سه سال زندانی برای کودکی که جرمش گرسنگی بود

به گزارش ايران كارگر: روز گذشته یک کودک 13 ساله به نام محمد رضا اهل شهرکرد در دادگاهی به سه سال زندان محکوم گردید. محمدرضا چند ماه پیش از فرط گرسنگی خود و خواهرش در یک پیتزا فروشی اقدام به دزدیدن چند ساندویچ میکند بعد از ده دقیقه صاحب مغازه که از افراد متمول جامعه هم هست او را دستگیر و تحویل نیرو ی انتظامی میدهد محمد رضا و خواهرش دو سال است که زیر نظر مادرشان و در حالی که پدر معتادشان انها را ترک کرده زندگی میکنند

مادرش به خاطر بیماری ام اس توان حرکتی ندارد و اغلب افراد فامیل هم استطاعت مالی برای کمک ندارند بنابراین گاهی هست که این کودکان دو روز غذا نمیخورند به گفته خواهر محمد رضا آن روز گرسنگی امانشان را بریده بوده وگرنه تا به حال سابقه دزدی از محمدرضا دیده نشده است این روزها خواهر محمد رضا از همه نگران تر است و آقای س با ان همه ثروت شاید افتخار میکند به اینکه کودک را راهی کانون و یا زندان کرده است محمد رضا تنها امید خانواده برای یک لقمه نان بود  

----

تایید حکم شش سال زندان عبدالرضا تاجیک در دادگاه تجدیدنظر

۱۳۹۰/۰۷/۲۸

گزارش ها حاکی است دادگاه تجدیدنظر پرونده عبدالرضا تاجیک، روزنامه نگار و فعال سیاسی رای دادگاه بدوی را تایید کرده و حکم شش سال زندان او را قطعی اعلام کرده است. آقای تاجیک با اتهاماتی چون «تبلیغ علیه نظام و اقدام علیه امنیت ملی» روبرو شده بود.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، روزنامه ایران روز پنجشنبه با اعلام این خبر نوشت که عبدالرضا تاجیک همچنین با اتهامات دیگری از جمله همکاری با «کانون مدافعان حقوق بشر» و «همکاری با مخالفان نظام» روبرو شده بود.

عبدالرضا تاجيک که در بسياری از روزنامه های اصلاح طلب قلم زده است، ۲۲ خرداد سال گذشته برای بار سوم از سوی نيروهای امنيتی بازداشت شد و تا دی ماه سال پیش که با قرار وثيقه ۵۰۰ ميليون تومانی آزاد شد، در زندان به سر می برد.

وی نخستين بار به دنبال حوادث پس از برگزاری انتخابات دهم رياست جمهوری همراه با دهها فعال سياسی و مدنی ديگر دستگير شد و ۴۴ روز در بازداشت بود. آقای تاجيک بار دوم پس از حوادث روز عاشورای سال ۸۸ بازداشت و به مدت دو ماه در بند ۲۰۹ زندان اوين زندانی بود.

در مرداد ماه سال گذشته خانواده عبدالرضا تاجيک در نامه‌ ای به رئيس قوه قضاييه ايران اعلام کرده بودند که او در زندان اوين و در حضور معاون دادستان مورد «هتک حرمت» قرار گرفته است.

به دنبال انتشار اين گزارش، سازمان های بين المللی حقوق بشری و مطبوعاتی نسبت به وضعيت اين روزنامه نگار ايرانی شديدا ابراز نگرانی کردند.

در واکنش به نامه خانواده تاجيک و مصاحبه های پروين تاجيک، خواهر وی، با رسانه های خبری خارجی، خانم تاجيک به دادسرای زندان اوين احضار و به «نشر اکاذيب، اجتماع و تبانی و اقدام تبليغی عليه نظام» متهم شد.

عبدالرضا تاجيک در آذرماه سال پیش از سوی سازمان گزارشگران بدون مرز برنده جايزه بهترين روزنامه‌نگار سال شد.

ايران به دليل حبس شمار زيادی از روزنامه نگاران و وبلاگ نويسان، بزرگترين زندان روزنامه نگاران در جهان لقب گرفته است.

از: راديو فردا

----

بازداشت آیت نیافر، فعال کارگری

کانون مدافعان حقوق کارگر: بنا به خبر منتشر شده در سایت اتحادیه آزاد کارگران ایران، آیت نیافر از فعالان جنبش کارگری، ظهر روز دوشنبه 25 مهر ماه 1390 در متروی شهرری توسط ماموران امنیتی بازداشت شد. ماموران امنیتی پس از بازداشت آیت نیافر، غروب همان روز وی را به منزل اش منتقل، و پس از تفتیش منزل، کیس کامپیوتر و برخی لوازم شخصی وی را نیز با خود بردند.

آیت نیافر هم اکنون در زندان اوین تحت بازداشت قرار دارد.

 

 
 

بازگشت به صفحه اول

ساير مطالب مربوط به همبستگی 

 

ارسال به: Balatarin بالاترین :: Donbaleh دنباله :: Twitthis تویتر :: Facebook فیس بوک :: Addthis to other دیگران