حسن فتحی، روزنامه نگار ممنوع الملاقات و احتمالا در انفرادی است

 

شنبه 21 ژانويه 2012 - 01 بهمن 1390

همسر حسن فتحی، روزنامه نگار بازداشت شده در ایران می‌گوید که مقامات ایران در ۲۵ روز گذشته اجازه ملاقات با آقای فتحی را به او و اعضای خانواده‌اش نداده‌اند و این احتمال وجود دارد که آقای فتحی به زندان انفرادی منتقل شده باشد.

خانم فتحی امروز شنبه اول بهمن (۲۱ ژانویه) در گفت و گو با تلویزیون فارسی بی بی سی گفت که مقامات دادستانی حدود یک ماه پیش در پاسخ به تقاضای ملاقات او، گفته بودند که همسرش ۴ یا ۵ روز بعد آزاد خواهد شد.

او هنچنین گفت: "حتی وقتی ما را برای تکمیل پرونده خواستند، به ما گفتند که همسرم ۴ یا ۵ روز دیگر آزاد خواهد شد".

اما با وجود گذشت این مدت از آزادی آقای فتحی خبری نیست.

آقای فتحی روز ۲۲ آبان ماه توسط مأمورانی که لباس شخصی به تن داشتند بازداشت شد.

رسانه های نزدیک به حکومت اعلام کردند که بازداشت او به دلیل مصاحبه او با بی بی سی در مورد انفجار در پادگان سپاه در غرب تهران بوده است.

به گزارش این رسانه ها، اتهام آقای فتحی "نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی" است.

خانم فتحی گفت که مقامات دادستانی و زندان در طول ۳ هفته گذشته به نامه ها و درخواست های ملاقات او پاسخ روشنی نداده اند و گفته اند که همسرش "ممنوع الملاقات" است.

او می گوید که برخوردهای "تند" کارکنان و مأموران دادستانی و زندان اعضای خانواده را در مورد وضعیت آقای فتحی نگران کرده است: "مثل اینکه دوباره او را به انفرادی منتقل کرده اند".

به گفته خانم فتحی، فرزندان آقای فتحی حدود یک ماه پیش برای آخرین بار موفق به ملاقات او شده بودند.

در این ملاقات که به صورت حضوری انجام شده بود، حال آقای فتحی خوب به نظر می رسید.

از: بی بی سی

----

بازداشت شهرام منوچهری، فعال مطبوعاتی و وب نگار منتقد دولت

 

در ادامه موج بازداشت روزنامه نگاران و وب نگاران در ايران، روز پنجشنبه ۲۹ دی ماه، شهرام منوچهری، از فعالان مطبوعاتی، بازداشت و به محلی نامعلوم منتقل شد.

منابع خبری کميته گزارش داده اند که روز پنجشنبه ۲۹ دی ماه ۹۰، چند تن از ماموران امنيتی با حضور در منزل اين فعال سابق دانشجويی و روزنامه نگار، ضمن تفتيش و بازرسی منزل، بخشی از کتب و اسناد و سی دی های وی را ضبط کرده و همراه با ايشان به محلی نامشخص انتقال دادند.

اين در حالی است که هنوز از دليل دستگيری، محل بازداشت، همچنين وضعيت و سرنوشت اين همکار مطبوعاتی برخی از روزنامه های توقيف شده منتسب به اصلاح طلبان، خبری منتشر نشده است.

لازم به توضيح است که شهرام منوچهری طی حوادث بعد از انتخابات نيز مورد ضرب و شتم و بازداشت واقع شده بود، که با قرار وثيقه آزاد گرديد.

طی روزهای اخير، مجددا موج فشار بر فعالان حقوق بشری، کنشگران مدنی و روزنامه نگاران افزايش يافته و جمع وسيعی از فعالان مطبوعاتی و وب نگاران منتقد، مورد ربايش، بازداشت، و صدور احکام سنگين قضايی حبس تا اعدام واقع شده اند.

از: کميته گزارشگران حقوق بشر

----

حکم ۶ سال حبس پریسا کاکایی، عضو سابق کمیته گزارش‌گران حقوق بشر و فعال حقوق کودک تأیید شد

 

21.01.2012

دادگاه تجدید نظر ایران حکم شش سال حبس تعزیری پریسا کاکایی، عضو سابق کمیته گزارش‌گران حقوق بشر و فعال حقوق کودک را تأیید کرده است.

به گزارش کمیته گزارش‌گران حقوق بشر، پریسا کاکایی در دی ماه ۸۸ بازداشت شد و به مدت ۴۵ روز در بند ۲۰۹ اوین به سر برد. وی سپس با قرار کفالت ۳۰ میلیون تومانی از زندان ‌آزاد شد.

دادگاه وی را به اتهام‌هایی نظیر تبلیغ علیه نظام و اجتماع و تبانی به قصد بر هم زدن امنیت ملی به ۶ سال حبس تعزیری محکوم کرد.

از: دویچه وله

 

 

 
 

بازگشت به صفحه اول

ساير مطالب مربوط به همبستگی 

 

ارسال به: Balatarin بالاترین :: Donbaleh دنباله :: Twitthis تویتر :: Facebook فیس بوک :: Addthis to other دیگران