارشات رسیده به "فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران" گارد ویژه زندان به زندانیان سیاسی و عادی بند 6 یورش بردند و زندانیان سیاسی و عادی را مورد اذیت و آزار و توهین قرار دادند.

روز دوشنبه 11 مهرماه نیروهای گارد زندان به بند 6 زندان گوهردشت کرج یورش بردند و زندانیان را با برخوردهای وحشیانه و توهین  به حیاط بند منتقل کردند.آنها به مدت 3 ساعت در حیاط بند قرار داشتند و حق استفاده از سرویسهای بهداشتی،نوشیدن آب را نداشتند در میان آنها زندانیان مسن و بیمار حضور داشتند.

گارد زندان تمامی سلولهای زندانیان را به هم ریخت و وسایل شخصی آنها را تخریب نمود و کارهای دستی آنها را به سرقت برد. در این یورش وحشیانه که از ساعت 09:00 شروع شده بود تا ساعت 12:00 ادامه داشت و بیش از 40 نفر از گارد زندان در آن شرکت داشتند.

فرمان دهی گارد ویژه زندان را محمد مردانی رئیس زندان،علی خادم معاون  وی و فرجی نژاد رئیس اطلاعات به عهده داشت.مردانی و خادم مسلح به تفنگهای وینچستر بودند و همچنین تعدادی از گارد زندان که بر بام زندان موضع گرفته بودند مسلح بودند.ورود مسلحانه به درون بند برای اولین بار روی می دهد و تا به حال سابقه نداشته است.همچنین گارد زندان تعدادی سگ همراه خود داشتند که بیشتر برای حمله به زندانیان مورد استفاده قرار می گرفت.

در حال حاضر بیش از 10 زندانیان سیاسی کرد در این بند زندانی هستند. آنها در کنار زندانیان خطرناک و باندهای مافیای که در پخش مواد مخدر و سرکوب خونین زندانیان معترض نقش دارند قرار داده شده اند.

فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران،یورش وحشیانه گارد زندان به زندانیان سیاسی و عادی و مورد ضرب و شتم و تخریب حداقل وسایل شخصی و همچنین حمل سلاح گرم در درون بند را محکوم می کند و از کمیسر عالی حقوق بشر خواستار اعزام گزارشگر ویژه سازمان ملل به ایران برای بازدید از زندانها ،ملاقات با زندانیان سیاسی و خانواده های آنها جهت تهیۀ گزارشی از جنایت علیه بشریت رژیم ولی فقیه علی خامنه ای در ایران است.

فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران

13 مهر 1390 برابر با 05 اکتبر 2011

----

بازداشت عضو ارشد نهضت آزادی ایران

میزان: علی اکرمی بازداشت شد.

این فعال سیاسی صبح امروز توسط نیروهای امنیتی بازداشت شدند.

علی اکرمی عضو ارشد نهضت آزادی ایران بوده و پیش از این روزنامه نگار و سردبیر نشریات مختلفی بوده است.

او پیش از این در سالهای ۱۳۷۸ و ۱۳۸۲ بازداشت شده بود و مدتی را در زندان توحید و بند ۳۵۰ سپاه (دو الف فعلی) گذرانده بود.

شقایق خانزادی، همسر «علی اکرمی» در گفتگو با جرس با بیان اینکه ماموران برای ساعاتی وسایل خانه را تفتیش کرده‌اند اظهار داشت: «مجموعه‌ای از کتاب‌ها، فیلم‌ها، هارد کامپیو‌تر» توسط آن‌ها ضبط شد. اوهمچنین گفت که ماموران به وی اطلاع داده‌اند تا چند هفته اینده منتظر تماس یا ملاقات با همسرش نباشد. وی اضافه کرد که هنوز اطلاعی از نهاد بازداشت کننده و اتهام‌های احتمالی همسرش ندارد

----

بازداشت یک عضو شاخه جوانان نهضت آزادی ایران

میزان: فخرالدین (محسن) حکیمی بازداشت شد.

این عضو شاخه جوانان امروز صبح و توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد.

----

خانواده ۱۰ تن از کارکنان بی‌بی‌سی فارسی مورد آزار و اذیت قرار گرفته اند

 

۱۳۹۰/۰۷/۱۳

شبکه خبری بی‌بی‌سی روز چهارشنبه اعلام کرد که در روزهای اخیر، نزدیکان و اقوام تعدادی از کارکنان بی‌بی‌سی فارسی، در ایران و از سوی نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی مورد «آزار و اذیت» قرار گرفته‌اند.

پیتر هوروکس، مدیر سرویس جهانی بی‌بی‌سی، گفته است که در روزهای اخیر اقوام و نزدیکان «۱۰ تن از کارمندان بی‌بی‌سی» از سوی پلیس «تهدید، بازجویی و مورد آزار و اذیت» قرار گرفته‌اند. به گفته وی، گذرنامه های این افراد مصادره شده، خانه‌هایشان مورد تفتیش قرار گرفته و خود آنها نیز از سوی ماموران و مسئولان جمهوری اسلامی تهدید شده‌اند.

مدیر شبکه جهانی بی‌بی‌سی افزوده است: به اقوام و نزدیکان این ۱۰ تن گفته‌ شده است که از کارکنان مرتبط با آن‌ها در بی‌بی‌سی فارسی بخواهند که «دیگر جلوی دوربین حاضر نشوند، به ایران بازگردند و یا به طور سری اطلاعاتی را در مورد بی‌بی‌سی به اطلاع مقام های ایران برسانند».

آقای هوروکس که یادداشت او در وبلاگ شبکه خبری بی‌بی‌سی منتشر شده است، خاطر نشان کرده که فشارها بر روی این شبکه خبری از زمانی شدت یافته است که تلویزیون بی‌بی‌سی فارسی اقدام به پخش مستندی در مورد رهبر جمهوری اسلامی کرد که به گفته وی، بازداشت شش مستند ساز و شدت گرفتن ارسال پارازیت بر روی این شبکه خبری جهانی را به همراه داشت.

تلویزیون بی‌بی‌سی فارسی روز ۲۶ شهریور‌ماه مستندی تحت عنوان «خط و نشان رهبر» را به نمایش گذاشت که در آن زندگی سیاسی آیت‌الله خامنه‌ای و شیوه حکومت داری او طی دو دهه گذشته بررسی شده بود.

به دنبال پخش این مستند، مجتبی میرطهماسب، هادی آفریده، ناصر صفاریان، شهنام بازدار، محسن شهنازدار(همگی مستندساز) و کتایون شهابی(تهیه‌کننده)، به اتهام «جاسوسی و فروش فیلم به شبکه تلویزیونی بی‌بی‌سی فارسی» دستگیر و روانه زندان شدند.

این در حالی است که مدیر بخش بی‌بی‌سی فارسی تأکید کرده است که بی‌بی‌سی فارسی همکاری در داخل ایران ندارد.

پیتر هوروکس نیز روز چهارشنبه تأکید کرد که این شش تن تنها به دلیل این‌که مستندهای شان از این شبکه منتشر شده، بازداشت شده‌اند و افزوده است: «آن‌ها بهای ارتباط غیر مستقیم شان با بی‌بی‌سی‌ را می‌پردازند.»

همچنین به دنبال پخش مستند «خط و نشان رهبر»، خبرها از ایران حکایت از اختلال شدید در دریافت ماهواره‌ای این شبکه خبری داشت؛ خبری که از سوی پیتر هوروکس نیز تأیید شده است.

مدیر شبکه جهانی بی‌بی‌سی در این خصوص، ضمن اشاره به عضویت ایران در «اتحادیه بین‌المللی مخابرات» سازمان ملل که بر گردش آزاد اطلاعات تأکید دارد، از دولت‌ها و ناظرین بین‌المللی خواسته است تا برای بازداشتن جمهوری اسلامی از سانسور، بیشترین فشارها را بر حکومت ایران وارد کنند.

وی همچنین ضمن درخواست از جمهوری اسلامی برای پایان دادن به آزار و اذیت‌ها خانواده کارکنان بی بی سی فارسی، خواستار آن شده است که دولت بریتانیا و سایر دولت‌ها برای بازداشتن ایران از تضعیف آزادی رسانه‌ها، تمامی اقدامات لازم را به کار بگیرند.

از: راديو فردا

 

 
 

بازگشت به صفحه اول

ساير مطالب مربوط به همبستگی 

 

ارسال به: Balatarin بالاترین :: Donbaleh دنباله :: Twitthis تویتر :: Facebook فیس بوک :: Addthis to other دیگران